Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emenemsss

jaki makijaz do czerwonej sukienki ?

Polecane posty

Gość byłam sobie na imprezie ważnej
ja miałam do czerwonej sukienki delikatne srebrzyste dodatki, ale paznokcie i usta były czerwone :) fakt - oczy pomalowane były cieniem jasnobezowym, rozświetlającym ale rzęsy wytuszowane. Nasłuchałam się mnóstwo komplementów tego dnia:)

same mądrości jak widze... wszyscy mówią jak będzie wyglądać osoba, której nie widzieli to raz, a dwa, nie wiadomo jak na końcu ta osoba zrobi ale cwanych bestii tu jak widze od groma..

Gość stylistka123
Najlepiej szary,beżowy.

Moim zdaniem - złoty lub brąz w jakimś fajnym odcieniu sprawdzą się najlepiej :) Chociaż rzeczywiście szkoda, że nie mamy możliwości zobaczenia osoby i sukienki (to znaczy - jej odcienia) bo to zdecydowanie ułatwiłoby zadanie ;)

Gość Exkluzywnaaa
moze zamiast wypytywac na forum profesjonalnie sie naucz o wizazu zainwestuj w wiedze a bedziesz dobrze wygladac tutaj masz naprawde konkretny sposob nauki i to w domu, nie trzeba meczyc sie w szkole http://tnij.com/KursWizazu no chyba ze nie umiesz angielskiego nic ;-) p.s. tylko nie rob mi konkurencji o facetow :P

W makijażu, ubiorze i przy innych codziennych problemach pomoże wizażystka. Jest ona najlepszym rozwiązaniem, aby poczuć się pięknie i wyjątkowo. wizaz.waw.pl -warto odwiedzić i zapoznać się z ofertą. Ja już się przekonałam i żałuję że długo zwlekałam.

Gość Ewa Starkowska

Wystarczy się rozejrzeć po internecie a znajdziesz fajny sposób na pokazanie makijażu akurat tu jest mowa  makijażu  permanentnym http://howly.pl/ spróbowałam z nią i jestem szczerze zadowolona Pozdrawiam