Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luciiiipppppp

LICEUM DLA DOROSŁYCH-PYTANIA

Polecane posty

Gość gość
Można zrobić liceum dla dorosłych zaocznie, a potem normalnie podejść do matury ;) Wiele szkół realizuje taki typ nauki i za darmo :)

Gość gość
Taka szkoła to fajne rozwiązanie, szczególnie do osób które mają jakieś problemy życiowe, albo muszą iść do pracy. Nauka odbywa się raczej co 2 tygodnie, weekendowo. Więc bardzo jest to wygodne rozwiązanie dla wielu osób. Wcześniej jak pamiętam czegoś takiego nie było; takich szkół. A teraz do wyboru jest ich masa.

Gość gość
Teraz jest ogrom tych szkół. Ale tak na prawdę ciężko znaleźć taką jedną porządną. Zazwyczaj w trakcie nauki wychodzi, że coś jest nie tak. Najwięcej w ostatnim czasie pozytywnych opinii jest o szkole Delta Edukacja. Sama mam znajomą która chodzi do tej szkoły i potwierdza to wszystko.

Gość gość
Ja do niej chodzę i jest wszystko ok. Jak ktoś ma jakieś pytania dotyczące tej szkoły to pisać śmiało :D

Gość gość
Jacy są nauczyciele ? Zajęcia faktycznie są dwa razy w miesiącu ? Czy są wypłacane stypendia ? ubezpieczają ?

Gość gość
Nauczyciele są bardzo fajni :) Takie szkoły zazwyczaj nie ubezpieczają. Stypendia to chyba w zależności od szkoły.

Gość gość
Coraz bardziej myślę o ukończeniu liceum, ale to nie jest takie proste. Nie wiem czy dam radę bo wychowuję córkę, a nie mam z kim ją zostawić ;/ Szkoda, że nie da się się robić liceum on-line, ale chyba coś takiego jest. Wiecie coś na ten temat ? W jakich szkołach trwa jeszcze nabór ?

Gość Nova CE Wrocław
Rekrutacja w szkole NOVA CE nadal trwa! Ostatnie wolne miejsca! Prowadzimy wiele kierunków! Zapraszamy do zapoznania się z konkretami nawww.nova.edu.pl Zapraszamy do szkoły : Oławska 4, 50-123 Wrocław

Gość Nova CE Wrocław
Rekrutacja w szkole NOVA CE nadal trwa! Ostatnie wolne miejsca! Prowadzimy wiele kierunków! Zapraszamy do zapoznania się z konkretami nawww.nova.edu.pl Zapraszamy do szkoły : Oławska 4, 50-123 Wrocław

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja zaprasza do zapisu ! Wiele ciekawych kierunków, liceum dla osób Dorosłych i gimnazjum - Zapraszamy ! :)

Gość gość
Jakie polecacie najlepsze liceum ?

Gość gość
Ja polecam szkołę do której chodziłam jakiś czas temu i miło ją wspominam. Szkoła Delta Edukacja to coś fantastycznego ! wszystko na wielki plus, nie ma do czego się przyczepić.

Gość gość
Również polecam Delte. Fajna atmosfera i bezpłatna!

Gość gość
Warto zapisać się do szkoły Delta Edukacja ! Sama tam chodzę i jest świetnie.

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne ma bogatą ofertę edukacyjną! Podczas gdy inne szkoły skończyły nabór, my prowadzimy go dalej! Posiadamy w ofercie blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNOŚĆ - szkoły w centrum miasta i pracownie wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wykładowcy! - INDYWIDUALNE PODEJŚCIE - ceny na każdą kieszeń! Wydajemy też legitymacje i zaświadczenia do ZUS! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Gość Lub
Osoby które, chcą uzyskać rentę lub zniżki na przejazdy mogą zapisać się do Szkoły Policealnej, dzięki której otrzymają status słuchacza oraz stosowne zaświadczenie, że uczą się i przysługują im zniżki. W Gdyni polecam placówkę NOVA Centrum Edukacyjne. Bardzo fajna szkoła.Maja LO dla Dorosłych.