Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalak

Snobizm na Mutsy

Polecane posty

Gość alalak

zauważyłam że większość mam snobuję się że ma wózek Mutsy.Moje koleżanki podśmiechiwały się z mojego Bugaboo który jest 3 razy droższy niż ich mega Mercedes Mutsy.Tez zauważylyscie ten szał na Mutsy?

Gość nie zauwazylam
bo mam to glęboko jaki kto ma wożek. Ja mam taki na jaki mnie stać. Wózek to nie szczyt marzeń. Po 2 latach się zapomina o tym jak dziecko zaczyna chodzić na nóżkach, a niektóre matki się zachowują tak jakby zaszly w ciaze po to zeby sobie wózek kupić. Żalosne. Wózek to dodatek do dziecka, a nie odwrotnie!

Gość Piękne i naturalne
mi osobiscie mutsy sie nie podoba, wole casuala mam playa s4 w moim miescie jest szał na x-landery

Gość alaa ma kotaa
o matko :o wózek to wózek ważne żeby odpowiadał właścicielce i sprawdzał się na danym terenie :o kogo obchodzi "marka" :o

ja miałam uzywanego Nestora, którego teraz jeszcze kuzynka uzywa - wszystkie dzieci zdrowe i usmiechnięte - wiec nie wiem o co kaman:)

Gość snobką to ty sama jesteś
skoro chwalisz sie że twój jest 3 razy droższy a do tego zakładając taki temat, bo nikt tego nie zauważył - tylko ty.

Gość alalak
wiem że to nie jest ważne.Ale pytam o zjawisko-czy nie zauważyłyście poprostu tej mody i zachwytu nad tymi wózkami?

Gość ja nie nie
nie. Znajome mają różne wózki, ale żadna nie ma musty.

faktem jest, ze niektórym odbija - kupują wózek za tysiące złotych, a oszczędzają na innych, moim zdaniem ważnych rzeczach. Ale jak kogos stac - to prosze bardzo. mnie było stać - ale po co, jak był wózek po siostrzenicy?

jeżeli ktoś sie chce wyrózniac wózkiem - to ja go serdecznie pozdrawiam:)

Gość ze mnie to dopiero snobka
ja mam silver crossa i cala reszta wozkow moze sie chowac. Wiec smieje sie jak jakas mamuska szpanuje wozkiem za 1500-2000zl:D

Gość ja jako ja
Moi znajomi kupili wózek i zdrowo za niego zapłacili a później musieli odsprzedać za grosze bo mały jak się urodził to spazmów w tym wózku dostawał.

Gość Monisia1989
Witajcie, jestem od niedawna samotną matką... mam słabą sytuację materialną ale nie chce nic od naszego Państwa nie oszukujmy się pewnie i tak gówno by pomogli...niestety w takim Kraju zdziczałym żyjemy... Mam do was prośbę, zgłosiłam się do konkursu gdzie można wygrać kaszki i mleczko dla dziecka, liczę na wasze wsparcie wystarczy, że oddacie głos na to zdjęcie: http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 To nic was nie kosztuję, a mi bardzo pomoże. Proszę o poświęcenie tej 1 sekundy na głos. Dziękuję.

Gość stokke jest
najladniejszy i najbezpieczniejszy

a wlasnie ze nie bo ja uwazam, ze najładniejszy jest taki a taki .... :))) sory - nie mogłam się powstrzymac

Gość alalak
ja jestem skromna.jak mi dogadywaly te od mutsy to nawet sie nie odezwalam ze mam drozszy tylko powiedzialam ze taki mi pasowal i tyle.ale wkurzaja mnie te psedo-bogaczki z duma pchajace i wyzej srajace mutso-mamy za 1500 zł .

jak kogos stac na wozek za 8 tysiecy to chyba logiczne ze nie mieszka w bloku i nie zostawia wozka na klatce:D ja wozek trzymam w domu i nic nie robie z wozkiem za 8 kawalkow jak ide do znajomych bo niby co mam zrobic? To samo co ty robisz ze swoim za 5 stowek

"Ale pytam o zjawisko-czy nie zauważyłyście poprostu tej mody i zachwytu nad tymi wózkami?" nie. zapewne dlatego ze nie rozrożniam wózków i jest mi wszystko jedno. :)

dodam ze wchodze do domu znajomych z wozkiem, bo moi znajomi nie mieszkaja w klitkach a w domach albo w duzych mieszkaniach

Gość Lady79
Paula01 - zagłosowałam na zdjęcie -śliczny bobas.

Gość Dobra żona to ja :)
Ja to zauważyłam na forum, na którym kiedyś bywałam. Jedna przez drugą krzyczały o mutsy i x-landerach. Najśmieszniejsze było to, że mnie te nazwy nic nie mówiły i nie wiedziałam o co robią tyle szumu. Dopiero potem wygoglowałam co to za cuda :D