Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalak

Snobizm na Mutsy

Polecane posty

Gość Lady79
Kupiliśmy wózek używany, zaoszczędzone pięniądze przeznaczyłam na płatne szczepionki.

Paula pytam się bo wczoraj widziłam zdjęcie dziecka z takowym podpisem :) no tak, jak masz wóz za 3 tysiaki to i Twoji znajomi nie mieszkają w blokach tylko w willach :D

Gość alalak
ano są ludzie co nie rozróżniają wózków a są tacy co na ulicy wodzą wzrokiem kto ma co za ile .

Gość ze mnie to dopiero snobka
3 tysiaki za wozek to zadna zawrotna suma. Ja uwazam ze moj kosztowal za duzo, ale coz mialam taki kaprys. I mam znajome, ktore kupuwaly wozki za 3-4 tysiace i nikt nie uwazal ze takie sumy sa zawrotne.

dodam, ze nie znam sie na wozkach, nie wiedzialam nawet jak ten Mutsy wyglada. Wiem tylko jak moj Silver cross wyglada i to mi wystarczy:P

Gość alalak
Silverr Cross to spory wózek.Czy jest wygodny w użytkowaniu?Wjedziesz nim do sklepu?

Gość phi ja mieszkam w dzielnicy
gdzie domy sa po 2 mln zł i w zwyż, i tu jeżdżą zwykłe polskie wózki po 1200-1500zł, jak podjeżdżam po czynsz do najemców na blokowisko to obserwuję te dziwolągi po kilka tysięcy.... hmmm :O

Gość Dobra żona to ja :)
To jak widać na forum siedzi sama elyta ;)

Gość alalak
są bogaci bo nie wydają pieniędzy na pierdoły typu wózek ;)

nie wiem o jaki model Silver crossa ci chodzi, ale moj jest srednio praktyczny, zreszta ja sie przyznaje ze uparlam sie na niego ze wzgledu na wyglad:P

Gość alalak
a możesz wkleić foto swojego silvera? Mi się one też podobały i Inglessina Classica też.Ale ze względu na praktyczność wybór padł na Bugaboo.

Gość jeszcze nieeee mama
A nie to te nowoczesne wózki to wogóle się nie podobają. Wszystko to takie dziwactwa. Dawniej były piękne wózki, stylowe, a teraz to jak pojazdy ksomiczne wyglądają :p

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-balmoral-silver-cross-kolor-white-navy-dostawa-gratis-p-2407.html mam ten model wlasnie. Ogolniee jezdzilo sie nim fajnie, ale wiem ze sa duzo bardziej praktyczne wozki. Jak wspomnialam kupilam go ze wzgledu na wyglad bo mnie zachwycil, teraz juz jest nieuzywany i sobie stoi w domu. Jakos nie potrafie go sprzedac.

Gość alalak
gondola to podstawa.a większość teraz kupuje spacerówkę plus fotelik dla niemowlaka bo chca być modni a dziecko się gniecie w dziwnej pozycji zamiast leżec

Gość alalak
piękny wózek.ale nigdzie się nim nie wjedzie .a spacerówkę jaką masz?

Gość phi ja mieszkam w dzielnicy
no właśnie ja mieszkam w takim miejscu, gdzie taki retro wózek pięknie by wyglądał, bo to są stare zabytkowe wille, niektóre pięknie odrestaurowane, wielkie z tarasami, ogrodami a mimo to taki wózek zobaczyłam "na żywo" dopiero na komunistycznym blokowisku :D moim zdaniem wyglądał tam groteskowo...

Gość odradzam Mutsy
Ja mam Mutsy, ale tylko dlatego, ze dostalam wozek w prezencie od mamy. Ma swoje zalety (duze kolka, wygodnie i cicho sie nim jezdzi), ale wad jest wiecej. Przede wszystkim jest straszliwie ciezki i przeklinalam go, wnoszac po schodach. Poza tym szeroki - nie moge wjechac jednym skrzydlem drzwi do kamienicy, w ktorej mieszkam, musze zawsze podskakiwac, zeby odblokowac drugie skrzydlo. Nie ma w ogole miejsca na zakupy (bo trudno nazwac to cos na dole miejscem na zakupy), siedzonko jest jakos dziwnie wyprofilowane, synek mi sie zsuwa ciagle w dol. No i bardzo ciezko sie sklada. Zeby zmiescil sie w samochodzie, trzeba odpiac kolka. Generalnie wiecej z nim klopotu, niz pozytku. To jest dobry wozek dla kobiet mieszkajacych w domach albo blokach z duza, przestronna winda, poruszajacych sie wielkimi samochodami z jeszcze wiekszymi bagaznikami, gdzie zmiesci sie i wielki wozek i zakupy. Normalna dziewczyna robiaca zakupy w trakcie spaceru z dzieckiem idzie objuczona jak jakis szerpa. Nie polecam.

nie mieszkam na blokowisku i wozka takiego jak ja mam nie widzialam ani gdzies kolo blokow ani tez w mojej dzielnicy (rowniez same domy), pewnie nie jedna osoba ma taki wozek jak ja, ale nikogo jeszcze nie spotkalam z moim modelem

wg mnie mutsy juz dawno zszedl z piedestalu i zastapily go inne wozki pamietam ze byl taki szal na mutsy jak urodzilam synka-czyli ponad 4 lata temu, az sama go kupilam i rzucilam sie od razu na wersje 3 czesciowa (gondola,spacerowka,fotelik) i po 2 miesiach go sprzedalam nie sprawdzil sie totalnie, wczesniej mialam wozek polskiej firmy tako city voyager- to byl dobry wozek :) mial chyba wszystko co powinien miec dobry wozek ,jedyny minus to jego waga teraz nawet za darmo nie wzielabym mutsy

Gość alalak
pytanie do Evi-kierowałaś sie modą kupując Mutsy?

tak :-P tzn jak tylko zobaczylam pierwszy raz mutsy od razu sie w nim zakochalam i namowilam meza na sprowadzenie wozka az z Holandii (wyszlo taniej), szkoda ze wczesniej nie mialam okazji go przetestowac

Gość ale wy macie problemy a juz
autorka to w ogole :D:D Ja kupujac wozek nie mialam zielonego pojecia jaka jest moda i kupilam Maxi Cosi Mura 3 tylko dlatego, ze mnie i mezowi bardzo sie podobalo (swoja droga polecam serdecznie, bo byl to strzal w 10). Po zakupie doszly mnie sluchy, ze najmodniejszy jest Bugaboo (okropienstwo :o) i wszyscy nam sie dziwili, ze mamy jakies Maxi Cosi, bo cala reszta kupowala Bugaboo :) , a mnie tam sie moja Mura bardzo podoba i mimo, ze synek juz prawie wcale w nim nie jezdzi, bo chodzi na nozkach to i tak nadal uwazam moja Mure za strzal w 10. Bylo to niecale 2 lata temu.

Gość alalak
ja wybrałam Bugaboo ze względu na zwrotność i lekkość nie ze względu na wygląd

Gość alalak

Gość alalak

Gość alalak

Gość alalak