Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *********drogocenna***********

zareczyl sie a ja znalazlam jego konto na randkach!!!

Polecane posty

Gość Liilkaa
Regres cieszyłby się, że Jego kobieta szuka nowych znajomości:D

Regres znowu swoje mądrości przedstawia :) Oczywiście: rozmowa z facetem. Faceta jak się za rękę złapie to powie, ze nie jego, więc póki nie będzie dziewczyna miała dowodów to on będzie ściemniał, że to nie prawda, ze ją zdradzał. Rozmowa z facetem to oksymoron.

Gość ryzyk fizyk
oczywiscie ze tak!!! majac w perspektywie zerwanie zareczyn nigdy sie nie przyzna ze z jakas sie spotkał! bedzie sciemniał! ZE STRACHU! szkoda ze do cwaniaczenia na portalach byl pierwszy.. zero konsekwencji! pff

Regres cieszyłby się, że Jego kobieta szuka nowych znajomości" ale dlaczego zaraz przebywanie na takich poratalach jak facet autorki zaraz kojarzy wam sie ze zdradami, szukaniem laski i pieprzeniem innych :) ?

Gość ryzyk fizyk
Regres a słowo RANDKA jak z nazwy wlasnej portalu z czym sie Tobie kojarzy? Czy randkowanie z inna niż wlasna narzeczona jest normalne?

ze ty byl bys szczesliwy gdybys odkryl,ze twoja narzeczona chce umowic sie z kims przez internet tak?gdybys zobaczyl,ze szuka na jakis portalach chcetnego na spotkanie??" ale moja nie szuka bo ma zbyt zajebistego faceta by sobie na to pozwolić:D ale jeśli zakładając hipotetycznie że tak by sie zdarzyło to : byłaby tylko jej sprawa nikogo innego chciałaby rozrywek? chciałaby zmian? droge zawsze ma wolną ,nikt nikogo by tu nie trzymał na siłę ...

Regres, nie rozmawiaj z idiotkami, które we wszystkim szukają drugiego dna i podtekstu jakoby facet je zdradzał. One są ograniczone i od razu zakładają zdradę, nakręcają się a nie chcą posłuchać wytłumaczenia faceta :o

Regres a słowo RANDKA jak z nazwy wlasnej portalu z czym sie Tobie kojarzy? ' ale raczej przebywanie na feceeboku nie oznacza że siedze na ryju :D co z tego że w nazwie portal ma słowo Randka ? jakie to ma znaczenie ? Czy randkowanie z inna niż wlasna narzeczona jest normalne?" no jak myślisz ? :D akurat to pytanie jest tendencyjne

Gość nie ma to jak90%
chłopów na damskim forum

Gość ryzyk fizyk
ty to juz chyba z natury tak motasz zeby nikomu nie przyznac racji. ale co tam, mnie nie musisz jej przyznawac bo i tak zawsze ja mam. :)

hszonszcz staram sie cos wytłumaczyć ale widze ze to nie ma sensu :) jak brak argumentów to niektóre pisza ze stopkę mam za długą że jak zwykle co to za facet przebywajacy na babskim forum i takie tam inne :D

mnie nie musisz jej przyznawac bo i tak zawsze ja mam" OCZYWISCIE :D ZAWSZE I WSZEDZIE !!!

Gość *Ja też to przeżyłam*
"wspolczuje autorko" - ja miałam identyczną sytuację jak Ty, teraz też jesteśmy po ślubie. On oprócz neta miał jeszcze więcej na sumieniu, ale wybaczyłam. Czy zapomniałam? - nie, nie potrafię. Minął rok, we mnie to nadal siedzi. I raczej już nie wyjdzie, on o tym wie i wie, że jeszcze jeden numer i papiery rozwodowe będą w sądzie. I też zaczęłam być większą egoistką w związku, ciągle był tylko on, jego pragnienia, przeżywanie, wspieranie go, czekanie na najmniejsza decyzję. A teraz jestem ja - i on dopiero chyba zauważył, ze to na serio. I że nie będzie przebacz. Ale to dłuższa i zawiła historia.

Gość Ukradles mi pseudo :)
To ja Ci Regres wyjasnie co ma do rzeczy, ze portal ma w nazwie slowo "Randka". Oznacza to, ze siedza tam osoby szukajace drugiej polowy (taaa, owszem, gdzie indziej tez), wiec szukanie przez mezczyzne znajomosci akurat tam to potencjalne szukanie guza. Owszem, mozna ludzi poznawac w roznych miejscach, osobiscie bylam zalogowana kiedys na portalu randkowym, przyswiecalo mi niekoniecznie poznanie partnera, chetnie tez znajomych, ale... poszukiwanie znajomosci akurat tam i ukrywanie tego przed kobieta jest mocno podejrzane.

Eeeee tam... nasz Regresik, jako stały bywalec portali randkowych, wie lepiej :D

nasz Regresik, jako stały bywalec portali randkowych," wyobraź sobie iftar że jestem zalogowany tylko na faceeboku :) i nigdy na żadnym portalu mnie nie gościli :) Ukradles mi pseudo :)" rozumiem co chcesz przekazać ale z drugiej strony tak jak piszesz obecnosc na takim portalu niekoniecznie musi wiązać sie z odbywaniem randek ... zgodze sie natomiast z tym ze ukrywanie przed swoja połowką jest nie na miejscu , ale z drugiej strony przebywanie tam nie musi sie wiązac zaraz z tym ze taki chłopa to pies na baby

Wyobraź sobie Regres, że się z Ciebie podśmiewywuję. Zupełnie bez złośliwości :P

hahahahahah :D no tak oddałas mnie samicy :) kiedy to było ? na wiglie chyba jakoś rok temu ? :D

Wiem o tym, ale tego juz nie zamierzam sprawdzac. Od poczatku mowie, co mi sie nie podoba, facet sie zgadza - jesli zlamie te zasade, nie dociekam powodow. Adieu

No mam, a on obiecal je respektowac ;)

No ja zobacze na pewno - ale czy Ty... nie wiem :P

Kiedyś komiś napisał, iż jego żona ma wielbiciela, którego on osobiście nie trawi. Generalnie daje żonie dużo swobody lecz w tym konkretnym przypadku nie życzy sobie by ona z owym kolesiem miała kontakt. I żona życzenie komisia spełnia. Panie, a głównie panowie obecni na tym topiku ze zrozumieniem pokiwali głowami. Wszak żona powinna uszanować wolę męża. Gdy na kafe pojawia się dziewczę zbulwersowanie faktem posiadania przez osobistego narzeczonego profilu na portalu randkowym, ci sami panowie traktują ją jako osobniczkę nieprzystosowaną życiowo. No jak to, wszak taki profil o niczym złym nie świadczy.Tak jak by znajomość komisiowej małzonki świadczyła :P :P :P Ech...ciagle zyjemy w czasach, w których co wolno wojewodzie to....

ale czy Ty... nie wiem" licze na relacje może nie live ale jakąś retransmisję chociaz :P

iftar bo sa przypadki i są przypadki ... Jest wiele uwarunkowań do tego by sądzić czy akurat dany przypadek musi oznaczać zdradę czy tez łowienie w sieci ( pisze o posiadaniu konta np na portalach randkowych ) można tam miec konto bo sie ma znajomych można tez miec tam konto bo chce sie podrywać

Hm, moze byc problem. Bo jesli dlugo ze mna wytrzyma... to nie wiem... czy za 60 lat moje artretyzmem dotkiete palce podolaja... i czy Kafe bedzie istniec... :P

Regres iftar bo sa przypadki i są przypadki ... Jest wiele uwarunkowań do tego by sądzić czy akurat dany przypadek musi oznaczać zdradę czy tez łowienie w sieci ( pisze o posiadaniu konta np na portalach randkowych ) można tam miec konto bo sie ma znajomych można tez miec tam konto bo chce sie podrywać Regres, ja lubie facetow wybiegajacych mysla w przyszlosc i rozpatrujacych niuanse. Jesli moj facet ma stare konto na Sympatii i zalezy mu na jakims kontakcie - coz za problem powiedziec mi o tym, zdobyc maila, konto usunac?