Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętniak z Polski

Oglądałem dziś to reality show ''Łabędziem być'' na polsacie i zadam wam pytanie

Polecane posty

Nie wiem czy kojarzycie ten program. Ja tylko oglądałem dziś ten program. Chodzi o to że niebyt urodziwe panny z nadwagą, pryszczate itd. przez ileś tam czasu trwania tego reality zostały przemienione w piękne kobiety. Tam oczywiście było odchudzanie, stomatologia, dermatologia estetyczna, a czasem chirurg plastyczny itd itp. No różnica naprawde była ogromna. Czasem nie dało się rozpoznać tamtej kobiety ; 0 Pytanie czy działałoby to również z facetem. Wiecie siłownia, dentysta, dermatolog i inne cuda na kiju, że powiedzmy w pół roku czy ile tam z przeciętniaka zrobiliby Brada Pita czy tam Enrique Igesiasa?? Prosze o niezłośliwe wypowiedzi

Gość Powiedzcie mi kochani
Dałoby sie . Jesli masz kilkanascie /dziesiąt tysięcy na koncie . i zalezy czy teraz jestes brzydki ;]

" działałoby to również z facetem. Wiecie siłownia, dentysta, dermatolog i inne cuda na kiju, że powiedzmy w pół roku czy ile tam z przeciętniaka zrobiliby Brada Pita czy tam Enrique Igesiasa?? Prosze o niezłośliwe wypowiedzi " siłownia ok 1500 za rok dentysta ok 2000 dermatolog chyba jest na kase chorych inne cuda tzn co masz na mysli bo reszte mozesz sam w rok osiągnąc

M nie chodzi o koszt. Ale czy to możliwe?

Gość stokroteczkaaaaa
sądzisz że kobiety szukają pustego zapatrzonego w siebie Brada Pitta?? uważam że jeżeli przedstawiasz sobą kogoś to myślę że dziewczyna prędzej w Tobie to doceni niż wygląd rodem z Hameryki.

napisze tak w rok mozesz to wszystko osiągną ALE wszystko tez zalezy od tego jakie masz rysy twarzy bo jedynie twarz mozesz poprawic operacyjnie a reszte sam poprawisz

Gość dużo kasy, dużo specjalistów
, chirurdzy i pół roku tylko na dbanie o wygląd według ich zaleceń :classic_cool:

Gość jak wszystko się da w rok
to czemu cream jest jak więzień oświęcimia przez ostatnie 4 lata? I ciągle nie może znaleźć dziewczyny bo jest za wysoki, za chudu i za brzydki?

Gość kaska z domu
dla mnie pitt i iglesias to przecietniaki

''sądzisz że kobiety szukają pustego zapatrzonego w siebie Brada Pitta?? uważam że jeżeli przedstawiasz sobą kogoś to myślę że dziewczyna prędzej w Tobie to doceni niż wygląd rodem z Hameryki.'' sadze że tak. nie mówcie że jest inaczej bo tak jest zawsze niby charakter ale jak przyjdzie ciacho to mógłbyś tanczyć na głowie a i tak wszystkie dziewczyny zwracają na to ciacho. oczywiscie to działa w obie strony

''sądzisz że kobiety szukają pustego zapatrzonego w siebie Brada Pitta?? uważam że jeżeli przedstawiasz sobą kogoś to myślę że dziewczyna prędzej w Tobie to doceni niż wygląd rodem z Hameryki.'' sadze że tak. nie mówcie że jest inaczej bo tak jest zawsze niby charakter ale jak przyjdzie ciacho to mógłbyś tanczyć na głowie a i tak wszystkie dziewczyny zwracają na to ciacho. oczywiscie to działa w obie strony

Gość stokroteczkaaaaa
nie wszystkie. ja tam wole osobiscie zeby chlopak przedstawial soba jakos wartosc. dla mnei opakowanie jest malo wazne. wazniejsze to kim jest co robi i jaki stosunek ma do swoje polwoki. a z doswiadczenia wiem ze takie ciacha ktorym chcialbys sie stac to poprostu jak sie dzisiaj mowi pustaki i faceci ktorzy zmeiniaja kobieyu jak rekawiczki. a chyba ze tak chcesz zyc to spoko. ja sie nie wtracam

poznałem setki kobiet i jakoś tak inaczej myśle. gdziekolwiek. plaża, dyskoteka, studia, praca ludzie ładniejsi wogóle mają lżej w życiu. i nie zaprzeczycie temu. tak jest i będzie. więc da się zrobić tak samo jak z tymi facetami?

pierwszą rzecza co musze zrobić jest taka. dawno temu odmroziłem sobie skóre i pozostałość po tamtym to czerwone policzki. znacie jakiś sposób? bo u dermatologa byłem i przepisał mi jakiś szajs w kremie po którym tylko pryszczy dostałem. kobiety pewnie znają sie na dermatologii estetycznej więc może cos wiecie?;)

Pieniądze nie grają w sensie że mam troche odłożonych pieniędzy i moge je wydać w siebie. siłownie budują nam w pracy. yemu stokrotka i inne dziewczyny nie zaprzeczą że wysportowane umieśnione ciało jest lepsze niż aseksualne ciało chuderlaka z prześwitującymi żebrami

Gość da się....
figura np. siłownia (ale chodzi o to, żeby byc szczupłym i zgrabnym a nie pakować) dentysta - to zależy od uzębienia, ale to pewnie najdroższa impreza fryzjer manicure i pedicure mydło dezodorant dobrane ciuchy- męzczyzna ma być fajnie ubrany, a nie przebrany czy wystylizowany.

Gość da się....
na czerwone policzki to tak naprawdę nic nie ma :( To znaczy pewne rzeczy mogą to złagodzić (wcinaj rutinoscorbin i uzywaj kremów do cery naczynkowej) ale cudów nie oczekuj. I zabezpieczaj twarz kremem przed niekorzystnymi warunkami pogodowymi (krem z filtrem)

bo kiedyś jak byłem szczylem miałem łdną orzechową cere teraz po tamtym incydencie policzki czerwone reszta twarzy blada

Gość to gdzie ty pracujesz że u was
siłownia ma być????????????

jestem strażnikiem granicznym

Gość da się....
mam podobny problem - przechlapane niestety. Próbowałam chyba wszystkich zabiegów w gabinetach kosmetycznych - efekt na kilka dni. Nie wiem czy są kremy na naczynka dla mężczyzn, ale jeżeli nie ma to może spróbuj kobiecych? Mówiłam - cudów nie oczekuj, ale poprawa jest przy odpowiedniej pielęgnacji.

uważam że wartość mam ale to jakbu w starego poloneza wsadzić silnik porshe jest moc ale wyglądu nie ma. nie chce sie tu użalać nad sobą. poprostu chce zmienić swoje życie. czuć się ładniejszy lepszy, bardziej zadowolony z życia.

teraz coś szukałem i znalałem coś o metodzie IPL. orientujesz(cie) się czy to coś może dać?

nie wiem jak u Ciebie, u mnie sporo lepiej jest w lecie jak się troche opale. tragedia jest w zimie:(

kolejną sprawą są zęby. nie są jakieś co drugi wystąp ale mam lekko wysunięte w przód kły. jak długo musiałbym nosić aparat by tylko te dwa wyprostować? no i kolor. chociaż je myje, rzuciłem papierosy, kawe, to są naturalnie żółte. w tym wypadku obczaiłem metode wybielania beyond. około 800zł. czy któraś z Pań miała z tym styczność to daje efekty czy to tylko reklama?

Gość da się....
W sprawie zębów nie poradzę i myslę, że rudno to zrobić na odległośc. Co do laserowego potraktowania rumienia...Lekarz mi powiedział, że jest ryzyko (nieduże, ale jednak) , że zostaną ..przebarwienia (brązowawe) . Nie ryzykuję, bo nie chcę kolejnego kłopotu na głowę sobie ściągać. p.s. kosmetyczka powiedziała mi, żeby nawet w zimie nakładac krem z filtrem 50. Co prawda czasami mam 50 czasami 30, ale faktycznie chroni i przez to wzmacnia cerę. p.s. 2 jeżeli wyglądasz lepiej kiedy jesteś opalony może popróbuj kremów samoopalających, jezeli do używania częstego- zdecydowałabym się na jakis ekologiczny.