Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesssskkkkkkaaaa

Brak śluzu w II trymestrze - normalne ??

Polecane posty

Gość wesssskkkkkkaaaa

Cześć Dziewczyny :) Obecnie jestem w 16 tygodniu, to moja pierwsza ciąża, długo się o nią starałam więc może jestem trochę przewrażliwiona ;). Chodzi mi o śluz w ciąży. Na początku miałam biały o prawidłowej konsystencji w różnej ilości ale raczej nie zalewało mnie specjalnie. Od jakichś 2 tygodni nie obserwuję już żadnego śluzu. Nie mogę znaleźć w necie żadnych informacji na ten temat konkretnych. Rozumiem, że każdy organizm jest inny ale interesują mnie Wasze doświadczenia. Czy śluz powinien być obecny w całej ciąży ?? Nie ukrywam, że się trochę martwię. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość wesssskkkkkkaaaa
Może teraz ktoś odpowie :) ?

ja również tak miałam.. ciąza to w ogóle dziwny stan.. albo czegoś dużo leci, albo nic, albo jakieś dziwne.. a wszystko to normalka :P

Gość nie ma na to zadnej reguły
w pierwszej ciąży miałam ogromne ilości śluzu w 1 trymestrze, później było go mniej i w 3 trymestrze znów się zwiększyła ta ilość. Teraz byłam na początku tak sucha, ze aż nieprzyjemnie. W 2 trymestrze pojawił się białawy śluz, ale nie ma go dużo i jest bardzo gęsty. Myślę, ze jest ok jak jest i nie masz większego wpływu na to czy jest śluz czy go nie ma. Jeśli nie plamisz to nie masz czym się przejmować.