Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joko ono***

wyjazd do Egiptu z rocznym dzieckiem, była któraś??

Polecane posty

Gość ANDZINKA85
Cześć dziewczyny, my lecimy w lipcu do grecji a konkretnie na kos ,mój synek ma 14m ,troszkę się obawiam ale bardziej takich organizacyjnych rzeczy typu co mam zabrac do apteczki czy cos do jedzenia brac ,pampersy, jakie ubrania itd... no i jaki kupic wózek spacerówkę parasolkę , tez myslałam o egipcie ale dopiero gdzies w styczniu za rok wtedy filip bedzie miał 2 latka skonczone ale własnie boje sie tych biegunek itd... może faktycznie ta kanary beda fajniejsze , bylismy raz na teneryfie ale było srednio ,więc trzeba to przemyśleć.

Gość gość ira
wyspy kanaryjskie , to najlepiej w kolejnosci iceny oczywiscie Teneryfa, Gran Canaria, Lanzarotte, a fuentawentury to bym za darmo nie brał. Ogólnie dwie pierwsze sie licz tansza opcja trzecia wyspa

Nie rozumiem opini ludzi ktorzy twierdza ze z rocznym dzieckiem nie mozna nigdzie latac. My bylismy z synem ktory dopiero skonczyl rok w Egipcie i bylo super. Nie ma zadnych chorob, brudnej wody itp. Jesli ktos zarezerwuje hotel 5gwiazdkowy z 7 restauracjami i 5 barami nie ma takiej opcji aby dziecko czy dorosly sie nie najadl albo aby wodny czystej pitnej nie bylo. Nie rozumiem dlaczego ludzie pisza ze w Egipcie jest syf i brud i to nie miejsce dla dziecka. Jesli ktos wybierze najgorzsy hotel to juz nie moja wina. Ja smialo polecam wylot do egiptu. Ja czesto podrozuje do polski z dzieckiem maly, gdy juz sunek mial miesiac pojechalismy do polski 600km w jedna strone i dziecko zyje nic mu nie jest. A na podroze sie cieszy i jest zadowolony