Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradna19

masturbacja

Polecane posty

Gość Pif Paf Rach Ciach :)
poznaj rozne religie, a stwierdzisz, ze racje maja prawie wszystkie -hmm no ciekawe,że większość z nich jest nawzajem sprzecznych,więc niby jak racje mogą mieć wszystkie? :D no chyba,że założymy,że jest tyle Bogów ile religii,ale wtedy stworzylibyśmy jeszcze inną religię :D no chyba,że masz na myśli to,że Biblia i inne najważniejsze księgi przedstawiają te same wartości,a na dodatek wiele odłamów religii opiera sie na Biblii,ale i tak kościoły są inne i sprzeczne z Biblią i mało kto ją czyta,a katolicyzm wręcz zabrania własnej interpretacji Pisma Świętego,czym właśnie spłyca nasze myślenie..

dzięki Pif Paf niewiesz czy kolokwium jest do wglądu czy tylko ćwiczeniowca podaje oceny bo boje się że mimo iz wszystko zrobie to mi go nie zaliczy?

no chyba,że masz na myśli to,że Biblia i inne najważniejsze księgi przedstawiają te same wartości,a na dodatek wiele odłamów religii opiera sie na Biblii - dodam że z tym sie nieco zgadzam.Nieco,bo przyznaje,całej biblii to ja nie czytałam

Gość oglądaliście film
The Believer?

Gość do Pif Paf
bezradna jesli bedziesz miała podstawy żeby tak uważać, możesz prosić o wgląd, jeśli nie bedzie chciał pokazać piszeesz podanie przez dziekana(wtedy musi juz Ci dać do wglądu). Jesli bedziesz pewna że niesprawieldiwe ocenił. spadam, pa:)

The Believer? - nie,ale zapowiada sie ciekawie :P dzięki,obejrze na pewno :D przykro mi,nie znam sie na kolokwiach,ćwiczeniach i innych takich....

Gość dzifny
nie chodzi o to co zakladaja i jakie prawdy objawiaja, ale jakie niosa przeslanie wcale nie sa sprzeczne

Gość dzifny
zawsze sie mozesz klocic o ocene, poza tym masz prawo chociazby obejrzec swoja prace i ocene co gdzie zle zrobilas a jak ci tego odmowi to do prodziekana lec

Gość oglądaliście film
film o Żydzie antysemicie, który prowadzi prywatną wojnę z hebrajskim Bogiem

no wlasnie kazda niesie inne.Zauważ,że satanizm to też religia ;)

Gość do Pif Paf
mam za sobą 4 lata studiów, i po mimo że wielu asystentów było wrednych, to nie ma opcji: jeśli umiesz zdasz. Więc spokojnie, naucz się dobrze, i będzie wszystko ok. Domyślam sie ze jestes na 1 roku, dlatego te nerwy. Każdy przeżywa pierwszy rok, potem zobaczysz ze w każdej sytuacji można spokojnie dac sobie rade:) życze powodzenia:)

Gość dzifny
satanizm to swatopoglad :p w najlepszym wypadku sekta :D a film widizalem

nie wmówisz mi,że każda zakłada,że należy czynić dobro,bo nawet jeśli większość tak zakłada,to dla każdego to dobro inaczej wygląda...dla jednych męczeństwo i wyrzeczenie sie ziemskich przyjemności,wieczne modlitwy i spowiedzi,dla innych zabijanie innowierców,dla jeszcze innych pomaganie innym...

Gość oglądaliście film
dzifny - to wiesz dlaczego cheeseburger jest niekoszerny ;)

no przperaszam ale bycie religią nie wyklucza bycia światopoglądem :P przecież to sie ze sobą łączy,współistnieje.Wiadomo,że religia to zbiór poglądów,światopogląd. A co do sekty to katolicyzm jest jej doskonałym przykładem :D:D Nawet prędzej niż satanizm

Gość dzifny
to o czym mowisz, to juz rozumienie i wypelnianie religii a to nawet w samym katolicyzmie jest roznie interpretowane :p np ubostwo i meczestwo jako droge do zbawienia zakladaja tylko niektore zakony :D

Gość dzifny
wiadomo ze sie laczy i wspolistnieje, ale nie znaczy ze mozna miedzy tym postawic znak rownosci :p

Gość bezradna zal mi cie
jak ty po masturbacji masz wyrzuty sumienia i chcesz sie zabijac to nie chce myslec co bys uczynila, jakbys poszla do lozka z mezczyzna bez slubu:O no i kto jest odpowiedzialny za kalectwo psychiczne tej dziewczyny? cholernie mi jej szkoda. Zycie jest zajebiste, a ona sie ogranicza przez sekte koscielna:O

Gość dzifny
nie, nie... jak juz to katolicyzm to zbior sekt :D :p

do piF paf i dzifny bardzo wam dziekuje tak jestem na 1 roku i sie boje właśnie bo jak teraz mnie tak traktuje to co będzie na kolowkium ale skoro mam wgląd do pracy to dobrze kamień spadł mi z serca a w razie W gdyby miał jakieś ale to do dziekana czy prodziekana ?

no ja nie stawiam znaku równości,ale mówie,że w tym przypadku to sie nie wyklucza.Bo satanizm jest religią.Chociażby według suchej encyklopedycznej definicji :D Tak samo zresztą jak katolicyzm,czyli sekta.

Gość do Pif Paf
nie ma znaczenia, znaczy u mnie się pisze do prodziekana, najlepiej wyczuć kto ejst najbardziej ludzki:D nie myśl tyle teraz o tym, bo to wszytko jest do zrealizowania, a przez kolokwium nikt Cię nie wyrzuci, pod warunkiem że się nauczysz:)

przepraszam bezradna,to już chyba niezły offtop,miałam skończyć ale wkręciłam sie do tej dyskusji o religiach,jak Ci przeszkadzam,to założe nowy temat :P Bo na temat masturbacji to moge doradzic ale dziekanów i prodziekanów to już nie za bardzo przykro mi :D

Gość dafdafsa
Bezradna jak masz kłopoty z tym wykładowcą to daj mu dupy i po kłopocie.

Gość bezradna zal mi cie
ja jak mialam 12 lat zaczelam sie masturbowac, potem przeczytalam w katolickiej gazecie, ze to takie zle, ze nie szanuje siebie i nie bede nigdy dobrym czlowiekiem przez to. Nosz kurwa, patrze na ludzi, jakie rzeczy robią, kradną, sypiaja z kim popadnie, gwalca wlasne dzieci i mi jakis tam czlowiek w czarnej sukience, przy spowiedzi bedzie mowil, ze jestem zlym czlowiekiem i nie bede dobra matka, bo sie samozadowalam?:O Tak zakonczylam swoj udzial w kosciele swietym amen. Mam zal do rodzicow, ze tam chodza,ksieza piorą im mozgi i naciagaja na kase:o naiwni

Gość dzifny
zaden religioznawca nie uzna ci satanizmu jako religii ;)

nie przeszkadzasz możecie kontynuowac chętnie poczytam bo ostatnio już sama niewiem jestem tak zagubiona ;( jestem bardzo wierzącą katoliczka ale no własnie ale ;) tłumacze sobie że to przez te masturbacje się tak oddaliłam więc musze skończyć z tym i bardziej wierzyć bo ostatnio szatan się chyba wdarł do mego życia wierze że Bóg mi pozwoli zerwać z nałogiem ;)

Gość atom.com.pl
a komunizm i faszyzm? - czyż nie są to parareligie?