Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalipaaaann

dlaczego z dziewczynami nie da się pogadać o nauce,technice i innych ambitnych

Polecane posty

a kobiety sa dyskryminowane przez mezczyzn - i nie tylko w tematach technicznych,bo o polityce tez nie mozna pogadac z facetami,bo nie dopuszczaja do glosu:(

Gość fghjghjfkghjfhswegfdsg
Pauuulla24 Dzięki bardzo :)

Fajne fajne :) i ten rada ciekawy Chociaż osobiście wolę maszyny wojskowe :P

teraz na radarze niewiele sie dzieje,ale w dzien to tyle samolotow ze ho ho:) Ja za woskowymi nie przepadam...

A ja właśnie bardzo :) w dzieciństwie sklejałem modele II wojennych samolotów i może dla tego mnie bardziej pasjonują niż te pasażerskie :P

hehe,ja tez sklejalam,na technice:) A lotnictwo cywilne mnie kreci,moze dlatego,ze bardziej jest widoczne na niebie:)

No jak dla mnie to właśnie to wojskowe jest bardziej widoczne bo mieszkałem niedaleko lotniska wojskowego :P

ja mam atrakcje wojskowe co 2 lata:) w moim miescie jest tez lotniskow wojskowe,a co 2 lata wielkie show:) Wtedy z okna widze F-16 i te inne cuda,juz nie mowiac o tym,ze mozna ogluchnac:)

Gość unaperuna
dlaczego? nie odpowiem za ogol ale za sama siebie. bo technika i nauki scisle mnie nie interesuja ani troche choc ogolne pojecie o temacie mam. jak mnie zainteresujesz - bede zadawala pytania i sluchala ale nie licz, ze sama sie wypowiem na glebsze tematy bo mnie nie interesuja wiec nie zdobywam o nich wiedzy. chcesz pogadac o prawie brytyjskim, miedzynarodowym handlowym, transporcie dobr albo na tematy biologiczne? z checia podejme. jak widzisz kazdy ma inne zainteresowania niz tylko technika i brak zainteresowania owa technika nie oznacza rozmowy jedynie o tipsach i kosmetykach

Hehe to tylko pozazdrościć mogę :P No ale teraz to idę już spać-dobranoc i miłego wieczoru :)

Jestem dziewczyną i interesuję się techniką, informatyką. Namiętnie czytam serwis http://naczytniki.pl czy http://www.chip.pl/ Umiem sama zmienić gniazdko. Razem ze współlokatorką same tapetowałyśmy i malowałyśmy nasze mieszkanie. Wiem co nieco o grach komputerowych w stylu Call of duty czy Gothic. Wiem na co trzeba zwrócić uwagę gdy wybiera się płytę główną czy procesor do komputera. Umiem zamontować kartę graficzną, płytę główną, zasilacz w komputerze - boję się tylko trochę gmerać przy procesorze. Z dziewczynami da się rozmawiać o nauce, technice itp podobnych tematach. O ile nie traktuje się ich z góry "bo co baba może wiedzieć o technice" ;)