Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się tego związku

Czy powinnam pakowac sie w taki związek!

Polecane posty

Gość boje się tego związku
Jego córce zostało jeszcze trzy lata, Janusz ciągle mówi o swoich dzieciach. Ciągle boli go to że córka siedzi a syn pije. Jeśli chodzi o dziecko córki ma nad nim opieke prawną, co do dzieci syna to o opieke nad jego dziecmi będzie się dopiero starał ale maluchy i tak przebywają właściwie u niego, to on utrzymuje całą trójke wnucząt. Wątpie by jego córka jak wyszła z więzienia poszła na swoje. Nie znam jej i nie oceniam.

Gość ustalcie zasady on ma
swoje obowiazki a ty swoje.

Gość odpowiedz sobie na pytanie?
Jestes na to gotowa? w jakim wieku sa dzieci, bo bardzo mozliwe ze ty moglabys byc nie babcia a matka tych dzieci. Daj sobie z nim spokoj, spotykaj sie z nim i na tym koniec powiedz ze nie jestes gotowac na cos wiecej.

Gość a on jest dobry w łóżku?
????

Gość b**cia
Widocznie nie kochasz tego człowieka skoro zadajesz takie pytanie:(

Gość b**cia
Najwyżej byłabyś matką dla tych dzieci, co ci szkodzi to takie wielkie poświęcenie?

Gość takie trudne jest dla ciebie
pokochanie cudzych dzieci??? Przeciez male dziec sa takie kochane, wszystkie kobiety je lubia :)

Gość fasafs
jesli jest majetny to bym za niego wyszla.

Gość dużo bym dała żeby trafić na
takiego mężczyzne.

Gość buchahahhahah
patologia .5 dzieci, dwoch mezow i jeszcze pisze, ze majetny mastepny los do golenia.

Gość dużo bym dała żeby trafić na
a co jest patologicznego w posiadaniu licznej gromadki dzieci :) To piękne, przynajmniej więcej osób się tobą na starość zajmię :)

Gość buchahahhahah
no ja bym nie wzial kobiety po dwoch rozwodach , z 5 dzieci .Nigdy. Chocby ona byla jedyna kobieta na swiecie. Tak liczna gromatka dzieci swiadczy o bezmyslnosci kobiety.Nawet nie umiala pokierowac antykoncepcja a jak ma udac sie zwiazek z taka bezmyslna osoba. Malo tego , nie umie wybierac mezczyzn, bo skad 2 rozwody? Zle ocenia, nie ma logicznego myslenia , nie ma zdolnosci przewidywania, brak instynktu samozachowawczego. Na dodatek pusta -zauwazyla autorka w tych trudach jaki on majetny.Czyli chce sobie podreperowac budzet. Reasumujac taka kobieta jest zadna partia i dziwie sie, ze dziadek probonuje jej malzenstwo. Widocznie chce strzelic sobie samobuja. Moze za malo ma problemow i taka notoryczna rozwodka potrzebna mu do szczescia.

Gość do buchahahhahah
Tylko że ona napisała że dzieci są już dorosłe :)!!!! A to ten jej absztyfikant wychowuje małe dzieci!!! to ona powinna się bać takiego związku, on nie ma powodu !

Gość po herbacie
a musicie sie od razu pobierac? nie mozna tak troche sprobowac razem pomieszkac i po prostu przekonac sie jak to bedzie? jesli wam nie wyjdzie, to przynajmniej rozejdziecie sie bez szumu...

Gość afsgads
Popieram poprzednika! Zamieszkajcie razem! Ps. To autorka powinna mieć obawy przed tym związkiem a nie odwrotnie.

Gość buchahahhahah
a co z tego, ze dorosle.Ale jakie zamieszanie.Dzieci zawsze beda do matki jechac, bedzie duzo zawsze problemow, dojda wnuki , zieciowie, synowe, jak na dworcu.Nigdy spokoju nie bedzie.Poza tym 48 lat to mloda jeszcze babka i moze jeszcze zajsc w ciaze.Za madra w tym temacie to ona nie jest. Nie przekonacie mnie. Dziadek widocznie lubi patologie do patologi przyciagac. 🖐️

Gość do buchahahhahah
No ale przyznasz że to raczej ten facet szuka matki dla swoich wnuków.

Gość buchahahhahah
nie wiem czym sie kieruje ten facet.On ma bardzo skomplikowana sytuacje, totalnie patologiczna.Moze jest dobrym czlowiekim , ale zadna rozsadna kobieta nie wpakuje sie w ten zwiazek.Bo co moze byc , gdy kryminalisci wyjda z wiezienia? Mozna dostac w pysk i byc oskarzonym o wszystko. Zero dobrych wzorcow w rodzinie , co moze byc z tego? Prawdopodobnie duzo klopotow. Moze pomyslal, ze skoro mam taka sytucje ,to tylko ktos o takiej tez pokreconej sytuacji moze skusic sie na taki pat? Ja nigdy bym nie spotykal nawet sie z taka kobieta , wiec pytanie- pakowanie sie w taki zwiazek ,czy nie ,nie byloby zasadne.

Gość do buchahahhahah
Inaczej byś mówił gdybyś samotnie wychowywał dzieci!!! Wtedy dobry jest każdy partner który zrozumie człowieka. Pomyśl lepiej co byś zrobił gdybyś sam miał taką sytuacje.

Gość buchahahhahah
na szczescie nie mam tych problemow.Mam uporzadkowane zycie a dzis wyjatkowo trafilem tu. Moja zona jest na sympozjum i nudze sie.I czytajac utwierdzam sie po raz kolejny jaki skarb mam w domu. A mala coreczka mam nadzieje, bedzie wierna kopia mamusi.

Gość buchahahhahah
No właśnie mam nadzieje że moja córeczka nigdy nie zniesie do domu nieślubnego bękarta, nie trafi do więzienia bo inaczej zabiłbym ją. Za mąż też jej nigdy nie oddam, będzie przy tatusiu!

Gość lilianna78
jesli ty jestes juz po dwóch rozwodach to widac niezle z ciebie ziółko. facet majacy w rodzinie 4 zmiane no i ty do tego - zapewne jestescie siebie warci. A jak juz to nie zastepowalabys nikomu matki glupia kuro. taka stara a taka głupuia, nic dziwnego ze dwoch facetow juz z tobą sie wykonczyło

Gość cudowny facet
bierze sie za niego! :)

Gość owszem dziwi mnie postawa
jesteście wszyscy chorzy!

Gość adsdgs
Dla milosci czasem warto poswiecic wszystko Jesli ten czlowiek cie naprawde kocha to nie wahaj sie ani chwili dluzej :)

Gość adsdgs
Kto inny moze juz Ciebie nie chciec, a ten facet napisalas ze jest ustawiony? czyli tym lepiej dla Ciebie, bedziesz mogla wyjechac z nim na rozne wczasy, bywac w najlepszych lokalach. A co ci sie szkodzi zajac jego wnukami? Corka jego kiedys wyjdzie z wiezienia i chyba nie bedzie mieszkac u ojca bo wezmie swoje dzieci a jego syn bys moze tez przestanie pic i sie opamieta w stosunku do swoich dzieci.

Gość adsdgs
Musisz mu raczej wmowic ze ty jestes wazniejsza od jego wnukow:)!!! I ze jego miejsce jest przy Tobie :) Czasem moze sam zrezygnuje z wychowywania tych malenstw.

Gość gołym okiem widac
że nie chcesz tego zwiazku.

Gość co za chory czlowiek...
wychowal corke na kryminalistke a syna na alkoholika i za kolejne dzieciaki sie zabiera. Moze wytlumacz mu ze nie jest w tym najlepszy...