Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna testu

czy test Clear blue sie pomylil???

Polecane posty

Gość niepewna testu

potrzebuje pomocy i opinii Moje cykle 32 dniowe, w 40dniu cyklu @ brak wiec zrobilam test Clear blue -pozytywny :) Czy kiedykolwiek test Wam pokazal pozytywny a w rzeczywistosci nie bylyscie w ciazy? Wizyte u ginekologa mam dopiero 26listopada.

Gość niepewna testu
dziekuje :) Jedyny problem to taki ze za duzo naczytalam sie w internecie o ciazach biochemicznych itp. Objawow ciazowych nie mam zadnych, to bylaby moja pierwsza ciaza :) dlatego boje sie ze test sklamal a do 26 listopada chyba dostane kotka :(

Gość ocet
gratulacje. jak nie wytrzymasz to idz do lekarza wczesniej,do innego lekarza.a z reszta nie ma sensu.poczekaj do 26 bo na razie moze byc za wczesnie zeby lekarz wykryl ciaze .

Gość goska co ma ktoska
zrob bete hcg dla pewnosci mozesz powtorzyc po kilku dniach i sprawdzic czy przyrasta

gratulacje! test wychodzi częściej fałszywie negatywy, więc ciesz się :) jeśli robiłaś 8 dni po spodziewanej miesiączce, to chyba o ciążę biochemiczną nie masz się co bać - trzyma się :) jeśli się mocno denerwujesz, zrób test beta hcg z krwi i po 48 godzinach powtórz wynik - jeśli urośnie, jest ok :)

Gość niepewna testu
dziekuje za odpowiedzi na bete nie moge isc bo w Irlandii nie jest zbyt latwo zrobic ten test i jest drogi, zaczekam do wizyty u ginekologa jeszcze 8dni i wszystko bedzie jasne