Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaaaaaaaaa

odkryłam ze moj maz ma kchanke

Polecane posty

Gość margaretkaaaaaaaaa

Jestem tu czesto pod czarnym nickiem ale teraz nie bede sie logowac. A wiec sprawa wyglada ta;jestesmy ,,dobrym,,malzenstwem od 3 lat, mamy wlasny dom ktory razem zbudowalismy, wspolna firme, wspanialego synka. Jakis czas temu zatrudnilismy studentke i tak jakos wyszlo, najpierw byly smsy-czytalam i nic nie mowilam, mysalaam ze mu przejdzie ale nie...zwolnilam dziewczyne pod byle pretekstem.Pisali maile, spotykali sie w hotelu.Mam wszystkie dane, daty, godziny, maile, smsy, zdjecia-kupe dowodow. Zamierzam puscic go w skarpetach. On nie wie ze ja wiem. Ale tak sobie mysle,10lat razem,wspolna budowa domu i zakadanie firmy, dziecko,ktore bardzo kocha. Co robic moze wybaczyc? Ja wiem ze on mnie kocah, moze to tylko taka przejsciowa milostka? Musialam sie wygadac,moze ktos sie wypowie.

nie wierzę w miłość i zdradę.. ale jeśli Ty wierzysz, ze On kocha Cię, to spróbuj wybaczyć. Ja bym nigdy nie wybaczyła.

Gość byle siksa zawróciła mu w głow
ie, a Ty jeszcze się zastanawiasz

Gość jhjflmflmflm
ja tez bym nie wybaczyla,na pewno cie nie kocha,a jezeli chodzi ci o kase to mozesz dalej udawac slodka idiotke i ciagnac ile mozesz,bo moze przyjsc dzien ze to on ciebie zostawi bez niczego

Gość hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Ja wiem ze on mnie kocah" Twoja wypowiedź w cytacie. tak kocha Cię i ma kochankę!!, to najlepszy dowód na miłość!! Innego nie znajdziesz!!

Gość margaretkaaaaaaaaa
Nie chodzi o kase bo firma jest wspolna i budownaa od podstaw przez nas oboje. Chodzi mi o kawal zycia razem, ja wiem jak to sie skonczy jak powiem,ze orientuje sie w sytuaciji;rzuci ja a mnie bedzie blagal o wybaczenie. Troche mu sie niedziwie, 10lat spedzilismy dosłownie 24h razem dom, praca, wakacje a nawet kursy i szkolenia. Wiem,ze tu chodzi o chwilowa swiezosc, innosc....kurde, nawet pisze tym bez emocji juz...;(

Gość mialam podobnie wybaczylam
i nie żałuje, otarło się o rozwód ale teraz jest 100procent lepiej w związku, zamierzasz mu powiedzieć,że wiesz?

btw..jeśli liczysz na to,że się opamięta to raczej marne szanse.Będzie się bujał do upadłego.Nie z tą to z inną..najprawdopodobniej.U mnie tak było dopóki nie zobaczył,że ja też mogę.Z kolei od takiej wymiany krok do rozwodu.

Ciężka sprawa, trudno tak życie przekreślić, ale widzę,że się zastanawiasz...powiedz tak szczerze;bardziej Ci na mężu zależy czy na firmie i wspólnym domu, bo nawet dziecko na końcu stawiasz?

Gość margaretkaaaaaaaaa
To się stało pierwszy raz, widze ze chodzi tylko o seks, nic wiecej, gdyby to byl jakis dlugotrwaly romanas byloby mi ciezej, jakies dlugie rozmowy, spacery, kolacje a to chwila w hotelu, aucie badz u niej. MAm sobie rozpiepszyc kawal zycia dal chwili jego slabosci?

Gość zyrafka blond....qwe
szkoda dziecka, zastanow sie, badz z nim ale teraz ty zagraj mu na nosie, baw sie, badz niedostepna, raz sie zyje:) nie stac cie na fajny ciuch, kosmetyczke, fryzjera?:)

Gość margaretkaaaaaaaaa
To ze mna jeszcze godzinami rozmawia w nocy, je sniadania, kolacje obiady, bawi sie z dzieckiem, mnie zabiea do kina i kupuje prezenty. Wciaz na mnie patrzy. Miss,tak o firme, dom i dziecko...w takiej kolejnosci. W razie rozwodu, firma upadnie bez naszej 2jki, ani ja anni on sami soie rady nie damy, dom trzeba bedzie sprzedac zamienic na 2 mniejsze w gorszej dzielnicy. A dziecko zawsze bedziemy kochac tak samo, i zrobimy wszystko zeby na tym nie ucierpal

Faceci myślą przyrodzeniem. Może i kocha, ale testosteronu ma nadmiar. Dałabym jedną jedyną szansę.

nie warto burzyc wszystkiego, miej go na oku i w grasci

Gość kura bura
Tak!

Gość astra i astro
zareaguj bardziej ostro porozmawiaj z mezem powiedz mu szczerze o swoich podejrzeniach, jesli teraz czegos nie zrobisz np nie zagrozisz mu rozwodem to takie jego chwile słabosci mogą sie niestery powtórzyc a tego nie wytrzymałabys na dłuzszą metę raz można sie pogubic ale daj mu do zrozumienia ze kolejna zdrada i to bedzie koniec małżeństwa musisz sie dziewczyno szanowac domy i firmy cieszą ale do czasu, uwierz mi przyjdzie moment ze moze ciebie juz nic w zyciu nie cieszyc jak bedziesz odkrywac kolejne małolaty oczywiscie nie zyczę ci tego i oby sie opamietał twój mąz

Gość ertyu
Cześc byłam w podobnej sytuacji jeśli chcesz pogadać to zapraszam do rozmowy bez świadków na GG 26080961

Gość margaretkaaaaaaaaa
zyrafka kosmetyczka i fryzjer to w moim zawodzie codziennosc, zakupy i ciuchy mnie nie bawia

Gość margaretkaaaaaaaaa
ertyu niestety nie uzywam gg a w mim pijackim dzisiejszym stanie nie dam rady zalozyc;) upilam sie pierwszy raz od 5lat i jest mi juz nawer wesolo;)

wiec kobietko badz dzielna, trzymaj sie, i badz gora:)

Gość ertyu
Ja tez właśnie otworzyłam piwko ;] chociaż jutro zapisz sobie temat wytrzeźwiejesz pogadamy ;]

Może mu przejdzie, ale napewno nie szybko. To może trwac latami. Badź silna...

W takim razie ja rzuciłabym dowody na stół, i zagoziłabym,że jeszcze raz a nawet bez skarpetek zostanie;) powodzenia