Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merkiczerki

to jakiś żart sprzedawać używane stringi

Polecane posty

Ja tam nie wiem, ja bym w każdym razie nie ubrała w życiu bielizny po innej kobiecie....

Gość merkiczerki
na aucji tej osoby o wiele więcej uzywanej bielizny

Gość Edmunt Pipa
jeżeli to stringi używane przez gwiazdę hollywood , to warto dać każde piniędze by je mieć

Gość belle de jour22
masakra:o

Gość merkiczerki
normalnie to wstętne i ohydne fuuuu, jak pomyślę, że ktoś to nosił to ble ble, ciekawe czy ktos to kupi

Gość merkiczerki
Edmunt Pipa .....Twój nick sam mówi ze siebie jaki jesteś ciotowaty, żaden facet sensowny na kafe nie siedzi ja nigdy nie kupiłabym używanych majtek

Gość merkiczerki
Edmunt Pipa .....nie masz co robić to idz pryszcze powyciskaj

Gość merkiczerki
matko co za debil, ciekawe jak Ty jesteś ubrany, wogóle normalany facet to by juz jakąs laskę obracał ale nie taka ciota co gówno wie, poprostu nie wypał z Ciebie i niem asz co robić to choc powyzywasz od szmat bo żadna Cie nie chce co?mścisz sie w ten sposób bo prawiczki tak mają

"po bokach na koronce są niestety małe dziurki do zreperowania dlatego tez komplet ma taką niską cenę..(34,99)" koneserzy używanej bielizny pewnie też się znajdą,ale nieporozumieniem jest kupowanie używanej bielizny i zakładanie jej.Nie jest to kwestia ceny bo majtki można kupić już za dwa zł a staniki na bazarku za 5 ale przekonania że jak używane to tańsze. Niektórzy wystawiają używaną bieliznę na allegro pisząc,że jest nowa nigdy nie noszona i jest to wprowadzanie klientów w błąd. Podobnie z ciuchami w opisie nowe nigdy nie noszona a na zdjęciu laska prezentująca ten ciuch

Gość yyyyyyyyyyhhyyyy
a nie brzydzicie si brać do ust i cipek penisów które były już wcześnej w innych cipkach i odbytach ?