Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irqa..

Skad murzyni maja tyle kasy???

Polecane posty

Zauwazylam ze murzyni jak i murzynki zawsze chodza czysto,ladnie i modnie ubrani.Pelno lancuszkow,pierscionkow,co miesiac murzynki robia u fryzjera nowe peruki,faceci markowe ubrania,samochody.Ich dzieci zawsze slicznie,kolorowo ubrane.SKAD NA TO MAJA? Przeciez przyjechali z Afryki,tam wiadomo bieda. Nie widzialam w zadnym sklepie zeby np. na kasie siedziala murzynka.Jedynie w Lidlu jest murzyn co wyklada towar. Skad oni maja kase na to wszystko?

Gość tez się zastanawiam
rasistką nie jestem. nie zazdroszczę. ale ciekawe skąd mają. bo rzeczywiście nie znam źle ubranego murzyna.

Gość mala miiiiii
no ja tez sie zastanawiam bo rzadko kiedy mozna spotkac murzyna ktory pracuje. mysle ze to przez to ze maja duzo dzieci dostaja duzo benefitow. natomiast nie dziwi mnie ze ciapaci maja sporo kasy. siedza w tych swoich malych sklepikach 24h na dobe, albo zatrudniaja polski za 4,5 za godz plus ta ich chciwosc no to i maja. ale z tymi murzynami to dobre spostrzezenie

Gość irqa znów się najarałaś
czymś narkomanko?

Ladaco palancie zejdz ze mnie.Lazisz za mna po topikach i obrazasz.Tak cie to bawi nadety stary prawiczku? Kiedy bym nie weszla to siedzisz na kafe.Zayebiste masz zycie

Gość czarnoskórzy przywiązują duże
(w porównaniu np z Polakami)znaczenie do wyglądu zewnętrzengo ale nie jako zgrabna figura czy kaloryfer na brzuszku ale błysk, blichtr, "trzeba się pokazać" podobnie jak np Romowie czy Włosi oczywiście to nie dotyczy wszystkich co do kasy raczej czarnoskórzy sportowcy (piłkarze, koszykarki) w Polsce mało nie zarabiają ;)

Gość tez się zastanawiam
mala miii- ale my chyba o Polsce mówimy. benefitów tu nie dostają. znam kilku dobrze wykształconych murzynów, na dobrych posadach (np. lekarz) i tym się nie dziwię. mnie dziwią np. czarni studenci.

Gość mala miiiiii
aaa sorry myslalam ze o uk mowicie jak w polsce nie mam pojecia ale zakladam ze jezeli przyjezdzaja na studia to musza miec bogatych rodzicow ktorzy to sponsoruja

Gość kljhkjhkjhk
sprzedaja naroktyki,ubrania myslisz ze sa markowe ale nie sa,to samo u mnie w kraju,dorabiaja sie na dragach i bachorach ktore plodza co roku

Gość haggsy
narkotyki-to jest to czym sie zajmuje czarna murzyna gdy przyjechac do biala ludz. Ja juz od dawna jestem zdania ze UE powinna calkowicie zamknac granice dla wszystkich przybyszow z poza UE.Nie chodzi tu tylko o murzynow czy jakichs arabow ale o wszystkich tzn.bulgarow,rumonow,ruskich,brazylijczykow itd.Zaznaczam zaraz i podkreslam ze nie ma to niczego wspolnego z zadnym rasizmem. Samych muzulmanow jest juz w UE...40mln.To czego nie zdolali zdobyc mieczem w wiekach przeszlych-czyli skolonizowac europe-to robia teraz za przyczyna idiotycznej polityki UE,ktora belkocze cos o"prawach czlowieka".Zastanawia mnie tylko dlaczego nie belkocze tez o PRAWACH CZLOWIEKA nas-OBYWATELI UE ???!!! W sumie przybyszow z poza UE jest juz 150mln !!!Gdyby ie oni-nie mieli bysmy bezrobocia,znacznie nizsza przestepczosc itd,itp.

Nie mowilam o Pl,bo mieszkam w Grecji.Nie wiem jak to w innych krajach.Ale Polacy przy takim murzynie wygladaja jak bezdomni ktorych na nic nie stac.Tak sie zastanawialam bo widzialam duzo dilerow czarnoskorych,no ale chyba nie wszyscy nimi sa no nie? A wszystkie murzynki chyba tez nie stoja na ulicach bo musialyby byc w takim razie oblezone wszystkie ulice.

Gość jakie głupoty
haggsy Nie chodzi tu tylko o murzynow czy jakichs arabow ale o wszystkich tzn. bulgarow,rumonow,

Gość Devoid
Araby to brudasy a czarni to ludzie sukcesu ...i mają świetną muzyke :)

Gość gość
A chciałabyś zrobić loda murzynowi?

Gość gość
W niemczech standardowa praca dla murzyna to sprzatanie kibli przy autostradach. Kto byl ten wie.