Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmienmy sie na lepsze :)

zmieniamy wizerunek

Polecane posty

Cóż, trochę się zapuściłam... od dziś: - wcieram duuużo odżywki we włosy aby nabrały blasku i zapuszczam je :) - bardziej dbam o paznokcie i skórki (p.s. czego używacie aby sie ich pozbyc?) - przechodze na diete MŻ kto ze mna?

Gość ale o co kaman?
No to faktycznie szaleństwo !? To co napisałas to podstawowe czynności, które każdego dnia wykonują wszystkie normalne kobiety.

Gość fiołkowa86
hej, ja też od dzisiaj znowu o siebie dbam. dietka mż-jak najbardziej, odżywka do włosów, codziennie balsam,, itp damy rade

Gość ale o co kaman?
Kobiety co z wami? Czy mam rozumiec, że normalnie wystarcza wam mydło, szczoteczka do zebów i dezodorant?

jak mam jesienna chandrę to idę raz do solarium i do kosmetyczki na regulację brwi:) dietę jaką musiałabym zastosować to wż, czyli więcej żarcia bo jestem chuda. Ewentualnie mogę się nad zdeklarowaniem zjedzenia wszytskich suplementów diety skóra/włosy/paznokcie które kupiłam w lecie i ich nie otworzyłam nawet:)

mi do tej pory wystarczał krem do twarzy, mydło, szampon i dezodorant. od dzis sie maluje :)

ooo może dobrym pomysłem bedzie codzienne picie drożdży i kakaa styl też zmienie na bardziej sportowy bo ostatnio ciągle na elegancko jestem ubrana:)

Gość ja mam 166....
mi się marzy, aby jakaś stylista czy wizażystka dobrała do mojego typu urody fryzurę oraz do mojej figury ciuchy, kolory etc jest tu jakaś stylistka? :)

Gość jdjsllojnbhhh
heh chyba nie ma

Gość gdyby babcia miała wąsy
To zapuszczanie włosów, to odpuśćcie sobie. Ja mam za dupę i to dopiero jest problem. Chandra, nie chandra - one tego nie rozumieją a jeśli sobie zrobię dzień bez szczotki do włosów, to następnego dnia dopiero mam chandrę jak wyrwę tone kłaków z głowy.