Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bershika

Zdrajca nr.1

Polecane posty

Facet który notorycznie zdradza a potem wraca i błaga o wybaczenie? Przez 5 lat, takich głupich naiwnych było dziesiątki a ja wśród nich, wywaliłam go z domu na zbity pysk, a on dalej błaga i twierdzi,że tylko mnie i dziecko kocha,a wiecie z z kim to robił, z patologią, ona była notowana na Policji za różne przestępstwa. kradzieże, dwoje dzieci-każde z innym, alkoholiczka itp. Tym razem powiedziałam koniec, wyjechałam 300 km. dalej niż on a on nadal: kocham, jesteś moi zyciem i takie tam bzdury, najgorsze jest to,że ten człowiek takim ku...om, wymysla rózne historie na moj temat, ze to ja jestm ta zła, ze go zdradzam a nigdy to nie mialo miejsca chociaz teraz bardzo zaluję, ze tego nie zrobiłam, ale to nawet nie o niego chodzi, że chciałam byc mu wierna tylko o dziecko. On jest chyba nienormalny?

Gość mmmmmmmmmvvvvvvv
ten zdrajca ma wielkie jajca

Gość foreresterrA
moglas zyc z facetem ktory piescil i dotykal inną kobiete? wspucił do waszego zycia intymnego jakas kurwe? Ja nie moge patrzec nawet na takicvh ludzi a ty mi powiedz ze jeszcze seks z nim uprawiałas :o