Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaWyksztalconaLol

Kochamy sie i dobrze jest!

Polecane posty

I kazdej zycze takiej milosci!Spotykamy sie codziennie od kilku lat i jest swietnie.Nie zamienilabym Go na zadnego innego.Nigdy nie zadalam rozwodu,tak jak jest jest idealnie dla Nas Obojga. Wazne,ze jestesmy szczesliwi i nikogo nie krzywdzimy.Jego zona od dawna jest oziebła i prawdopodobnie chora psychicznie,na co wskasuje jej agresywne zachowanie.To smutny temat.Wazne,ze My dajemy rade i pielegnujemy Nasza Milosc.Czego zyczymy wszystkim o Otwartych Sercach!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie jestes normalna kobieto, musisz byc wyjatkow beznadziejna skoro nie potrafisz sobie znaleźć wolnego faceta

Gość Eleeene
wspaniale , wrecz cudownie. Jestes trendy .Zona jest wariatka,skoro taka nerwowa i glupia ,nalezy jej sie to. Bierz co najlepsze , spijaj smietanke i nie martw sie jak Ci smietanka na wasach zostanie. Powodzenia, jestem z Toba. Jestes zarabista :-D Tylko nasladowac.

Gość slepi ludkowie
Alez ona nie napisała,ze ''rozwaliła'' malzenstwo.Przewaznie bywa tak,ze zona nie chce juz seksu,jest zajeta dzieckiem (lub potomek jest łatwa wymowka od wszelakich malzenskich zobowiazan) i tylko to ja pochlania,jest to doskonała wymowka od tzw obowiazku malzenskiego.Te metode stosuje wiekszosc,pozal sie Boze, mezatek. Nie ma powodu przesladowac szczesliwej pary,ktora nikogo nie krzywdzi.Kochani,znam slubna 'szczesliwca' i z przykroscia bede zeznawal w sadzie przeciwko tej nieszczesnej kobiecie.Oby tylko dziecko nie ucierpiało a z winy matki niestety juz duzo bólu doznalo.

Jesli matka bije dziecko,szarpie i wbija pazury to jest tylko nerwowa czy moze cos wiecej ? Myslicie tylko o sobie,w nosie macie dziecko.A my walczymy o jego spokoj bo juz ma nerwice przez matke.

Dziekuje za wsparcie :) Damy rade :) Uratujemy i malego :)

Slubna odczula ulge ze juz nie musi. Seksu nie lubila i nie polubi,moze kochanka jej trzeba hehe

autorko ale Ty walnieta jestes, rozbijasz dziecku rodzine i jeszcze śmiesz napisac ze je ratujesz :o na stos takie suki jak Ty

skoro małżeństwo Twojego faceta jest tak beznadziejne to czemu nie weźmie rozwodu hmmmm ?......a o dobro dziecka może zadbać występując do sądu o opiekę nad dzieckiem ...skoro matka ma objawy choroby psychicznej wykazuje agresję wobec dziecka łatwo to udowodnić chociażby poprzez badania psychologiczne ale to wymaga zachodu i chęci a jak widać Wy tak na prawdę macie w dupie dobro dziecka a facetowi jest wygodnie że ma kochankę na boku

Gość Karolina8989
baba co bije drapie dzieci to swolocz i zeby zdechla juz ja wiem co mowie,nikomu nie rzycze takie cos to nie matka tylko kat sadysta koszmary nocne kurwa

Gość Karolina8989
co ty wiesz,czy ty widzials to dziecko? a ja tak i badz pewna ze tej samobojczyni niedoszlej nie uda sie zakatrupic niewinnego dziecka,klikasz sobie i tyle - juz cie widze jak sie wykrecasz z takiej sytuacji latwo klikac co ojj latwo ci i nie baw sie w Boga bo nie siegasz mu do piet

Gość autorkkkkaaaaaa
choroba tej osoby rozwinela sie juz dawno,daruj sobie,zajmij sie swoim zwiazkiem,o ile takowy istnieje ;)

Gość autorkkkkaaaaaa
dziecku nie jest potrzebna matka,ktorej sie boi,moczy sie po spotkaniu z nia, no chyba ze kat tak sadzi...odezwij sie sadystko

oczywiscie matka sadystka to cos strasznego, pytanie tylko czy ta matka jest rzeczywiscie taka zła czy tylko autorka watku i jej kochas chcą z niej zrobic psychiczną, odebrac dziecko i pozbyc sie jej żeby mogli sobie razem zyc

Gość autorkkkkaaaaaa
o sprawie rozwodowej nie pisze bo nie chce sie denerwowac:( to wielki stres dla mego partnera,dziecko tez sporo przeszlo i musimy je chronic a nie wystwaiac na zer dla was na przyklad,dlatego nie pisze wszystkiego bo i po co,co mi po was,to my walczymy,wam to rozrywka,jak wszystko,wiemy wiemy

Gość autorkkkkaaaaaa
Pamietajcie ze warto walczyc o milosc,nawet jesli sa przeszkody,taki wywalczony skarb,zycze wam tego.Znam duzo dziewczyn,ktore daly rade!!!!!!!!Nie dajcie sie nigdy zniechecic upadlym,chorym psych.i bezdusznym bo oni maja brudne dusze. Miej serce i patrzaj w serce. Kocham Was,wszystkich o dobrych sercach.Wlasnie tak!nawet jesli sie to jakiemus popaprancowi nie podoba:))) Ale mnie sie podoba:))) Usciski:)

Dobre serca?? Musisz mieć cholernie dobre serce,że szykanujesz chorą psychicznie kobiete. Może by tak zaprowadzić do dobrego psychiatry??

Gość Eleeene
ja cie krece.Obronczyni ucisniongo dziecka sie znalazla. Skoro tak zle temu dziecku, to ojciec dziecka powinien pozbawic matke sprawowania opieki ,w celu unikniecia negatywnego wplywu na nie. Wolal jednak zaczac od kaczej dupy i znalazl sobie jakies scierwo , ktore wprowadza w rodzine. Super. Walczysz o co? O nie swoje dziecko? A co Ty masz do niego? Sa przciez sady rodzinne, kurator a nie kochanki . Nie chce mi sie nawet pisac ,bo obrzydzenie mam na takie wstretne kreatury jak kochanka i maz zdradzacz. Rozwody sa dla ludzi.Po to je wymyslono, by ludzie nie trwali w bezsensie, obludzie i beznadzei. Kochanka niech zajmie sie swoim zyciem a nie ulepsza innym- swoja dupa. Jestem az sama przerazona ,jak mi cisnienie podnioslas obrzydliwa babo.

Gość tFutkastG
zatłucz debilne bekartiszcze i daj se spokojiszcze pohujcjia harowiszcze za cudZe hujiszcze