Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

Pomoc- faktury za media - przeczytajcie

Polecane posty

Okazało sie, że u mnie w firmie pani nie oddawała fv za media księgowej od 9 mies,, tylko chowała do teczki. Potem wyszło, że to niby miał byc mój obowiązek, tamta już nie pracuje a ja teraz musze za to odpowiedxieć.I moje pytanie - jakim cudem księgowa nie zorientowała się, że nie otrzymuje faktur za media???Co teraz??

Gość eeeeeekkkkyyyyyy.....
Nie martw się słoneczko.

Gość WILGOTNA BABKA
gdyby księgowa miała pamietać o wszystkim to by ją głowa codziennie napierniczała... od tego są inni ludzie którzy muszą o tym pamiętać.

Dziekuję hehe ale ja sie nie znam na tym i dlatego nie wiem czy to nic złego z tymi fv za media, bo je sie jakoś inaczej rozlicza nie wiem. Pomóżcie na czym to polega i skoro księgowa tego nie zauwazyła to tym bardziej chyba nic sie nie dzieje złego?

Ale ona jest bardzo skrupulatna i często goniła kogoś, że tego i tego brakuje.I nagle w miesiącu nie przychodzą do niej fv za media a ona nic nie zauwazyła?

Gość WILGOTNA BABKA
no nic złego się nie dzieje, dopóki wam nie odłącza mediów:D:D:D

Ale one są regularnie płacone, tylko same fv odkładane do szuflady. Tylko chodzi mi o te konsekwencje ''księgowe''. Mozna je oddać pod koniec roku?

Gość nic się nie stało
Daj faktury księgowej, to je teraz rozliczy i już. A potem wszystkie na bieżąco.