Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam ze sobą zrobić?????

zostawił mnie!!

Polecane posty

Hej! Byłam z chłopakiem 4.5 roku. Bardzo mnie kochał i nagle wszystko się skończyło. Po prostu mnie zostawił. Teraz nawet się do mnie nie odzywa. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, jaksobie poradzic. Już tego nie wytrzymuje. Jak Wy sobie poradziliscie?

Gość 0101001101010101
przepiłem problem, ale nie polecam :P

Gość Tatjanaa.P
Nie chce to nie. Nikogo do miłości nie zmusisz.. Na pewno nie namawiając go na powrót. Może jk przestaniesz do niego pisać to sam będzie chcial wrócić? ale i tak bym nie radziła do niego wracać.. Poprostu sprawa skonczona najlepiej odpocznij trochę od facetów ,a potem szukaj nowego . albo nie szukaj tylko przebuywaj dużo wśrod ludzi i wyglądaj ładnie , badz pogodna ,a pewnie sam sie znajdzie

Ja też próbowałam. 3 miesiące na uzywkach juz nie daje rady

Przebywam i tylko się wyłączam. Najgorsze są wieczory. Myślałam, ze z czasem będzie lepiej ale minęło 3 miesiace i jest coraz gorzej. To był mój pierwszy związek

Powiedział, ze to nie ma sesu, ze za dużo się kłociliśmy, ze już mnie nie kocha nic do mnie nie czuje. Potem powiedział, ze tęskni, ze jeszcze cos do mnie czuje. A potem znowu, ze nic. Raz jest miły a innym razem tylko na mnie wrzesczy. Poznał kogoś

Gość Tatjanaa.P
zajmij się czymś poprostu. na pewno masz jakies hobby znajomych.. Badz silna ,a nowy facet na pewno sie pojawi lepszy od tego.. A jak bedziesz slaba i popadniesz w jakas depresje np to nic dobrego z tego nie bedzie.. Może poprostu niech to rozstanie zmotywuje Cie do czegos np zebys bardziej dbala o wsoj wyglad zebyś schudla, żebyś zmieniła coś w swoim zyciu.. Może za jakiś czas on bedzie żałował ,że zaerwał

Fakt schudłam, zawsze byłam chuda a teraz mam jeszcze problemy ze zdrowiem bo prawie nie jem. Chyba już mam depresje. Nie mogę poradzić sobie z myślą ze on teraz może przytulać czy całować kogoś innego

Gość Tatjanaa.P
Bo musisz się z tym pogodzić ,że nic z tego nie będzie i tyle.. nawet jakby wriocił do Ciebie to znowu to będzie na krotko bo znowu mu się coś odwidzi.. a chyba nie chcesz żeby był z Tobą na siłe? Jak wybral inną to miej swój honor i nie pisz do niego.. jego wybór a Ty mu tylko dajesz satysfakcje ,że taka zakochana jestes

Gość niezle sie akcja rozkreca
daj sobie spokoj dziewczyno, wrzuc na luz i zajmij sie czyms, zeby o nim nie myslec on juz do Ciebie nie wroci

Gość Tatjanaa.P
A jak bedziesz do niego tak pisać to to tylko dziala odwrotnie i go zniecheca do Ciebie

Wiem ale nie potrafie, nie mam na tyle siły, zeby się nie odzywać. On zawsze walczył o ten związek i nigdy nie miałam powodów do zazdrości. Wiem, ze mnie naprawde kochał. teraz sobie nie umiem poradzić z tym, ze miłość się kończy. To tak jakby nigdy nie istniała

To nie był mój ideał ale mimo to nie wyobrazam sobie teraz kogoś innego na jego miejscu. Nigdy wcześniej nie chciał tego skończyć. Ja tak ale nie on. Zawsze tyle dla mnie robił i nagle stałam się dla niego taka obca.

Gość Tatjanaa.P
jak bedziesz silna i zajmiesz się swoim zyciem to na pewno sie to oplaci bo niedlugo kogoś poznasz w kim sie znowu zakochasz..a depresja do niczego dobrego Cie nie doprowadzi. Zajmij sie czyms co lubisz np ogladaj filmy jakie lubisz ( tylko nie jakies lzawe), sluchaj wesolej zywej muzyki, wychodz na spacery, nie wiem graj w jakies gry na komputerze, wychodz na imprezy , maluj , czy rob cos co Cie interesuje i bedzie latwiej. A Ty pewnie duzo siedzisz w domu jak teraz i sie zamartwiasz

Gość Tatjanaa.P
ale widocznie teraz to sie zmieniło bo wybrał inną.. jego wybór.. jak Cię to pocieszy na pewno go to zastanowi choć trochę dlaczego przestałaś się odzywać bo to podbudowywalo jego ego..

Własnie. Nie mam siły na nic. Biore tylko coś na uspokojenie albo pije. Nie widze sensu, zeby kogoś poznawać. Po co skoro to się potem i tak kończy

Gość Tatjanaa.P
To jak sama sobie z tym nie radzisz idź do psychologa.. ale myślę ,że mogłabyś sobie z tym poradzić tylko nie chcesz wolisz się ciagle smucić i sama sie nakrecasz zamiast probować chociaż odwrócić od tego uwagę.. jakbyś czesto gdzies wychodziła to by Cię to motywowało do tego ,żeby ciagle nie płakać itd bo bylabyś wśrod ludzi

On z nią nie jest. I nie był. Ostatnio stwierdził, ze nie chce się z nia spotykać. Potem znowu co innego. Ja już go nie rozumiem

Gość Tatjanaa.P
Rozstania nigdy nie są łatwe ,ale takie jest zycie. trzeba sobie jakoś z tym radzić. Niektore kobiety muszą przeżyć rozwód po 20 latach małżenstwa mają dzieci ,a maż odchodzi do młodszej kiedy one najmłodsze już nie są. i co one mają powiedzieć? a jednak wiele z nich staje na nogi i nawet sobie znajduje kogoś nowego

Idę niedługo do psychologa. Nie chodzi mi już o niego. Czuje się jakby po prostu życie ze mnie zakpiło

Gość Tatjanaa.P
Pomyśl sobie ,że to jego strata poprostu ,a nie ,że z Tobą jest coś nie tak.. Skoro on jest taki niezdecydowany to na pewno będzie tego żałował kiedyś

Wiem, ze ludzie mają prawdziwe problemy. Ale boje sie ze ja jestem po prostu za słaba psychicznie. Wszystko mnie po prostu przerasta

Gość Tatjanaa.P
i to nie jest koniec świata jak facet zostawia kobietę. Znam nawet bardzo ładna i mądrą do tego czyli moja koleżankę ,którą porzucil facet dla innej .. takie jest zycie i tyle

On jest chyba narkomanem. Kiedyś nawet na imprwzy nie chodził a teraz zaczał i twierdzi, ze chce się bawic

Gość Tatjanaa.P
Mnie też kiedyś facet powiedział ,że nie chce żebym do niego więcej przyjeżdzała.. i to wystarczyło mimo ,że potek chciał do mnie wrócił jakies parę dni później.. Wróciłam do niego ,ale za parę miesięcy a potem ja go zdradziam i rzuciłam . Może to było głupie itd ,ale należało mu się ;)

Nie czuje sie brzydka czy nieatrakcyjna. Wiem ze podobam się niejednemu facetowi. Ale oni mnie po prostu nie interesują. Było sporo facetów którzy cierpieli przeze mnie choć nic złego nie zrobiłam i nikomu nic nie obiecywałam. I teraz mam wrazenie jakby los ze mnie zadrwił.

Gość Tatjanaa.P
Nie zadrwił bo nic złego nie zrobiłaś. Poprostu raz jest tak ,że Ty zrywasz ,a raz ,że ktoś z Tobą. I tyle. Nie ma to nic do twojej wartości , urody itd..

Zrobiłaś mu na złosc czy po prostu tak wyszło? Jeżeli mogę zapytać to ile masz lat i w ilu związkach już byłas? Nie musisz odpowiadać

Gość Tatjanaa.P
Np ta Paulinę z Top model ( nie wiem czy oglądasz) też rzucil chlopak ,a jest bardzo ladna i wydaje się nie głupia.. więc poprostu tak czasem bywa . Faceci też się czasem poprostu nudzą dziewczynami jak nie jest to prawdziwa miłość