Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eunuszek

Gdzie wy jesteście?

Polecane posty

Gość eunuszek

Ci wszyscy inteligentni spokojni samotni mężczyźni i te wrażliwe ładne rozsądne dziewuszka? Gdzie są te całe tabuny prawików i jak was rozpoznać? Chodzi mi o te 25-30 lat i starsze prawiki? Gdzie te cnotliwe, mądre dziewice? GDZIE TO WSZYSTKO JEST, bo ja tego nie widzę ani w szkole, ani w pracy, ani w pubach, ani na ulicy, ani w kinie, ani w teatrze. Ja nie wiem, stanowicie 1% naszego społeczeństwa czy raczej 0,1%?

Gość eunuszek
Nie załamujcie mnie. Myślę, że po prostu grzeją tyłki na fotelu przed kompem. I jak mam was poznać? Gdzie, jak, kiedy??

Gość eunuszek
hoo hooo hoooo! Tam same zbokole..

Gość eunuszek
Z moich doświadczeń wiem, że na kafe sami nienormalni albo wręcz psychopatyczni. Na dodatek ściemnają, że są wrażliwi, fajni, spokojni i się żalą w kolejnych tematach "czemu są samotni??". No właśnie przez swoją nienormalność. Tak więc nie wiem gdzie są ci naprawdę normalni. Prawdopodobnie dawno już pozajmowani.

Gość prawik 25+ łatwo
poznać to taki: - niski - brzydki - źle ubrany - z krzywy zgryzem - gruby/chudy

inteligentni i spokojni są w objęciach swoich kobiet, a na kafe wychodzi z nich druga natura

Dj Pozdro - powiedz mi jak taki samotny prawik ma byc w obieciach kobiety no wytlumacz mi prosze

Gość eunuszek
Dobra, jestem z powrotem. No i gdzie te prawiki albo ci spokojni wolni są? Uczycie się, pracujecie w ogóle? Gdzie was można spotkać, nie wiem :). Wokół mnie sami zajęci albo nieciekawi.

Gość prawiczki to właśnie
ci NIECIEKAWI