Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgfdgdfddfdfdf

facet - ginekolog?

Polecane posty

Gość fgdgfdgdfddfdfdf

Otóż zawsze chodziłam to kobiet ginekolog, krępowałam się rozebrać ale w końcu myślałam "ona ma to co ja" ale teraz jestem zmuszona zmienic lekarke bo mi nic nie pomaga, naczytałam się mnóstwo pozytywnych recenzji o dr Rożnowskim ale jak pomysle ze mam sie rozebrac przed obcym mężczyzną do badania to mnie ciarki przechodzą. Wiem ze powinnam myslec ze to lekarz, ale to tez facet :O kobietki, jak sobie radzicie ze wstydem?

Nie mam z tym problemu kto mnie bada :) musisz o tym zapomnieć i tyle :) Według mnie panowie są bardziej delikatni podczas badania

Ja też zawsze chodziłam do ginekologów- kobiet, ale gdy w ciąży wylądowałam w szpitalu na patalogii tam nie mialam za bardzo wyboru i badał mnie sam ordynator, a później w szpitalu gdzie rodziłam też badał mnie lekarz ginekolog i powiem Ci autroko, że najgorszy jest "pierwszy raz", potem już nie ma tego wstydu.

o wiele bardziej wolę męzycznę niż kobietę ginekolog! Mężczyźni są kulturalniejsi i delikatniejsi, przynajmniej ja tak zaobserwowałam, a "przerobiłam" już mnóstwo tych specjalistów i specjalistek. Ciarki mi przechodzą jak myślę sobie o badaniu przez niedelikatną kobietę..

Też się z tym zgadzam ze mężczyzna ginekolog jest delikatniejszy w czasie badania

Gość mowocowa
ja tez wolę mężczyzn niż kobiety. Facet cię dotyka to jakies naturalne było dla mnie a kobieta kobietę, to było dla mnie nie do przełamania. Poród był przy kobiecie na szczęście mnie tylko wyczysciła (nie urodziłam do końca łozyska) i zszyła. To czyszczenie było masakrą zero delikatnośći ból jak cholera bo wsjo na zywca. wolałam skurcze porodowe niż to czyszczenie. oge sie złozyć ze jakby to robił mój lekarz byłoby zupełnie inaczej...

Gość hjjty
Ja też chodziłam tylko do kobiet ginekologów. Kiedyś wylądowałam w szpitalu na oddziale urologii z podejrzeniem kamieni nerkowych. Miałam mieć zabieg sprawdzający czy faktycznie mam jakieś kamienie (bo usg nic nie wykazało). Miałam być znieczulona od pasa w dół i przed samym zabiegiem dostałam tabletkę - głupiego jasia i wtedy było mi wszystko jedno kto to będzie robił. Jak się okazało zabieg w gronie samych kobiet. Ale kilka dni póxniej musiano mi założyć ponownie cewnik i robił już to facet - ordynator oddziału. Moje odczucia? Cóż, jakby mnie ktod odarł z godności.

Gość poważnaaa
"Cóż, jakby mnie ktod odarł z godności" :O weź nie przesadzaj

Gość hjjty
No może dla ciebie to norma że ci co raz inny facet między nogi zagląda ale dla mnie nie...

Gość poważnaaa
Wiesz dla mnie to nie norma :O chamskim tekstem poleciałaś. Ale widocznie wolisz jak Ci kobiety zaglądają. Napisałam tylko ze przesadzasz- owszem krępujące jest gdy bada cię facet ale żeby od razu pisać że odarł cię z godności! To ich praca i tyle.

Gość hjjty
Wyrazam własne zdanie, mogę? Czy trzeba ciebie się o zdanie pytać? Jak cię to rajcuję to twoja sprawa!

Gość francajakichmalo85758
widac jestes les jak lubisz aby ci babki zagladaly.

Gość hjjty
idąc waszym tokiem rozumowania skoro ja jestem lesbijką, to wy dziwkami skoro wolicie aby wam chłopy zaglądały, prawda?

Gość poważnaaa
Ja też wyrażam własne zdanie i mam do tego prawo :) od tego jest forum. Koniec dyskusji

Gość mowocowa
Ależ Wy głupio gadacie. Po prostu na codzień to mąż mi zagląda między nogi, więc nie mam nawyków "babskich". Ile nas jest każda ma inną naturę i nie możey sie porównywać. Jedna lubi zupę poidorową inna ogórkową i czy jest się o co kłócić

Gość hjjty
ja nie wiem na tym forum naprawdę tylko jakieś zjeby siedzą, nawet temat wyrobry ginekologa się nie podoba - bo skoro nie chce mężczyzny to jestem lesbijką. chiozy ludzie z was

Gość ale autorko
masz problem!ginekolog to lekarz!ja trafiłam do szpitala i na badaniu w gabinecie zabiegowym 4 facetów-LEKARZY!kobiety nie takie rzeczy przeżywają!daj spokój!

Gość poważnaaa
hjjty pierwsza napisałaś o mnie że jestem dziwką bo dla mnie to norma że mi faceci zaglądają :) to owszem odpisałam ze widocznie wolisz kobiety. Nie ma się o co spierać, rozumiem że cie to skrępowało. Ja po prostu w swoim życiu tyle przeszłam :( i tylu mnie lekarzy badało że jest mi to obojętne czy kobieta czy facet :( byle był dobrym lekarzem.

Gość dvfvfgvgf
to raczej z twoją psychiką jest cos ie tak skoro mylisz badanie lekarskie z aktem seksualnym:D myślisz ze facet ginekolog sie bedzie na twoja cipke napalał?:D wierz mi ze widzial ich wiecej niż ci sie wydaje :D radzę się udać do specjalisty zwanym psychologiem

Gość hjjty
no a dla mnie nie jest wszystko jedno, ja się zbytnio szanuję aby rozkładac nogi przed każdym afacetem choćby był jedynym lekarzem na świecie którzy byłby w stanie mnie wyleczyć z jakiejś choroby.

Gość do hjjty
życzę ci żebyś nigdy nie potrzebowała pomocy od lekarza-ginekologa!żenada!

Gość Mauuu
Kwestia przyzwyczajenia, ja też chodziłam do kobiety i jak zaszłam w ciąże to zmieniłam na faceta,ponieważ jest lepszym specjalistą. Pierwszy raz jest krepujący,ale potem to jak lekrza pierwszego kontaktu.

Gość hjjty
myślcie sobie co chcecie. ginekologia to ostatnie miejsce w jakim powinien pracowac facet. to typowo kobiecy kierunek i tylko kobiety powinny zoastawac ginekologami.

Gość do hjjty ty jesteś
jakaś ograniczona

Czyli mam rozumieć że się nie szanuję :D Śmieszna jesteś w swoim poglądach :D A stomatolog to już dział dla faceta czy też raczej dla kobiety :P?

Gość dvfvfgvgf
haha tylko ze czesto studenci medycyny nie moga sami decydowac na jaka specjlizacje ida tu panuje cos jak na prawie więc coz twoja teoria kolezanko moherko jest co najmniej z "du py"

Gość hjjty
nie będe z wami dyskutować, pobiecie mnie doświadczeniem w byciu idiotami a w tej dziedzinie konkurowac sensu nie ma 🖐️

Gość hyhyhyhyhyqq
Głowa w chmurach---- sądze że ona ma dentystkę- bo to nie wypada tak buzi otwierać przy facecie bo wiadomo że takiemu to od razu jedno w głowie ;)