Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem azbest

Polscy mezczyzni krytykuja nas ,a sami sa brzydcy

Polecane posty

Gość jem azbest

Dalczego na forach jest tyle jadu pod zarzutem Polek ? Gdzie Wy widzicie te brzydule , grubaski , kobiety z krzywymi zebami i tradzikiem , krzywą twarza??? Ja codziennie spotykam dziesiątki ładnych lub bardzo ładnych kobiet , młode dziewczyny tez sa sliczne , pomijam te zaniedbane... Skąd w facetach tyle zlosci? To wlasnie Wy panowie nie dbacie o siebie 😭

Gość nie tyle nie dbają ile są
po prostu brzydcy

Gość Ramzi
z jednej skrajnosci w druga.

Gość niamniam
własnie !

Gość nic dziwnego ze jestes glupia
skoro jesz azbest :D:D:D:D:D

Gość glupie pytanie....
wystarczy wejsc na czat interii,i porozmawiac,mam na mysli np.pokoj Irlandia ,czyli klimaty emigracji...kazdy z tych kolesi uwaza sie za normalnego,przystojnego faceta,wymagaja od kobiety urody modelki....kilka razy sie spotkalam z ciekawosci,i poprostu zatkalo mnie,takie pokurcze,na ktore nikt nie zwraca uwagi w klubie niezaleznie od ilosci wypitego alkoholu,co jeden to wiekszy cwaniak,ucieszony na moj widok odrazu przechodzil do dzialania...a tu stop prosze pana,wolalabym zrezygnowac dozywotnio z facetow gdyby tylko tacy byli do wyboru. Nie dosc ze paskudni to jeszcze zmanierowani.

Gość jem azbest
o tym wlasnie mowie ! gdy wspomnąc ,ze ktos obcy powiedzial mi komplement to sie zaczyna ''wszyscy chca sie przeleciec, kazdej blondynce to mowia'' :O Wymagania nie z tej ziemi a w zamian co ? 😭

Gość o wypraszam sobie
ja jestem zajebisty i tak samo widze codziennie wiele zajebistych dziewczyn :classic_cool:

Wy lecicie na kasę (bezpieczeństwo) to faceci lecą na wygląd. Handel wymienny.

Gość cream to zwykla ciota
polska kobieta lubiec mudżyński kuta...s

Gość glupie pytanie....
do DARKER...mam i kase i urode dlatego omijam polaczkow szerokim lukiem...

Gość no z takim podejsciem
omijaj, nie chcialbym trafic na kogos takiego :D

"mam i kase i urode dlatego omijam polaczkow szerokim lukiem" Ale fajniej wydawać czyjąś a nie swoją. Lampucero.

Gość umpa lumpa
Moja mama zawsze mowi, ze mezczyznom sie wydaje, ze jesli maja fiuta, to sa bogami, ze kazda laska tylko czeka, zeby ja przeruchac. Troche w tym prawdy jest. :)

sam jestes trolem darker, to ze nie masz dziewczyny, jestes taką cipą, ze nie umiesz znalezc to nie oznacza ze wszystkie dziewczyny lecą na kasę, a po drugie nie chcialbym miec takiego ojca nieudacznika ktory nie wie jak zarobić pieniedzy na utrzymanie rodziny

Dziewczynę znalazłem nie raz tylko mnie nie chciała. Nie wymawiam się tym, że lecą na kasę i dlatego jej nie mam ... bo i tak wszystkie lecą na status faceta. A tego z ojcem to nie widzę związku z sobą

Gość claude de pari
autorko problem polega na tym , ze wy mylicie atrakcyjne ze "szarymi przeciętniarami" które my nie uważamy atrakcyjne

Gość gość

Krytykujemy was,bo wyw szystkie wyglądacie jak obrzydliwe paszczury,jak połączenie szczura z tapirem.