Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PppxXlddfsafsw

Angielski

Polecane posty

Gość PppxXlddfsafsw

Mam prośbe czy jest tu ktoś dobry z języka angielskiego mam do uzupełnienia w odpowiedniej formie czasu przeszłego parenascie zdan z jezyka angielskiego :) oto zdania: 1 she came in the children .... (play) 2 they... (go) to the theater last weekend. 3 I... (walk) on the beach this time lat week. 4 He... (smoke) but he doesn't now 5.Liz went to bed early because she ...(play) all day 6 I ...(be) angry yesterday 7 They ...(celebrated ) because they had won the match. 8 the children were sad because they ...(lose) the dog. 9 she ..wash the dishes when she dropped the glass 10 my dad ...(not/likes) the chocolate but now he likes 11 they ...(realize) they had lose the way 12 they... (make) sandwiches for a picnic when I phoned. 13 nicole closed the window and.... (leave)the office 14 two hundred years ago people... (travel) abroad by ship 15 while we ...(talk) she started to cry 16 we didn't have a problem to get the table because we... (ring) there before 17 Konopnica... (write) a lot of books 18 i .......(go) to the gym but now I don't 19 he ...(be) at the exhibition last monday 20 robert call to tell me he ... (leave) documents at home bardzo prosze pomozcie:)

Gość PppxXlddfsafsw
Pomózcie Bardzo mi zalezy na tym :) Bede bardzo wdzięczna za pomoc :)

Gość PppxXlddfsafsw
Uppppppp!:)

Gość masz profil na facebooku?
:|

Gość hjhbj
zrob sama, a ktos poprawi bledy! szukasz jeleni, ktorzy odwala za ciebie robote?:O

Gość PppxXlddfsafsw
jejku ja tylko prosze o pomoc nie wiem wszystkiego i nie chce sie pomylic wiem ze ktoś bedzie dobry i pomoze :)

Gość rfrenini
te zdania naprawde nie sa trudne, wiec nie zamierzam ci pomagac, wychodze z zalozenia ze gdybys zechciala zajrzec do podrecznika, sama bys je zrobila. Ale widocznie ty wolisz byc smierdzacym leniem!

Gość PppxXlddfsafsw
Nie szukam jeleni ja po prostu nie rozumiem wszystkiego z angielskiego chcialabym zeby mi tylko ktoś pomógł :)

Gość PppxXlddfsafsw
i nie musicie nikogo obrazac od śmierdzących leni :) bardzo was proszę czy ktoś bedzie taki miły ?:)

Gość hjhbj
pomoc polega na poprawie bledow i wtedy mozna wytlumaczyc cos ewentualnie, a nie na odwaleniu za kogos zadania:O W zyciu nie ma nic za darmo

Gość masz profil na facebooku?
poszukaj jeleni na fb :p

Gość PppxXlddfsafsw
Nie mam facebooka :) Wiem ale ja tego nie rozumiem za bardzo nie jestem inteligentna z tego przedmiotu mam wielkie kłopoty i sobie nie radze. Chodze na korepetycje i nic. Prosze was chociaz pare :)

Gość PppxXlddfsafsw
Proszę was pomożcie mi :)

Gość rfrenini
nie moja droga, ty nie szukasz pomocy, gdybys jej szukala to wrzucilabys rowniez swoje propozycje rozwiazan i wtedy ktos ( byc moze nawet ja) napisalby ci gdzie zrobilas blad, ale po co sie meczyc, prawda? I nie uważam zebym cie obrazila nazywajac rzeczy po imieniu :D

Gość wrzuć fotke
to ci pomoge (ale musi byc prawdziwa)

Gość hjhbj
To niesamowite czego teraz ucza mlodziez w szkolach. Jak miec odwalone zadanie bez wlozenia w to minimalnego wysilku. A potem sie dziwimy, ze banalna matura podstawowa jest dla nich mega wyzwaniem...

Gość PppxXlddfsafsw
no dobra jak spróboje rozwiazac to pomozesz mi pokazac jakie mam błędy?:)

Gość szalala
właśnie! zgadzam się z koleżankami i kolegami. możemy sprawdzić czy poprawnie. a w ogóle to łatwe te zdania więc na prawdę dużo się nie wysilisz

Gość PppxXlddfsafsw
Zalezy mi na angielskim ale niektórzy po prostu nie potrafią wytłumaczyc tego dobrze mimo ze sie ucze w domu i na korepetycjach niewiele mi to daje.. nie kazdy jest dobry z angielskiego Spróboje rozwiązac czy pokazecie mi błędy?:)

Gość szalala
no pisz pisz, pierwsze zdanie na rozgrzewkę

Gość hjhbj
Zalezy mi na angielskim ale niektórzy po prostu nie potrafią wytłumaczyc tego dobrze mimo ze sie ucze w domu i na korepetycjach niewiele mi to daje.. nie kazdy jest dobry z angielskiego wiesz? chrzanisz jak potluczona. Ja angielskiego nauczylam sie sama, a wcale nie jestem super uzdolniona, nauczyciel do tego nie jest w ogole potrzebny, trzeba tylko miec CHECI. Ale po co, skoro mozna znajdzie sie jakis frajerek na kafe, prawda?:)

Gość szalala
tu nie ma co rozumieć, proste zdanie w past simple, nic łatwiejszego nie może być ( i może z 2 z used to)

Gość szalala
ja też się nauczyłam sama, książka do ręki i nawet gramatykę można samemu załapać tylko trzeba chcieć

Gość PppxXlddfsafsw
1 she came in the children played (play) 2 they..were. (go) to the theater last weekend. 3 I.walked.. (walk) on the beach this time lat week. 4 He..smoked . (smoke) but he doesn't now 5.Liz went to bed early because she .played ..(play) all day 6 I .was ..(be) angry yesterday 7 They .were celebrated ..(celebrated ) because they had won the match. 8 the children were sad because they .were lose ..(lose) the dog. 9 she was washing..(wash) the dishes when she dropped the glass 10 my dad .wasn't like..(not/likes) the chocolate but now he likes 11 they ..were realized.(realize) they had lose the way 12 they..were making. (make) sandwiches for a picnic when I phoned. 13 nicole closed the window and.... (leave)the office 14 two hundred years ago people.traveld.. (travel) abroad by ship 15 while we were talking...(talk) she started to cry 16 we didn't have a problem to get the table because we... (ring) there before 17 Konopnica.wrote.. (write) a lot of books 18 i ..was.....(go) to the gym but now I don't 19 he was...(be) at the exhibition last monday 20 robert call to tell me he .leaved.. (leave) documents at home

Gość PppxXlddfsafsw
Powiedzcie czy dobrze ?

Gość szalala
weź sobie nie żartuj, sprawdź chociaż z książką bo normalnie wstyd, nawet niektóre zdania przepisałaś z błędami

Gość hjhbj
wiesz co, odwalilas fuszere, zrobilas to tak szybko, byle tylko cos wpisac:O Dziewczyny, nie pomagajcie jej, niech dostanie lekcje, ze nie ma nic za darmo:O

Gość PppxXlddfsafsw
Powicie gdzie mam bład prosze was:)

Gość szalala
my dad .wasn't like..(not/likes) the chocolate but now he likes