Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sama nie wiem coo

Możecie mi doradzić ??

Polecane posty

Hej dziewczyny piszę na tym dziale bo mam nadzieje , że uzyskam odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Od zawsze mam jednego ginekologa , jest nim mężczyzna. Miły , rzeczowy starszy pan. Matka mojego chłopaka wczoraj powiedziała , ze ona chodzi do ginekologa kobiety i że mnie też zapisze ;/;/ Odmówiłam bo co ją to obchodzi gdzie ja chodzę i kiedy. Mój chłopak natomiast do mnie , ze powinnam iść z jego mamą i że ona mnie umówi na wizytę i pójdziemy razem ;/;/;/ Tego moje nerwy nie zniosły ;/ Powiedziałam że to moje osobiste sprawy i sama je załatwiam i tym oto sposobem pokłuciłąm się z chłopakiem bo powiedział , ze jestem bezwstydna nie wstydząc się obcego chłopa ;/;/;/ Iże jego mama i wszystkie kobiety z jego rodziny chodzą do tej pani i sobie chwalą i ja tez mam iść ;/;/ Strasznie się o to pokłuciliśmy, jak myślicie czy dobrze zrobiłam czy powinnam ulec ??

tak, grzeczna dziewczynka powinna być uległa w stosunku do swojego faceta.

Gość mamachichi
dobrze zrobilas, a Twoj chlopak to maminsynek, nie daj sie im manipulowac

znowu do mnie dzwonił i mówił ze jego mama mnie zapisuje i juz ;/;/;/ Wyłączyłam telefon :(

to niech zapisuje. przecież nie musisz iść. a nawet jak pojdziesz to wejdziesz, powiesz ze przyszlas tylko dlatgo że tamta pani Cie zapisala, badania nie chcesz, dziekuje bardzo, i wychodzisz.

za przeproszeniem,twoja pipka twoja sprawa czy baba gin czy zajrzy czy facet:))ja w zyciu juz do kobiety nie pojde!!! a chlopakowi powiedz,ze jak chce,to niech sobie z mamusia zycie uklada....skoro wazniejsze jest to co ona mowi niz twoj osobisty wybor lekarza

Gość tak to jest jak ktoś
taaaaa jak kiedyś bezmyślnie wspomniałam teściowej że mam bóle miesiączkowe (bo mi wymyślała że mam iść na rower z jej synkiem gdy skręcałam sie z bólu) to też nalegała żebym poszła do jej ginki bo niby taka super...zgodziłam sie a potem ciągle mi wydzwaniala by się wypytywać jak tam moje leczenie i co powiedziała pani doktor.... nauczyłam się nic nie mówić o swoich chorobach i dolegliwościach żeby potem teściowa mnie non stop nie inwigilowała

To ile Ty masz lat,że na kontrole chodzisz? To co ile się chodzi na normalną wizytę, chyba,że w ciąży jesteś?

Nie chodzę na kontrole . Pewnie coś się zapytała i mój jej powiedział że nie byłam dawno i ta teraz się będzie czepiac. A pewnie jak tam cała rodzina chodzi to to jakaś znajoma czy coś i potem wszystko będzie wiedziała ;/;/ tak to jest jak ktoś- u mnie pewnie by było tak samo. Wypytywanki ;/;/ Powiem jutro mojemu ze jak mu tak bardzo zalezy to pojde do kobiety ale sama sobie ja znajde i sama sie zapisze.

To było pyt retoryczne...przecież wiadomo,że nie codziennie lu nie co tydzień wię nawet jak ten raz w roku pójdzie do kobiety jak ją chłopak prosi to chyba nic sie nie stanie. Może to głupie ale mój mąż nalegał,żebym chodziła do kobiety, tak nieudolnie mi to tłumaczył, że się zgodziłam;)

Jeszcze gdyby on mi normalnie powiedział żebym poszła do kobiety bo mu na tym zależy i że możemy wspólnie znaleźć jakąś odpowiednią to też by nie było problemu. Ale to że jego mama chce mnie zapisywać , iść ze mną itp i jeszcze go ciągnie za język o stan mojego zdrowia a on pepla to już za wiele ;/

Gość a moze ta gin mamuski
to jej kumpela i chce sie dowiedziec czy Ty tam oby za bardzo rozciagnieta nie jestes:D a swoją drogą ja bym nie ulegala i chodzila dalej do swojego

Też tak myśle że to może jakaś znajoma i potem będzie paplać na prawo i lewo co mi jest ;/

Nie wierzę, że to jest prawda :P a nawet jeśli tak, to czy Ty autorko nie masz własnego rozumu i zdania ?! To moze mamcia niech ustali wam grafik kiedy i w jakich pozycjach macie uprawiac seks :O? Wtedy tez napiszesz na forum : co mam robic?

Gość dziwny ten twoj facet, a jego
mamuska jeszcze dziwniejsza. A co ja obchodzi do jakiego lekarza chodzisz? Jak juz teraz ci narzuca takie rzeczy to co bedzie jeslibyscie sie pobrali kiedys?? Wtedy calkiem ci na glowe wejdzie. Ja bym na twoim miejscu nie zmieniala lekarza, wkoncu hcodzisz do niego juz jakis czas, zna 'twoj przypadek', wiec po co zmieniac skoro jestes zadowolona. A chlopakowi powiedz ze to twoja prywatna sprawa a nie jego mamuski