Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesika

sądzicie że lepiej nie rozmawiać z byłym (byłą) o aktualnym życiu uczuciowym?

Polecane posty

Gość Tesika

pytanie jak w temacie

Gość judyta__
najlepiej w ogóle nie rozmawiac, o niczym, wiem z autopsji

Gość hehe kawa.... tak
a po co w ogóle z byłym/byłą rozmawiać?🖐️

Gość ja się staram unikać wyznań
Oczywiście powiedziałam, że mam nowego chłopaka, ale unikam drążenia szczegółów, bo to może być dla eksa nieprzyjemne, nawet jeśli już nic do siebie nie czujemy, to jakiś tam sentyment pozostał, a po drugie przez wzgląd na obecnego chłopaka, który myślę, że by sobie tego nie życzył (ja np. nie chciałabym, żeby on opowiadał o naszym związku szczegółowo swojej byłej).

Gość Tesika
wporządku po częsci sie zgadzam. Ja mam kogoś , mój były tez ma kogoś. nie jesteśmy ze sobą juz ponad dwa lata, ale chciałabym wiedziec poprostu jak mu sie układa tak tylko zapytać, nic wiecej zadnych szczegółów, widujemy sie rzadko ale rozmawiamy szczerze tak przynajmniej myśle, wporzadku sentyment został, nie wyjaśnilismy sobie wszystkiego do końca jak sie rozchodziliśmy, chciałabym żeby wiedział że był kimś ważnym w moim życiu, mimo że mam juz kogoś to może na mnie liczyć i na moje wsparcie, i tak sobie dzis pomyslałam bo mialam okazje ze mu powiem i zaczynam temat że omijamy pewne tematy, a On że tak może jest lepiej. Tzn że co? Ma wszystko w nosie i nawet nie chce o tym rozmawiać tak?