Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator stojący z boku

Tylko patrzenie na ładne kobiety mi pozostało , a Wam co ????

Polecane posty

Ja mogę sobie tylko popatrzeć na kobiety , szczególnie te ładne bo nic innego mi nie pozostało. Nigdy do żadnej nie odważyłem się zagadać i już nigdy nie zagadam. Mimo , że nie jestem stary to kobiety są dla mnie tylko obiektem marzeń. W mojej głowie zrobiłem z nich jakieś ufo , które dla mnie nie jest dostepne.

Gość ufo? wypraszam sobie
takie porównania.

Gość Marco25
zrobiłeś z nich ufo - w sumie niewiele sie pomyliłeś :)

Gość marko wypraszam sobie.
sam jesteś ufo

Gość mediateka
Mi też zostało tylko patrzenie na przystojnych facetów i mówienie sobie, że nie dla psa kiełbasa

Gość Smuuutna ;(
Ach wy faceci. Mój facet też taki był dopóki go nie poderwałam. Ale teraz po 4 latach już nie jest jak na początku :(

Gość klklklkl
do: obserwator stojący z boku byłam zakochana do szaleństwa w facecie który chyba myślał jak ty mogło by byc pięknie ale nie było bo podobnie do ciebie faszerował się taki myślami denerwują mnie teraz takie wypowiedzi! Dlaczego tylko obserwujesz? co stoi na przeszkodzie abyś ruszył do przodu ?????

klklklkl ---> zgadnij co mnie tak blokuje. Pewnie się domyślasz i nie chodzi tu o wygląd , ale raczej o moją chorą psychikę. ...a poza tym w moim wieku to już jednak chyba za późno na ruszanie do przodu.

Jak tak czasami patrzę na te atrakcyjne kobiety to sobie myślę , że taka to może mieć faceta jakiego chce , a ja i tak nie mam szans nawet jakbym próbował. Co ja mogę takiej kobiecie zaoferować jak inni mają więcej.

Gość no to lepiej pozostań
a boku, ale nie wpatruj się bezczelnie w kobiety. Mam dosyć jak jakieś różne, nie wiadomo co wpatrują się we mnie jak idę przez miasto, w sklepach, a szczególnie jak mi się zdarzy korzystać z mpk, masakra totalna. Nie wiem czy się bać, czy nie splunąć przez ramię i się przeżegnać, czy cokolwiek.

Gość klklklkl
do: no to lepiej pozostań - nie pisz lepiej wcale zostaw swoją głupotę dla siebie.

Gość Paweł275
a co nawet się popatrzeć nie można?

Gość klklklkl
obserwator stojący z boku dobrze że są różni ludzie, bo każdy oczekuje czegoś innego:) i ty masz wiele do zaoferowania :)

Gość pani ogrowa
klklklkl - miałam podobnie :(

Gość no to lepiej pozostań
głupotę?!? Mi to przeszkadza, że byle kto się na mnie patrzy obserwuje i nie chodzi mi tylko o mężczyzn. Często kobiety też mnie lustrują. Czasami nie wiem co robić, najchętniej przypierdoliłabym każdemu. Najgorsze jak byle pasztety, o wyglądzie nie wiadomo czego odzywają się. Nieśmiali są głupi, pewnie niczego nie mają, ale dzięki dobrym radą próbują zarywać do zajebiaszczych lasek. Przecież żadna kobieta na poziomie i z odpowiednim wyglądem nie odezwie się do jakiegoś nieudacznika.

Gość Paweł275
ponoć pewność siebie jest najwazniejsza - oni w to wierza wierzą, że mimo że jest pasztetem to pewny siebie pasztet albo brzydal i tak wyrwie najpiękniejszą, jak bedzie pewny siebie nie jest tak? :)

Gość Paweł275
na wszystkich szkołach uwodzenia - często słono opłacanych, to im się wmawia nie mów że jest inaczej :/

Gość przesadnie pewni siebie sa
smieszni i zalosni:o

Gość nie chce mi się nitz
Nie wiem, nigdy nie lubiłam się patrzeć na kobiety... Co innego na mężczyzn...