Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaaaa,,...

Czasami mam dosyć Allegro

Polecane posty

Gość basiaaaa,,...

A dokładnie mściwych, bezrozumnych, głupich ludzi. Np. ostatnio sytuacja że wystawiłam coś w aukcji promowanej na stronie głównej, zapłaciłam za tę promocję blisko 100 zł, bo uważałam że warto, a osoba która wygrała - nie zapłaciła. Sprawiedliwie dałam jej negatywa, ona odpłaciła tym samym. Pytam - za co?! Ja straciłam na tej osobie 100 zł, czas, nerwy, a ona z zemsty mnie oczernia? Nie przeprosiła, nic... Podobne sytuacje zdarzają się dość często. Nieuprzejme maile, kłótnie, totalna głupota tych ludzi czasami. Czasami nie mam sił i płakać mi się chce z poczucia niesprawiedliwości.

Gość toś ją pocieszyła
:o jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to chociaż stul pysk:o

Gość qrwwwwwwwwwa
z allegro to to samo jak od cyganow

Gość toś ją pocieszyła
ona chciała dobra jakośc za 100 zł a nie 1 a ty jakies idiotyzmy klepiesz, no kuurwa zejdz na ziemie głupia kwoko:o

Gość qrwwwwwwwwwa
toś ją pocieszyła widziałaś tam dobrą

Gość tylko bez twarzy proszę
allegro to syf

Gość ładna i zaradna
nie lubie rosalindy bo mamy zupełnie inne podejscie do zycia, choc czasami spojne... ale tu ma racje :P kto nie zrozumiał niech cwiczy umiejetnosc czytania ze zrozumieniem :)

Gość ładna i zaradna
sprzed pewnie około 2 lat i ogólnie. mam do ciebie ambiwalentny stosunek. zawsze jak cos napiszesz, to jest w tym cos ze sobie mysle "madra i doswiadczona kobieta, ale jednoczesnie strasznie głupia" :P jakby doceniam twoje zdanie i szanuje, ale czasami kompletnie nie rozumiem dlaczego jest takie a nie inne...

Gość ładna i zaradna
kojarzysz mi sie z podejsciem "byle sobie nie szkodzic". nie lubie czegos takiego. uwazam ze czasami warto sie wplatac w cos, zeby komus pomóc.

Gość nie odpisuj sama sobie
Rosalinda, bo to szczyt żenady:o

"byle sobie nie szkodzic" Troche racji w tym jest ;) Jak ktoś o coś pyta odpowiadam myśląc o tej osobie nie ważne czy robi źle czy dobrze. W to nie wnikam. A czasem rzeczywiście moje poglądy są egoistyczne .. cóż.. życie tego uczy ..

Gość ładna i zaradna
ano własnie. owszem, zycie tego próbuje nauczyc, ale ja sie nie daje. nie lubie takiego podejscia. nie jestem idealistka, ale nie dam sie zwariowac. i nie tyle zycie nas tego uczy, co inni ludzie ktorzy zamykaja sie na innych i ida w egoizm. a to ze dostane nieraz po dupie probujac pomoc? nie przeszkadza mi, tym lepsze mam o sobie mniemanie. nienawidze podejscia "umywam rece". poza tym cie rozumiem chyba dosc dobrze.

Gość ładna i zaradna
zreszta dostaje tez apopleksji jak słysze "zycie...". to my jestesmy odpowiedzialni za jego kształt, czyz nie?

Gość ładna i zaradna
moze to dlatego, ze "takie jest zycie..." słyszałam zawsze, kiedy ktos mi odmawiał pomocy, bliskosci, czy chocby elementarnego zrozumienia. pamietam jak moj przyjaciel mnie zdradził, zwyczajnie wykorzystał i porzucił po wielu latach znajomosci. kiedy ostatni raz rozmawialismy, bardzo chciałam to wyjasnic, naprawic. ale on nie chciał gadac. powiedział: "no co mam ci powiedziec, takie jest zycie!". a był winien w całej rozciagłosci. niezłe tłumaczenie, prawda?

"niezłe tłumaczenie, prawda?" Nie miał odwagi powiedzieć prawdy. Z drugiej strony jakby powiedział Ci :"nie chce cie znać" też byś miała pretensje jak on mógł ..

Gość ładna i zaradna
pewnie jakos tam tak... ale "takie jest zycie" mozna powiedziec równiez kiedy ktos umiera. kiedy ktos nie ma co jesc. kiedy pies/kot jest maltretowany. to najokrutniejsza fraza jaka słyszałam, bo nie ma w niej empatii, nie ma w niej chceci niesienia pomocy. jest jak wzruszenie ramionami.