Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpiatka

kiedy do lekarza?ciąza.

Polecane posty

Gość malpiatka

witam to moja pierwsza ciaza nie bardzo wiem kiedy mam sie wybrac pierwszy raz do lekarza,zrobilam dwa testy no i dwie grube krechy jak nic:)dodam ze ostatnią miesiaczke mialam 14 pazdziernika.Doswiadczone mamuski pomozcie prosze:)

Gość juscibyma
No umów się np na piątek albo na przyszły tydzień. Ja od razu jak zobaczyłam 2 krechy w poniedziałek to w piątek już byłam u lekarza ;)

Gość kardashia
idz jak najszybciej bo lekarz musi wyznaczyc Ci wizyte na której bedzie Ci pobierał krew żeby zrobic wyniki,mocz,i cukier.Po za tym obliczy termin i powie w którym mniej wiecej tygodniu jestes.

Gość malpiatka
tak wlasnie myslalam o nastepnym tygodniu,kurde troszke sie obawiam bo mam stojacą prace po 10 godz dziennie i nie wiem czy to nie zaszkodzi malenstwu,wogole to mam tysiace obaw:)ehhh ale mimo to skacze ze szczescia

Gość a ja mam to gdziesssss
i co ciekawego powiedzial ? NIC :D Dla 98% ciezarnych lekarz jest nie potrzebny, wystarczy małpa którą przeszkolą z uzywania USG :P

kochana ale z tym nie ma żartów.... im wcześniej tym lepiej dla ciebie i dla dzidzi, ja też dwa dni po terminie miesiączki zrobiłam test a później po teście następnego dnia byłam już u lekarza

hej małpiatko:) mi położna powiedziała jak zadzwoniłam do lekarza, że najlepiej w piątym tygodniu, bo wtedy lekarka wyczuje ciążę.

Gość a ja mam to gdziesssss
Tyyyyyyy może przed kopulacją powinnaś iść zgodnie z zasada im wczesniej tym lepiej :) a. na powazne choroby nie ma rady - wady genetyczne b. inne dolegliwosci rozpozna srednio rozgarnieta kobieta bez lekarza Przypominam że taki swobodny dostęp do lekarzy mamy od niewielu lat i ludzkosc nie wyginela , co lepsze, jest w gorszym stanie zdrowia jak kiedys.

Gość kreglek
Pamiętaj że jednym z przywilejów kobiety w ciąży jest praca nie więcej niż 8 godz na dobę. Zapytaj lekarza,do którego powinnaś już iść,ponieważ w przyszłym tygodniu bedziesz w 6 tygodniu ciązy,idealny czas na wizytę u lekarza:)