Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tap madl

Co ubrać na sylwestra na domówkę?

Polecane posty

Boi się i to jak, jak był mały to siedział w oknie i się gapił na fajerwerki podniecony :D jednak z wiekiem mu przeszło.Zawsze rodzice z nim byli ale w tym roku i Oni wychodzą więc jestem w kropce :O

W ogóle to głupi ten nick tap madl jak nie wiem co :D z głupa go założyłam bo tylko to mi do głowy wpadło :D

Fajny nik - ostatnio ten chińczyk od Szymona tak wymawiał nazwę tego durnego programu. A ty tu nowa? Więc zaproś gości do siebie.

Przesłodki :D Zwłaszcza jak nie może się podnieść bo łapki mu się rozjeżdżają :D Kot jest jak skała :D Miałam kiedyś suczkę buldoga, ale zdechła jak rodziła szczeniaki..

Byłam kiedyś na czarno miałam swój stały nick ale musiałam odejść.Jak wiadomo z kafe nie jest łatwo odejść.Swoją drogą mój facet wczoraj się mnie pyta "Boże nie było ani jednej ładnej dziewczyny na kastingach że Oni je wybrali" chodzi o top model :D

Zawsze chciałam mieć takiego buldoga:) A kot tak, skała - a później to pacnięcie łapką. Ale ten biały - do zjedzenia.

Nie mam pojęcia na jakiej podstawie Oni je wybierają a ta ruda była akurat ładna...Co do kotów to też lubię potrafią być rozbrajające i z gracją się poruszają :)

Paskudna :( jak rano wstałam to już wiedziałam że do dupy dzień.Strasznie jestem nieżyciowa, głowa ciąży jak u kukiełki :O