Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośkaa__02

czy płacę z allegro można zrobić na poczcie?

Polecane posty

Gość gośkaa__02

jw

Gość gośkaa__02
może jest tu osoba, która udzieli mi info, wydaje mi się, że niee

Gość jenk
Nie -na poczcie możesz zapłacić zwykły przelew

Gość gośkaa__02
kobieta wpłaciła "płacę z allegro" na poczcie, na numer konta allegro,. teraz mam problem bo nie mogę zidentyfikować wpłaty na 300 wpłat to chyba nie możliwe?

Gość gośkaa__02
mam upomnienie od allegro, że towar nie wysłany a według ich informacji kupujący zapłacił...

Gość gośśkaaaaaa
co ja mam zrobić?

Gość gośśkaaaaaa
Kupujący już kupował u mnie coś wcześniej, wtedy autentycznie zrobił wpłatę "płacę z allegro" bezpośrednio za pomocą internetu i było ok. A za trzecim razem podobno spisał numer konta z wcześniejszych transakcji i ten napisał na poczcie. Tylko, że ja nic nie mam na koncie od niego. potrzebuję porady, bo allegro "umywa" ręcę

Gość gośśkaaaaaa
help

Gość ghghhgghdhgd
źle zrobil ze wpisal ten sam numer konta co kiedys, w tym jest problem, umywa ręce i ma racje błąd tkwi po stronie tego kupującego

Gość ghghhgghdhgd
na koncie nie masz a na swojej stronie allegro? w zakladce-wplaty od kupujących?

Gość gośśkaaaaaa
najgorsze jest to, że uważa że ukradłam te pieniądze... a u mnie ich po prostu nie ma

Gość gośśkaaaaaa
też właśnie nie ma, przeszukane już ze 120 razy, szukaliśmy we 4 osoby

Gość gośśkaaaaaa
i co teraz?

1. Sprawdź w allegro w zakładce sprzedaję->płacę z allegro czy nie ma tam tej wpłaty. 2. Niech Ci kupujący zeskanuje potwierdzenie przelewu i prześle. 3. Napisz do allegro, załączając to potwierdzenie i dokładnie opisz co i jak. Jeśli będziesz miała potwierdzenie z poczty to wiadomo, że nie zapłacił poprzez płacę z allegro i wtedy allegro nie może Ci "robić afery" z tego. I powinni pomóc ze zidentyfikowaniem tej wpłaty.

Gość gośśkaaaaaa
Kupujący już się na mnie obraził i tylko dostaję upomnienia od allegro,a z nim brak kontaktu.

Gość ghghhgghdhgd
jesli z allegro Ci napisali ze kupujacy zaplacil to znaczy ze mają na to dowod czyż nie?

Gość ghghhgghdhgd
a nie masz tak ze a place z allegro automatycznie masz ustawione ze kasa idzie na konto np w kazdy poniedzialek, moze poszla i nie wiesz ktora to wplata? wydaje mi sie ze skoro allegro jest pewne zer zaplacil to tak jest, trudna sytuacja, nie zazdroszcze

Gość gośśkaaaaaa
towar pakuję na bieżąco, 3 razy sprawdzam przed wysłaniem wpłaty i @ od kupujących, jak do tej pory tylko z czwartku- piątku nie mam wysłanych paczek, a reszta wszystko sprawdzona, wysłana Czy zwykły przelew na poczcie to "płacę z allegro"?

Gość gośśkaaaaaa
nie mam nadplaty na koncie nawet o 1 grosz, wszystko się zgadza po nazwisku, a nazwiska i nicka z allegro tego pana nie ma po prostu

Gość ghghhgghdhgd
jak wplacal na konto Poznań to jest to place z allegro, jak na Twoje konto i dane to nie

Gość ghghhgghdhgd
jak to nie duza kasa to ja bym wyslala bo mogą Ci zawiesic konto

Może to kwestia ustawień, ale jak mi ktoś wpłaci z allegro to dostaję mail z informacją o tym. Ile wpłacił, kiedy i nawet czym zapłacił(przelew z jakiego banku lub że zapłacił kartą kredytową itd.). Jeśli nie dostałaś takiego maila to nie zapłacił. Napisz do allegro i wytłumacz dokładnie co i jak. Sądzę, że jakby co to jeden negatywny komentarz aż tak bardzo Ci nie zaszkodzi ;)

Gość gośśkaaaaaa
Allegro nie chce mi podać numeru wpłaty, daty, czy bliższych danych napisali tylko w przypomnieniu: że według ich infomacji kupujący zaplacił... i tyle. Ale takie przypomnienie to każdy chyba może wysłać za pośrednictwem allegro chyba?? Pisałam do nich i sprawę mam sobię wyjaśnić z Kupującym.

Gość ghghhgghdhgd
a ja jestem pewna ze ten kupujacy zaplacil, problem musi tkwic gdzie indziej, musial podac dowod na to ze zaplacil skoro allegro wysyla upomnienia sprzedajacemu

Gość gośśkaaaaaa
Na przelewie są moje dane a konto allegro.... z allegro korzystam z 8 lat i wiem jak to działa, pierwszy raz ktoś tak wpłacił na poczcie na moje dane a ich konto.

Kupujący zapłacił, ale "źle" zapłacił. I w tym tkwi problem :o Allegro nie zidentyfikowało wpłaty z poczty i nie przelało na konto autorki.

Gość ghghhgghdhgd
niech kupujący wysle Ci zeskanowany dowod wplaty na poczcie

Gość gośśkaaaaaa
prosiłam już tyle razy o skan przelewu i cisza.... tylko: gdzie są moje pieniądze itp.... :-(