Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Niezapominajka89_

no ile można???

Polecane posty

Dostaje 5 smsow z gry o BMW bo kiedys wyslałam darmowego smsa. Co tydzień dostaje sms od Cosmopolitan chociaz juz nie pamietam kiedy czytałam to pismo! Poza tym Orange wysyła mi ciągle nowe super hity na halo granie i prypominaja codziennie do kiedy zaplacić rachunek a Kropka.tv nie daje spokoju od kiedy rozwiazałam krzyzówke i liczyłam na wygrana 200zł :D poza tym conajmiej 2 smsy dziennie od RADIA ZET i RMF FM to norma. A dziś przeżylam szok! Zadzwonił mnie "skrzacik" czy cholera wie co a głos nagrany na taśmie "był bardzo zdziwiony że nie chce wysłać smsa za 5 zł i odebrać nagrody". Aaa no i tvn nęka, bo tam też się skusiłm zadzwonić gdy znalazlam 3 różnice na obrazkach. Dodam ze w życiu niczego nie wygrałam :):D

Bo po to sa te konkursy zeby nr wysepic i spam rozsylac

Gość LafiryndaLatawica
dokładnie, zbierają nasze dane osobowe a potem ślą spamy i reklamy, dlatego właśnie nie biorę udziału w żadnych losowaniach, grach, konkursach, wk..wia mnie później, że dosteję po kilka smsów zachęcających do dalszej zabawy, jedyne smsy które wysyłam to na fundację tvn na pomoc dla chorych dzieci, oni tylko dziękują i nie wykorzystują mojego numeru do durnych spamów

Gość wazne!!!
a jaka to siec? to mega dla mnie wazne... robie im pozew za to, bo zglosilem i przez x czasu nie zablokowali a dane przekazywali... zerwalem umowe przenioslem numer, przestalo przychodzic... wiec ich pozywam, ich znaczy siec ERA :)

juz chcialam zrezygnowac z tej sieci ale cholerna baba namówiła mnie na jakiegoś DELFINA no i dostałamtego telefon i kolejne dwa lata z ORANGE. Mija 7 rok... zawsze dam im się namówić!!! nienawidze ich :D