Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o.n.a523

Popatrzcie jak to zlecialo....

Polecane posty

jeszcze pare miesiecy temu siedzialam na tym forum i pisalam przerażona o swojej sukni o slubie ze cos bedzie nie tak a ukazało sie ze to wcale nie jest takie straszne tyle miesiecy staran a tu juz dwa miesiace po slubie nawet nie wiem kiedy to zlecialo. A u was jak tam sie uklada po slubie??

Gość jkkljkde
ja mam tak samo. Zleciało strasznie szybko:)

no włąśnie., mi zleciało strasznie szybko.. to już ponad 2 lata.. po ślubie? nadal tak samo mocno się kochamy :)

ja już rok i 3 miesiące po, i w rocznicę sobie wspominaliśmy jak się bawiliśmy na swoim weselu :) fajny dzień, taki jedyny i nie da się go zapomnieć,po weselu takie dziwne samopoczucie że już oficjalna żona :P a potem dom,praca i obowiązki :) ale mimo tej codzienności-kocham go tak samo mocno. asieńka35-fajnie,że już tyle lat razem i to uczucie nie gaśnie :) oby w każdym związku było tak samo świeżo mimo upływu lat.

mam nadzieje ze zawze juz bedzie taka sielanka u nas! a przed slubem sie osluchalam zrzedzen innych ze po co to sie zenic i zobaczycie jak to jest po... ale jakos nie widze roznicy:)

Gość lokatka
my prawie 4 miesiace po slubie :) czas ucieka niemiłosiernie :) kiedy czowiek jest szczęśliwy to tak już jest :)