Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

Dziewczyna puszczalska, mężczyzna zawsze święty

Polecane posty

Gość Sanetta

Wyjaśnijcie mi pewną rzecz. Mówi sie o niektórych kobietach, że są puszczalskie, nieczyste, złych obyczajów, i że powinno się takie omijać z daleka, a już broń Cię Panie Boże, nie wchodzić z nimi w żadne poważniejsze związki! Ale do ka nędzy! Z kim one się puszczają, z kim uprawiaja sex, z pniem drzewa??? Kto stoi po drugiej stronie, chyba facet? I co? Faceci są zawsze czyści jak prześcieradło? Wieczne k*wa prawiczki? Napierw używaja sobie seksu ile wlezie, a potem im się dziewic zachciewa, tak? To chyba też o nich świadczy, skoro zadają się z "nieczystymi" kobietami? A sami w tej "nieczystości" współuczestniczą. Tylko że TO zawsze było pomijane, prawda? Kobieta jest winna wszystkiemu, od kobiety wszelkie złe się zaczyna. Pieprzona dyskryminacja.

Gość tez bym tak chciala wygladac
heh, najgorsze ze same kobiety tak gadaja

Gość Sanetta
tak to znaczy jak? O.O

mnie rozpieprzaja teksty typu "poszlam z nim do lozka na trzeciej randce - co on sobie o mnie pomysli?" :D

to znaczy ze kobiety twierdza, ze facet, ktory mial 20 dziewczyn jest o.k., spal z prostytutka, cudza zona - no trudno, meska natura ale lasce sie chcialo sexu, to dziva

Gość Smutna prawda jest
No cóż tak to już jest, że jak dziewczyna miała 10 partnerów to dz...a a jak facet miał to wielki macho

Gość Sanetta
ano... zdarzaja się i takie. ale tak czy owak, wciąż dominuje ten (z d***y wzięty) pogląd, że kobieta jest bardziej narażona na "zepsucie" niż facet. Co jest oczywiście kompletnym idiotyzmem.

Gość nikt nie chce takiej
co miala 10 partnerow

Coz,mi to specjalnie nie przeszkadza. Tekstami idiotow i hipokrytow sie nie przejmuje :D

Gość malinka201
faceci to dziwkarzee i meskie dupodajki. Trzeba to jasno poiedzieć. Mężczyźni ttez sie pusczają

Gość to wszystko dlatego ze
Polacy to ludzie zacofani i zamknieci...ja dlatego siedze zagranica i zaden facet mi nigdy tu nie powiedzial tekstu typu "jestes zepsuta "albo "porzadna kobieta" bo tu jest rownouprawnienie a niestety polacy chyba nawet nie wiedza co to slowo znaczy...

Gość jakis tam z dupy nick
>faceci to dzi**arzee i meskie dupodajki. Trzeba to jasno poiedzieć. >Mężczyźni ttez sie pusczają ejjj nie do konca tak to jest...

Gość brunetke chce
dziewczyna łatwo nawiazujaca kontakty seksulane majaca bogata przeszłosc zwykle to ukrywa i zawsze powie ze miala trzech, kobiety z duzym przebiegiem poprostu nie budza zaufania i dlatego faceci takich nie chca i juz....tak bylo jest i bedzie Autorka to chyba zalicza sie do takich co?

Gość interesant 12986
powiem tak tu chodzi raczej o ze jak facet bedzie chetny na sex ( a prawie zawsze jest chetny ) to nawet jak chce to srednio mu to wychodzi raz tak raz nie w przypadku kobiety to zawsze jest tak , jakby do mnie na imprezie podeszla nie mowie piekna dziewczyna ale taka normalna zadbana po prostu i powiedziala chodz na numerek , to moja reakcja delikatnie mowiac bylaby pozytywna :) a tak miedzy bogim a prawda jak kobieta powie nie to nie i dupa a facet to moze sobie latac skakac wokolo niej i tak nic to nie da

Gość kryni
We mnie tez faceci z duzym przebiegiem nie budza zaufania, ale zawsze sie znajdzie jakas glupia cipka, ktora uwaza, ze nie mogla zrobic nic lepszego facetowi, ktory zdradzil narzeczona, przelecial pol tuzina dziwek, sasiadke, zone kolegi i psa sasiada :D

Gość kryni
wcielo kawalek :) *mogla zrobic nic lepszego niz oddanie dziewictwa facetowi

Gość Polki w 90%
to najbardziej puszczalskie kurwy i wredne szmaty, kurwia sie z kim popadnie, materialistki, i nie warto sobie wami zawracac glowy, oczywiscie 10% jest ok, ktore nie siedzi i nie wylewa zalow na kafeterii.

Gość hahahahahhahah
Suka nie da to pies nie weźmie.

Gość brunetke chce
interesant a zauwzyles ze zostales zaliczony?

>interesant 12986 >(...) jakby do mnie na imprezie podeszla nie mowie piekna >dziewczyna ale taka normalna zadbana po prostu i powiedziala >chodz na numerek , to moja reakcja delikatnie mowiac bylaby >pozytywna (...) jak nie masz wewnetrznej sily by z jakiegos powodu (dla ciebie waznego jej odmowic) to jestes strasznie slabym facetem... u nas co roku w firmie ogranizuje sie tzw "bal predatorow", najwieksze premie i nagrody... zawsze kazdemu zamawiaja prostytutke... pewnego razu i ja tam trafilem, okazalo sie ze miala sie mna opiekowac nieziemsko piekna dziewczyna... wszyscy sie gdzies bzykali po katach (to centrum wawy bylo gdyby ktos chcial wiedziec!!!! nie jakis dw stadion)... nie zrobilem z nia tego mimo, ze doskonale wiedzialem po co tam jest... do tego kiedy powiedzialem jej moj powod po policzku splynela jej lza... dodala jeszcze ze chciala aby kiedys ktos zrobil to dla niej... potem siedziala i dlugo rozmawiala, jestem pewien ze nie bylem juz dla niej klientem. strasznie przykra historiia tak w ogole... jesli umiesz odmowic pieknej kobiecie stajesz sie prawdziwym mezczyzna!!! czasem warto sie tego nauczyc...

Gość Sanetta
do brunetke chce: nie mysl , że mnie zrazi Twój idiotyczny komentarz na koncu, olewam takie prowokacje. Zgadzam sie z jedna z przedmowczyn, Polska jest strasznie zacofanym i zepsutym krajem i na dodatek, cholernie konserwatywnym. Chyba niedługo sie to zmieni:/

dupowaty nik...brawo!! nareszcie facet z jajami!! a cala reszta to meskie K.u.r.w.y. a pisze tak, gdyz pracowalam mase lat w Hotelu, i widzialam co tam sie dzialo z Panami ktorzy byli na " delegacji"....szkoda slow...

Gość interesant 12986
wiesz tyle ze jest spora róznica miedzy prostytutka , a taka dziewczyna która ma na codzien inny zawod :) nie uważasz ???

ja bym jej odpowiedzial... "to nie moj styl" ;(

Gość do tez bym tak chciala wyglad
ale sie i tak puszczasz pewnie