Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorcia1996

Mam 14lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Do każdej nastolatki trzeba podejść indywidualnie, oczywiście, że będzie ciężko, ale wszystko jest możliwe i szkołę może skończyć

nie boj sie, musisz pojsc do lekarza dla dobra dziecka i swojego. Mozesz pojsc prywatnie jesli masz pieniążki (ok.60zł) lekarz stwierdzi czy jestes w ciąży i zaleci badanie moczu i krwi. To nie boli, owszem, musisz sie rozebrac i rozstawic nogi ale pierwszy raz jest najgorszy, pozniej juz bedzie ok. Powiedz lekarzowi ze pierwszy rz jestes u lekarza to bedzie inaczej cie traktował, wyjasni jak usiąść, gdzie polozyc nogi, zeby sie zrelaksowac i w ogole!!! nie boj sie. Powodzenia!

Gość Dorcia1996
ale on nie może siedzieć, będzie mi potrzebny, czy sąd nie weźmie tego pod uwagę?

Gość mosiężna tulejka
No jasne że skonczy, dostanie to swiadectwo chocby po to zeby jej tam wiecej nie ogladali. A co dalej ? biedronka ;)

Gość limonkowa ja
ej ludzie wezcie sie ogarnijcie :/ jesli to faktycznie nie provo to ja Ci wspolczuje.. chociaz z tym seksem to faktycznie moglas poczekac jeszcze hohohoho. No ale trudno, stalo sie. Ja tez wpadlam i strasznie to przeżyłam na początku (a mam 19 lat) więc nawet sobie nie wyobrażam co Ty czujesz mając tylko 14. No a co do chłopaka to sprawe będzie pewnie miał za sex z nieletnią..

Gość jaki ten świat jest okrutny
nawet jeśli to prowokacja, to jak można w ten sposób żartować z tak smutnego tematu, jakim jest pedofilia. W jednym topiku krzyczycie, że pedofilom należy ucinać jajka czy coś tam, a w drugim, że w zasadzie to dziewczyna sama jest sobie winna, miała chcicę i ma wypić piwo którego SAMA naważyła. Dziewczynko: nic nie naważyłaś, zostałaś skrzywdzona. Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej.

Gość mosiężna tulejka
_Niezapominajka89_ z rozstawianiem nóg to ona raczej problemów nie ma :D

moja koleżanka urodziła w 3 gimnazjum, jak jeszcze 2 lata temu się z nią widziałam to ciągle była z tym chłopakiem i obie babcie bardzo pomagały. Facet też od niej starszy chyba o 6 czy 8 lat był, o ile wiem to po prostu jak się nie zgłosi to przestępstwa nie ma...? ale nie wiem, nie znam się na prawie, mówie jak było w przypadku koleżanki. Bardzo głupie było z Twojej strony to co zrobiłaś, ale już nic nie poradzisz, więc głowa do góry. Rodzice pewnie się wściekną, ale przeczekaj to i pomogą Ci.

Gość Dorcia1996
jaka pedofilia?? ludzie! to mój chłopak a nie zboczeniec

Gość mosiężna tulejka
jaki ten świat jest okrutny > nie wydaje mi się żeby była brutalnie zgwalcona więc przychamuj z deka, chciala to ma co chciala

Gość zadupczona na maxa
po co sie piprzycie w wieku 14 lat ???????????????????????? dzieciaki i tyle....

Gość mosiężna tulejka
skrzywdzona ojejku ojejku hahahahahaa :D

ohoho ty chyba nie wiesz co się w gimnazjach dzieje że mówisz jej że jest tu ofiarą. To nie faceta wina w 100%, owszem dorosły powinien się opamiętać, ale 14latki też już wiedzą co i jak i skoro są razem to oboje się na seks zgodzili...

Gość Dorcia1996
nie pieprzyć tylko kochać się ze swoim facetem, ty tego nie robisz macioro?

Gość pogromczyni ..........
czlowiek nie moze zajsc w ciąze a takie smarkule w ciąze zachodza paranoja jakas:/

Gość mosiężna tulejka
no widzicie jaka skrzywdzona, ale od macior to wyzywac potrafi hahahaaha :D Yołllll

Gość Dorcia1996
może nie wiesz jak to się robi??

Gość Dorcia1996
Większość tych komentarzy to podszywy. Czy mój chłopak powinien iść siedzieć, jeżeli chciałam seksu? Ja go kocham, on mnie też.

Gość fgsdsg
jaki ten świat okrutny Słuchaj cipppoo kureeewska ona spała z chłopakiem. A wina leży głównie po strony kobiety głupia szmata więc nie mów jej że jest biedna tępa zdziro. A ty mało wycierucho urodź dziecko i do pracy zapierdaalaj na utrzymanie maleństwa! ps. Moje Gratulacje mamusiu :)

Gość Dorcia1996
pytałam o coś,tak? nikt mi tu nie pomógł, jacy wy jesteście wredni, wiem co zrobię, skończę ten cały cyrk bo nie mam siły na to wszystko

Gość fgsdsg
jaki ten świat okrutny A jakby ten chłopak miał 14 lat też byś mówiła że to jego wina? głupia suko. Mężczyźni są niewinni to kobiety dają dupy. Jak suka nie da to pies nie weźmie.

Gość mosiężna tulejka
No bo to jego wina i już, nie ważne że sama mu na bata wskoczyła :P mógl jej przypierdolić wtedy by posiedział tylko za pobicie ;)

Gość mosiężna tulejka
kikijka przestań kobieto, jak ty jej pomożesz, dobrym słowem ? to może isc do kościoła i też jej to chuj pomoże.

Gość jaki ten świat jest okrutny
14 latka to jeszcze dziecko. Łatwo ją wykorzystać. To tak, jakbym będąc dorosłą osobą poszła do dziecka i powiedziała: daj mi swój telefon to pokażę Ci słonia, dziecko da, a ja się odkręcam i śmieję z niego jakie jest naiwne. To Waszym zdaniem nie jest oszustwo? Oczywiście to, co zrobił chłopak autorki było bardziej wyrafinowane: oferował miłość, opiekę, poczucie bezpieczeństwa, wszyscy tego potrzebujemy, co nie? Nawet dorosłe kobiety dają się nabrać facetom, mnóstwo tu takich topików: nie odzywa się po pierwszym razie, myślałam że to ten jedyny a on miał żonę i dziecko - a co dopiero mówić o 14-latce. W tym przypadku jest to oszustwo o wiele bardziej perfidne, a jeśli na dodatek naraża ją na ciążę (starszy i mądrzejszy od niej mógł chyba temu zapobiec) - to jest po prostu bezczelne.

Gość blablablasrututu
Jedź do Watykanu, tam według tabeli można uprawiać seks od 12roku życia, lub do Hiszpanii-od 13. Nie będą was ścigać, bo przekroczyliście ten wiek.