Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZarna Afryka

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość CZarna Afryka

Moi Drodzy, Od kilku miesięcy Jestem w związku z fantastycznym facetem. Fantastyczny znaczy tyle, że łączy nas wspólna pasja, możemy rozmawiać bez końca na mnóstwo tematów. Podobnie patrzymy na życie. Realizujemy swoje pasje, podróżujemy, rozwijamy się. No i do tej pory żyło nam się jak w bajce. Ale ostatnimi czasy mój luby przestał być tak czuły jak wcześniej. Są to drobiazgi, jednak dla kobiety są one ważne. No i w łóżku też się rozleniwił. Wiem, że mu się bardzo podobam i seks jest super, ale coraz częściej to ja jestem inicjatorką. Moje pytanie do Was brzmi: jak delikatnie zwrócić mu uwagę, że potrzebuję więcej czułości, tak, żeby nie poczuł, że próbuję go osaczyć, bo od tego jestem daleka?

Gość jestem kobieta ale
Moze przestań inicjować. Wtedy mu leniuszek przejdzie :)

Gość A ja lubię...
Ta, wtedy to już w ogóle nie będą się bzykali.

Gość jestem kobieta ale
no to po cholerę jej taki facet? niech szuka nastepnego.

Gość CZarna Afryka
jestem kobieta ale -> ale ja lubię seks i lubię go inicjować. Jako kobieta jednak zapewne wiesz, że lubimy czuć się adorowane, piękne i wspaniałe. ;) I niemal nic nie daje takiego zatrzyku energii, jak facet, którego uwielbiamy, po prostu nie może się doczekać, żeby nas do łóżka zaciągnąć.

Gość CZarna Afryka
a ja lubię - no właśne tego się obawiam ;))) widzicie, jak wspomniałam wiem, że potrafi inicjować i być gorący - ale się rozleniwił. Poza tym nie jestem z nim wyłącznie dla seksu, wtedy bym go już z pewnością zostawiła. Niemniej jednak dla mnie seks jest bardzo ważny, dlatego pytam mężczyzn jak to naprawić ;) A on jest cudownym facetem, dlatego chcę pomyśleć głową a nie pochwą ;)

Gość Stenteczkaa
Rozumiem Cię, bo mam podobną sytuację. Może oni po prostu zbyt pewnie czują się w związku? Też zastanawiałam się co z tym zrobić. Porozmawiałam z nim o tym i powiedział, że będzie się bardziej starać. I faktycznie przez jeden dzień był przesłodki, ale potem znowu to samo :/

Gość jestem kobieta ale
Czarna Afryko, bo on widzi, że Cię już w jakiś sposob zdobyl i dlatego się rozleniwił. Pozwól mu trochę jeszcze pogonić króliczka a chłopakowi się zechce trochę postarać. Nie mów mu, że poczeujesz więcej czułości bo tym nic nie wkurasz.Stosuj zasade - jeden krok w przód. jeden krok w tył :) a wszystko powinno wrócic do normy.

Gość CZarna Afryka
ja jeszcze z nim nie rozmawiałam.. Mam zamiar to zrobić jutro, ale przyznam się, że obawiam się efektu końcowego takiego jak Twój... Ile lat ma Twój facet? Mój 40.

On nie ma się zorientować, że nie jest wystarczająco czuły ale że ma taki się stać sam z siebie ... Czyż nie ?

Gość jestem kobieta ale
*potrzebujesz

Gość CZarna Afryka
do jestem kobieta ale-> jesteś prawdziwą kobietą ;) ja mam ten problem, że nie bardzo umiem tak grać po kobiecemu. Preferuję dialog i podobno mój luby też ;)

Gość CZarna Afryka
Rudy!!! O właśnie własnie tak!!!!

Gość jestem kobieta ale
bo byłam głupia i się pozwolłam złapać i marudziłam, że nie jest dla mnnie czuły, że nie ma dla mnie czasu i ble ble ble...nie pomogło a zaszkodziło. wiec nie ma sensu rozmawiac.

Gość jestem kobieta ale
musisz być sucz ;) ale z umiarem :p

Gość CZarna Afryka
właśnie właśnie ja nie chce marudzić ;) bo znam to z własnego doświadczenia - kiedyś facet mi tak marudził i go pogoniłam ;) Chcę to umiejętnie rozegrać, dlatego pytam mężczyzn. Choć Twoje rady są bardzo cenne i myślę, że mogłabym się od Ciebie wiele nauczyć ;)

Gość jestem kobieta ale
hehe ;) następnemu nie dam się złapać :classic_cool: i nie będe marudzic tylko wiać jak nie będzie wystarczajaco czuły :classic_cool:

zamiast mówić ciągle: bo ty taki nie czuły dla mnie jesteś... mówcie: ale ty czuły jesteś.. wspaniały! Wiara w niego, mobilizuje go. Przećwiczcie to na sobie. Że matka wam ględzi=WMAWIA, że do plastyki nie macie talentu... to wam się odechciewa malarstwa... czyz nie?

Gość CZarna Afryka
krokodylka -> niby tak, znam pozytywną motywację, ale czy w tym przypadku nie poskutkuje odwrotnie, w sensie utwierdzi go w przekonaniu, że dobrze robi? PS. on jeszcze ode mnie ani pół słowa nie usłyszał, że jest nieczuły. Nie jestem z tych marudzących

nie chodzi o to,żeby mu powiedzieć, że to co robi jest wystarczające, tylko, żeby go sklasyfikować jako osobę czułą. I doceniać każde przytulenie.

Gość CZarna Afryka
korokodylko, ale ja właśnie tak robię.... i widzę tylko coraz większy regres - dziś dostałam od niego 1 sms - wcześniej normą było co najmniej 5. Dlatego właśnie chcę z nim porozmawiać, ale bez oskarżania, tylko po prostu powiedziec ze to są moje odczucia, byc może błędne, ale chce aby je znał. Liczę na podpowiedz mężczyzn ;)

Gość oklahoma
Dam Ci dobrą radę jako facet :D Wykąp się jakimś pachnącym płynem do kąpieli...może jakiś balsam po kąpieli później do tego :-) pochodź koło niego w stringach trochę, albo w jakiejś ładnej bieliźnie, rozpuść włosy, pokręć trochę tyłeczkiem, załóż seksowny stanik i masz go na tacy :D uwierz mi :D

Gość CZarna Afryka
haha dzięki za radę ;) ale wiesz ja wiem jak go zachęcić do seksu, ja mam problem taki, że to on nie przejawia większej inicjatywy - wiesz mówiąc kolokwialnie chcę, żeby się na mnie rzucił, bez mojej aż tak oczywistej stymulacji ;)

Gość oklahoma
haa no to już z tym nic nie zrobisz :) to już zależy od faceta i jego temperamentu :) albo ktoś ma duży albo nie :) widocznie on aż tak dużego temperamentu nie ma :-) więc nie wiem czy tutaj jakieś inne rady dadzą cokolwiek, bo moim zdaniem efekt raczej będzie krótkotrwały bo on po prostu taki jest :D U mnie w związku jest z kolei inaczej, że to dziewczyna musi uciekać ode mnie jak chce mieć ode mnie spokój ;D

Gość CZarna Afryka
oklahoma - jego temperament przez ostatnie 3 miesiące był bez zarzutu :P teraz ostatnio mu się rozleniwiło

Gość oklahoma
a ile jesteście razem?? i od jakiego czasu to się tak zmieniło ??? ile on ma lat a ile Ty ??

Gość jestem kobieta ale
Czarna Afryka. Bo to była pierwsza fascynacja. Przeciez nie będzie się na ciebie rzucał tak samo przez 10 lat :)

Gość CZarna Afryka
no jestesmy razem przez 4 miesiace - chyba dosc krotko jak na roleniwienie ;) zrozumiałabym to po 4 latach. On 40 ja nieco mlodsza z ogromnym temperamentem ;)

Gość CZarna Afryka
ok, Kochani, uciekam, pomyślcie co jeszcze mogę zrobić i do zobaczenia jutro :) Kolorowych snów.