Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula5609

hej dziewczyny prosze o porady

Polecane posty

Gość paula5609

Mój synek niedługo skończy pół roku.Niestety nie moge go dłużej karmić piersią ponieważ mleko juz mi zanika.Robiłam wszystko żeby żeby podtrzymać laktację ale niestety w jednej piersi nie mam już mleka.W związku z tym muszę przestawić maluszka na mleko modyfikowane.Próbowałam mu podawać bebiko ale malutki miał wysypkę a do tego miał zaparcia.Teraz podaję mu NAN HA1 ze względu na tą wysypkę po bebiko i wysypki rzeczywiście nie ma ale problem z zaparciami nadal jest.Słyszałam od bratowej że właśnie mleko NAN nie jest dobrze trawione przez dzieci.Słyszałyście może coś o tym???Jeżeli tak jest, to jakie mleko moge mu podawać żeby nie miał w końcu tych zaparć.Muszę dodać że za dwa tygodnie wyjeżdżamy z synkiem do Holandii bo tam jest mąż i zostaniemy tam już na stałe.Mąż rozglądał się po sklepach i mówił mi że mają tam NAN i dlatego właśnie to mleko wybrałam żeby nie zmieniać mu co chwilę bo to nie jest wskazane.Jeżeli coś wiecie na ten temat to proszę o rady.Pozdrawiam. Paulina

Gość jaja .......
Hej a dawałas mu stopniowo to mleko czy od razu podawałas?Bo jezeli od razu to to normalne ze ma zaparcia moja tez tak miała, wiec stoniowo dawałam jak sie nie najadała piersia to wtedy butle az pokarm cały zanikl troszke miala jeszcze zaparcia, ale dawałam jabuszka....i to pomagało teraz juz jest ok

moja córcia też na nan jest i też na początku miała zaparcia. Dawałam jej jabłuszko i herbatkę koperkową a z czasem ok tygodnia wszystko wróciło do normy.

Gość paula5609
Zaczęłam mu dawać raz z piersi raz sztuczne.Daję mu do picia też soczek jabłkowy i czasami jabłuszka gotowe gerbera.Rzeczywiście jak mu dam np gerbera to coś się rusza ale nie za wiele, ale skoro mówicie że z czasem się ułoży to będę mu dawać więcej picia i mam nadzieję że mu przejdzie.Dziś zrobił troszkę ale nie dużo i spinał się przy tym. Pozostaje mi obserwować i czekać na poprawę.