Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdfrefr

czy sie placa takie cos kupic corce?

Polecane posty

Gość ferdfrefr

moja corka przepada za hello kitty. Na urodziny dostala od babci 100zl zebym ja jej cos kupila. Zaplacilam jej z tych pieniedzy teatr ze szkoly i zostalo 70zl.I tak sie zastanawiam nad tym, czy uwazacie ze sie oplaca???? http://allegro.pl/posciel-poszwa-poszewka-hello-kitty-i1324335448.html Nie chce zeby przepuscila te pieniadze na zabawki bo ma juz ich troche, a pozatym swieta i mikolaj idzie wiec na pewno cos dostanie z tej dziedziny. Czy moze znacie jakies inne miejsca gdzie mozna kupic taka posciel ale taniej??

Gość sfannkj
mozesz zobaczyc jeszcze w yousku cena bedzie podobna

Gość ferdfrefr
madzianka dzieki za limki, faktycznie tansze, ja nie znalazlam jakos...napewno skorzystam:)

nie wiem do jakiej rozmiarówki ale wczoraj byłam w Pepco i dla dziewczynek było sporo ubranek z Kitty. dresy, koszulki, pizamki, wszystko w dość przystępnych cenach

Gość parappapa
szwagierka ostatnio kupiła córce pościel hello kitty 50 % bawełny i 50% poliester. mała nie śpi pod nią bo się cała poci... pościel leży w szafie i marnieje. jak chcesz kupić dziecku pościel, aby się opłacało to kup lepszą najlepiej 100% bawełna

Gość ferdfrefr
hmmm...w pepco dawno nie bylam ale moze zajrze faktycznie... Coz, mam do dyspozycjii 70 zl, mala chce tez lecak z hello kitty ale na allegro znalazlam tylko dwa srednio ciekawe.. Niewiem, ja chyba nie umiem szukac na allegro.

Gość ferdfrefr
tzn PLECAK