Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznickowy

golenie nóg

Polecane posty

Gość beznickowy

Witam. Mam pewne pytanie. Mam 17 lat i raz zdarzylo mi sie ogolic nogi przez glupote, teraz gdy wiem jak to jest spodobalo mi sie zastanawiam sie czy nie golic ich regularnie. Co macie do powiedzenia na ten temat? Nie jezdze na rowerze, nie plywam na basenie, mowie od razu zeby potem nie bylo takich pytan.

Gość sssjisjs
Ale po co?

Ja też nie jeżdżę na rowerze, ani nie pływam, ani żadnych sportów nie uprawiam, więc się publicznie nie rozbieram, a nogi golę. A w ogóle - jak to ogoliłaś nogi przez głupotę?:D

Gość przez glupote bo pewnie miala
jasne wlosy i krotkie. Wg mnie w takim wypadku to faktycznie glupota, bo teraz bedziesz skazana na codzienne golenie ;]

Gość beznickowy
jestem chlopakiem ;p -Po co? hmm, te odrastajace wloski sa tak straszne ze siedze na lekcji i sie drapie po calych nogach bo mnie swedza -jak to ogoliłaś nogi przez głupotę? jak wyzej napisalem jestem chlopakiem, pewnej sobotniej nocy zdazylo mi sie duzo wypic i glupi zaklad z kumplami i bum, tak to sie stalo.. >.

Gość przez glupote bo pewnie mial
aaa, jak jestes chlopakiem to zmienia postac rzeczy :D Poczekaj, odrosna :P

Gość kalafiorowa zdrajczyni
jezeli nie wtrzymasz bez ogolonych nog to ogol, ale to takie troche niemeskie, wiesz o tym na pewno :O

Gość beznickowy
no zdaje sobie z tego sprawe ze to dziwnie wyglada, ale sa momenty ze usiedziec w miejscu nie moge :/ dlugo moze potrwac taki etap?