Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Półtorej tygodnia temu mój syn dostał biegunki. Od razu zauważyłam w kupie niteczki krwi ze śluzem. Biegunka ustała po dwóch dniach jednak ilośc kupek w ciągu dnia sięgała pięciu. Niestety krew nadal się pojawia. Od urodzenia karmiony był humaną 1 i ciągle robił zielone kupy (bez śluzu i krwi). Lekarz zalecił nutramigen, który dostaje od tygodnia. Kupy nadal zielone i pojawiają sie niteczki krwi. Czy możliwa jest alergia pokarmowa?? Zastanawia mnie czy dopiero teraz mogła się ujawnic, akurat przy biegunce i po 5 miesiącach normalnego jedzenia ?? Posiew kału w kierunku bakterii ujemny. Od czego ta krew? może uszkodzona śluzówka odbytu?? Synek pogodny, w dobrej formie, morfologia i mocz ok. . Nie ma za bardzo apetytu ale tak było od urodzenia. Waga urodz 2950, aktualnie 7100. Proszę o odpowiedź

Gość lokatka
ta krew to może z wysilku przy robieniu tej kupki sie pojawia,mój synek tez tak miał czasem,ale moja droga najlepiej idz do lekarza ,tak najbezpieczniej.

Gość Beirut_girI
a próbowałaś tej kupy? jak jest smaczna to w czym masz problem? :classic_cool:

Byłam u lekarza. Nawet u dwóch. Jeden twierdzi, że to alergia pokarmowa, inny że uszkodzona śluzówka odbytu.