Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papiertoaletowy

czy wypada upomnieć chłopaka ze zużywa za dużo papieru toaletowego?

Polecane posty

Gość papiertoaletowy

To nie jest żart. Temat głupi, ale na dłuższą metę kłopotliwy. Mieszkam z chłopakiem i zauważyłam ze bardzo szybko znika papier (wczoraj zaniosłam rolkę- dzis rano juz nie było) , rolka mksymalnie wytzrymuje 2 dni. głupio mi co kilka dni biegac po kolejne opakowanie do sklepu... Wiem ze to wynika z rozrzutnosci chlopaka.

Gość Helga Geerhart
A dlaczego ty masz zawsze kupować papier? Niech twój chłopak też się ruszy do sklepu szczególnie, że to on zużywa

Gość Helga Geerhart
I co on właściwie robi z całą rolką papieru??

Gość papiertoaletowy
używa do podcierana, ale 1kupka= pół rolki :o

Gość Ejnonio
Po prostu nie kupuj następnego (dla siebie gdzieś zachomikuj) i niech też zacznie kupować. Jak zacznie kupować, to może coś zrozumie. On sobie nie zdaje sprawy. Albo ustalcie w podziale obowiązków, że on np.l wyrzuca śmieci i troszczy się o papier toaletowy. Możesz też z uśmiechem powiedzieć "Oj Misuiu, takie masz zurzycie papieru toaletowego jak Niedźwiedź".

Gość 43654768987098-8-9=-0\=0\=-g
Mnie chłopak na wakacjach upomniał, ze zużywam za dużo papieru toaletowego :D Nie dostrzegałam tego i wydawało mi się, że to chyba on zużywa za dużo hihi Nie obraziłam się. Smieszny jest taki zarzut, ale możesz powiedzieć. Ale prawdopodobnie bardzo źle sobie o Tobie pomyśli -że nawet papieru mu żałujesz :D Możesz więc zrobić też ten myk z podziałem obowiązków ;)

Gość papiertoaletowy
ale on tez kupuje ten papier, nawet czesciej niz ja. Tylko dla mnie jest to naprawdę nieprzyzwoicie duze zuzycie. Kiedy mieszkalam z 3 kolezankami rolka wystarczala nam na min 3 dni a teraz jest nas dwoje i czasami po jednym dniu trzeba doniesc kolejną. Dla mnie to nieekonomiczne.

Gość rruiukio
Nie upominaj, bo wyjdziesz na upierdliwą i przyziemną w jego oczach, co to "nawet papieru toatetowego mu żałuje", ale za to zacznij sobie żartować z niego, jakie ma wielkie zużycie papieru :)

Gość koliaaaaaa
taniej wyniesie zamontować bidet. Niech myje pupę po kupce, jak ma fobię brudnej pupy , :-)

Gość niektórzy tak już mają
moja siostra też zuzywa więcej niż 1 rolkę dziennie. Też nie potrafię tego zrozumiec, ale może to jakaś fobia. Żeby NIC tam nie zostało i było czyste :)

Gość lokatka
ja też zużywam sporo papieru toaletowego - jakoś tak wychodzi ;) mój mąż zawsze mnie upomina, ale co ja moge że nie potrafię inaczej :P PS. dzis w Realu była promocja - 32rolki Velvetu za niecałe 20zł - chwytaj okazję dziewczyno! :P

Gość yoiuioupp
hihih

Gość ewea
Pomysł z bidetem naprawde jest bardzo dobry.

Gość cccxxxtt
żenada żeby komuś wypominać zużycie papieru toaletowego- chcesz go instruować jak ma sobie odbyt podcierać?! wyluzuj- pewnie stawiasz klocka raz na tydzień i dlatego jesteś taka spięta.

Gość zusanusa
rób tak jak pewna starsza Wloszka u ktorej pracowałam paski papieru po użyciu wieszała na koszu i suszyła , do powtórnego użycia

Gość Za ostro./..
Podziel papier na porcje i wydawaj mu dzienny przydział. Codziennie rano pięć listków. ;)

Gość źle się odżywia bo ma śliskie
gowno. Człowiek który prawidłowo je nie musi sto razy dupy wycierać, bo gówno ładnie wychodzi.

Gość rozwódkaaa
kiedyś Cejrowki w swoim programie tłumaczył, że należy się myć, a nie polerować tyłka kupą, ale twój chłopak chyba tego programu nie oglądał :-)

Gość gdzie jest Zia
Czemu w tym temacie nie wypowiedziała się Zia86. Czy przemysł papierowy, hurtownie i sklepy jej nie płac za reklamę?

Gość gdzie jest Zia86
Czemu w tym temacie nie wypowiedziała się Zia86. Czy przemysł papierowy, hurtownie i sklepy jej nie płac za reklamę?

Gość inna suknia jest ok ok
mnie kiedys chłopak zwrócił uwage, że dużo papieru zużywam.... powiedziałam mu, ze mniej nie mogę - każde sikanie to zużycie... załapał. nie wiedział, ze papier służy nie tylko do podcierania tyłka..... a tak w temacie - ktoś swietny pomysł zapodał - niech chłopak martwi sie o papier!

Gość u mnie to standard ...d.d.d.d
mieszkam z rodzicami (czyli tylko 3 osoby) - i jedna rolka starcza nam na dzień - wiec nie wiem o co ci dziewczyno chodzi.. postaw cała paczke papieru w wc to nie bedziesz miała kłopotu z "wykładaniem go" - jejka jakie problemy!!!!!!

Gość incitatus
najlepiej potnij jakiegos kolorowego brukowca na swiecacym papierze a zobaczysz ze wystarczy dla wszystkich na dwa tygodnie jeden egzemparz

Gość hahahaha nie no nie mogę :D
wy serio w tym temacie tak?:D

Gość SupAlex
Dziwnie, u mnie są 4 osoby (rodzice + brat + ja) + mój chłopak (często do mnie przychodzi) i jedna rolka papieru starcza nam tydzień.

Gość asdfsadfasd
ja sie podcieram dopoki nie widze juz nic na papierze i tez duzo wychodzi... po co mu uwage zwracac ?lepiej jak bedzie mial majty w gownie?

Pewnie ze powiedź, skoro mieszkacie razem to Wasza znajomość chyba jest dość poważna i nie powinien się obrazić, a jak ma schizy czystej pupy to niech się myje po załatwieniu :)