Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papiertoaletowy

czy wypada upomnieć chłopaka ze zużywa za dużo papieru toaletowego?

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzz
Autorko, to jeszcze nic. Mieszkałam na studiach na stancji z dziewczyną, która sama potrafiła zużyć jedego dnia 2 rolki. Była sobota inne dziewczyny z mieszkania pojechały do domu i z nia zostałam. Tyle, że ja rano wyszłam do pracy a wieczorem byłam w domu i wiem ile zostało. Zawsze sie dziwiłam dlaczego tak szybko znika ale sobie myslę: 4 dziewczyny w domu to nie ma co się dziwić. Teraz już wiem, kto pożerał papier.....

W ramach modnego obecnie programu oszczędnoścowego trwają prace nad zastosowaniem zmywarki naczyń do mycia d...Tajemnicą poliszynela jest niezwykle szybki postęp prac wdrożeniowych.Jest więc nadzieja na lepsze jutro:)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
jesli on też kupuje papier to moim zdaniem nie ma problemu; rozumiem gdyby codziennie moczył sie w wodzie pełnej wanny ( takie rzeczy tylko u siebie na własną kieszeń;) ); szczerze mówiąc gdyby ktos powiedział mi że zużywam zadużo papieu toaletowego, uznałabym że jest co najmniej dziwny - paier nie jest az tak drogi, a jeśli masz duże prolemy finansowe - Twój chłopak na pewno zrozumie jesli ustalicie że kazde z was ma oddzielną rolkę papieru:) Pozdrawiam!

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
albo kupujecie papier "Zewa nigdy sie nie kończy" jest bardzo wydajny - mówię poważnie...

Gość dyngus
bo kupujesz te oszukane rolki, co jak sie scisnie to prawie nic nie ma. kupuj taki cieniutko nawiniety na rolke papier np Regina. duze twarde (jak sie sciście, bo w użyciu jedwab :P ) i na długo starczaja. u mnie też papier słuzy do wszystkiego, do tego i ja i maz 'polerujemy' do czysta, a potem sie jeszcze podmywamy, wiec u nas to i za wode duzo wychodzi, ale jaka higiena!!!!!! fajny temat :D nie ma nic gorszego niz brudasy z gównem na gaciach

Gość jjjjjj jjjjjj
jezu ale macie problemy hahahah :D Papier to papier, ja tez czesto w niego smarkam, jak i maz, papieru u nas idzie mnostwo ale skoro kupujecie go na zmiane to w czym tkwi problem:?:D wstydzisz sie pojsc do sklepu i wziac papier z polki? U mnie w mieszkaniu jak wynajmowalam z 2 laskami to kupujac 6pak w piatek, gdy wyjezdazalm na weekend zastawalam resztke ostatniej rolki :P po prostu niektorzy wola sie dokladnie powycierac, zwlaszcza faceci jak maja taaka owlosiona dupe ;P chyba ze Twoj ja depiluje :D (albo wolisz bizony haha)

Gość jak dla was 5 złotych
na papiery toaletowe to wydatek szokujący to współczuję

Gość te linki wyżej są super
:D:D

Gość dhgkjlk'/lkghfteryu7
Hehehehehehehehehehehhihihiihihahahahahahahauhuhuhuhuhuhhahahahahehehehuihuuu heh :D Tekst z owłosionymi dupami facetów mnie powalił. Weź to pod uwagę autorko :D

Gość czaszydło
Sprawdź mu plecy, może przegapia granice między pupą a plecami i się podciera aż w okolice łopatek. Jeśli tak jest to się ciesz, że tylko na tyle stawy w ręce pozwalają i papieru mogło by iść jeszcze więcej. Pozdro :)