Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

always000

ciaza?!?!?! nadrzerka?!

Polecane posty

7miesiecy temu urodzilam dziecko.lekarz powiedzial mi ze mam nadrzerke i ze mam przyjsc po 3 miesiacach na wypalanke.jednak nie zrobilam tego. minelo juz 5 misiecy a ja nie poszlam do ginekologa.zauwazylam ze boli mnie brzuch.3 misiace temu kochalam sie z chlopakiem.dostawalam co miesiac okres jednak boje sie ze moge byc w ciazy bo wydaje mi sie ze mam twardawy brzuch;/czy to moze byc spowodowane nadrzerka?dodam ze robilam juz kilka razy test i wychodzilo negatywnie.

skoro robilas test i wyszedl negatywnie to nie jestes w ciazy...a z ta nadzerka zrob porzadek bo sama sie meczysz...ale dziwne ze po dziecku ona ci nie znikla:( kiedy poiwnnas dostac @?

wlasnie nie mialam jej w ciazy.nadrzerka zrobila mi sie po porodzie.grozna ona jest?co moze sie stac jesli sie nie wyleczy

Gość SanSanSan
hmm a czemu nie chcesz isc jej usunac? nadzerka moze sie rozrosnac, a im wieksza tym gorzej, poza tym przyjmowanie hormonow moze sprawic ze nadzerka szybciej urosnie do tego moze powodowac wieczne stany zapalne itp ja po 2 porodach mialam ciagle mala nadzerke, lekarz nie chcial jej nwawet usuwac, ale przeczytalam ze moze sie rozrosnac poza tym lepiej jej nie miec poszlam , wypalilam i po sprawie :)

nieee, jak miałaś co miesiąc okres i testy negatywne, to cudów nie ma :) jak pójdziesz do gina, to cię upewni. tylko pójdź, bo nadżerka to przykra sprawa. ja akurat miałam wymrażaną - 15 minut i po krzyku :)