Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam 28lat a wygladam na 20....przez to chyba faceci w moim wieku nie zwracaja

Polecane posty

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

na mnie uwagi serio, tylko malolaty juz nie wiem co robic?:( raz jak zanioslam cv to pani do mnie" a Ty dziecko co tu szukasz" :o z facetami tak samo, 19-20 latki sie kreca kolo mnie tylko:O

Gość bida az piszczy
jasne,tak bys chciala:) a u juz zaraz 30lat

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to pisze przeciez ze tak jest:o

Gość ffdgfdg
A jak wyglądasz?

Gość Powiem wam cos...
A ja lubię kobiety dojrzałe, które mają urodę małych dziewczynek, a mam 29 lat.

jestem szczupla, mam 172cm, wlosy mam do ramion nie farbuje,rzadko sie maluje bo cera jest pozniej w strasznym stanie, kazdy kosmetyk mi szkodzi,

Gość megggrrana
moja siostra tak samo 28 lat a wyglada na moj wiek czyli 19. Ja nawet o dowod pytaja jak np alkohol kupuje :P I tak samo ma problem z facetami, same małolaty

:(

Gość pani łobuzowa
ja mam 34 a wyglądam na 26;)

a ja mam 20 a wyglądam na 25 :D i bardzo mi ten stan rzeczy odpowiada :classic_cool:

Ps. mój mężczyzna ma 29 lat i zabawnie to wygląda. Jakby był z małolatką. :)

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaa
eh zycie bez mena jest takie cięzkie, nie ma mnie kto trzmac za rękę gdy oglądam m jak milosc i do tego wszystkiego musze jezdzic autobusem:( no szlak, no szlak by to

Gość do moe moe
dla mnie to spokojnie na tyle wyglądasz:)

eh no ogolnie bez faceta to cięzko mi, bo on wiadomo, ze renome mi robi i w ogole tak jakos chodzi przy mojej nodze jak piesek hihih no to co by mi się nie tęskniło za chopem, no same powiedzcie:O

na drugim zdjeciu zmyliła mnie twoja fryzura,bo jest taka dziecieca.Moze własnie we włosach tkwi szczegól.Pofarbowane i ścięte bardziej odwaznie dodały by uroku:)

na drugim zdjęciu wyglądasz smiesznie, chcesz seksi, a wyglądasz jak dziecko pedofila :(

Gość dziewczyny a powiedzcie mi tak
ą rzecz, nie czujecie się ograniczone i głupie skarząc na to, ze nie macie faceta? to zenujące, ze szczęscie podpinacie pod płeć pierdzącą, dubiącą w nosie i rzłopiącą piwo:O ogolnie to jest zalosne. Dziewczynki ratunku, wyglądam młodo i to dlatego zaden mnie nie chce, dlatego!! ha ha ha

Hehe, nie pytałam czy wyglądam śmiesznie i jeśli ktoś chce mnie sprowokować do potyczki słownej, to mu się nie uda. Właśnie nie za wiele mogę kombinować z włosami, mam kręcone. Nawet gdy je rozprostuję, to po 20 minutach znowu się kręcą, niezależnie od specyfików.

Ja jestem w związku. I moim zdaniem nie w młodym wyglądzie tkwi brak partnera.

Gość kilko
a co tam sie przejmowac, za 10 lat bedziesz sie z tego cieszyc ;) A co do facetow, to moze wsrod tych mlodych znajdzie sie jakis dojzały ktory bedzie przeznaczony akurat tobie? :) Sa zwiazki ktore miedzy soba maja 18 lat roznicy, a kochaja sie tak bardzo ze az pozazdroscic. A jesli chcesz koniecznie starszego faceta, to na jakis portalach zaznacz ze masz 28 lat i tyle ;D

jeśli twoje włosy mają tendencję do skręcania to podkreśl to jeszcze bardziej:)na pierwszym zdjeciu wygladasz bardzo ładnie kobieco,na drugim jak mała dziewczynka i koniecznie zmień kolor (różowy nie daje nic dobrego)

moe moe nie do konca skoro upubliczniasz swoje prywatne zdjecie kazdy ma prawo powiedziec co o tobie sadzi ja uwazam ze wygladasz jak mała suczka swojego pana ktos inny ci powie, ale mała zdzirka itd ja cie nie obrazam i nie prowokuje, uwazam po prostu ze to drugie zdjecie jest smieszne pierwsze mi sie podoba, ale przy drugim oplułam się kawą:D

Gość aldonka.p...
o juz sie rustracja z ludzi wylewa. Tylko ktos pokazal swoje zdjecie juz sie znalazl taki co przysra :o