Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ireczqa..

Pytanie do matek ktore maja corki

Polecane posty

Gość ireczqa..

Czy wasze corki maja takie same wlosy jak wy? Albo wasi synowie jak ojciec? Czesto widze na ulicy ze jak matka ma krotkie,to corka tez.Jak matka ma grzywke,corka to samo itd...

Gość klikam ile wlezie
ja tez to zauwazylam Matki maja takie same fryzury jak corki:) Ale to matki czesciej wygladaja komicznie;)

Gość a co to i ja!
Może tak, nie wiem o jaki przedział wiekowy chodzi ;) Jestem córką.. co prawda już z tych starszych (mama nie decyduje za mnie jaką mam nosić fryzurę), ale mam włosy do pasa, moja mama zaś włoski ma ścięte na krótko :)

Gość ireczqa..
Moja corka ma dlugie wlosy bez grzywki,a ja sobie scielam do ramion z grzywka i wycieniowalam. Nie chce zebysmy byly takie same,jeszcze jak widze na ulicy te matki i ich dzieci. Wczoraj komiczna baba szla. Miala ok 35 lat,pchala wozek a na glowie 2 kucyki zwiazane gruba gumka.Szok

Gość kjkljkjl
moja mama ma bardzo krociutkie wlosy odkad pamietam, ja dlugie i z grzywka,

Gość teneryffffaaa
ja mamie włosy bez grzywkii, córka ma grzywkę i wlosy za ucho, ale moja koleżanka co zawsze ma fryzure na "zapałke" swoja córkę o zgrozo też goli maszynką prawie na zero ...

ja mam wlasy bardzo dlugie, coreczka ma krotkie, obcielam jej bo miala piorka ale teraz zapuszczamy :) ale to prawda u mnie w rodzinie tez takie cos zauwazylam :)

bo często córki chcą naśladować mamy, ubierać sie w ich ciuchy, w buty na obcasie - wiec czemu nie miec taką samą fryzurę? :) czasem - u mojej koleżanki tak jest - jak sie matka nie uczesze w jakąś fryzurę to córka tez sie za nic nie da. w efekcie jak córka ma warkoczyk to mama tez musi miec, jak córka ma kitkę to mama tez musi miec itd. ale generalnie znam wiecej tych pierwszych przypadków - "mamo ja tez tak chce" :)

Gość kasiunia
mojama 2,5 roku i wlosy do ramionek , lekko podcinane, zeby wygladaly na gestsze , ja mam za ramiona obie mamy grzywke ale nie dlatego ze ja ja mam scielam malej tylko dlatego ze ma blizne na czole , tesciowa pilnujac malej (miala 6 miesiecy) rozciela jej glowe zrucila ikone na glowe , imam zamiar chodowac corci wlosy bo ladnie wygladaja dziewcyznki z dlugimi wloskami , a pozatym ladnie jej w zwiazanych

co do syna to tez prawda :-p moj ma takie jak moj maz ;) ale dlatego ze syn chcial miec takie jak tata, malo tego czesto przed wyjsciem kaze sobie wyzelowac je (tak samo jak jego tata)

Gość misia1111111111111111111111
JA MAM ŚREDNIEJ DŁUGOŚCI A CÓRKA CHCE MIEĆ DŁUGIE

Gość Kateeeee333
U nas się to nie sprawdzało nawet jak byłam młodsza i teraz też nie. Ja mam włosy długie prawie do pasa z grzywką na bok, moja mama ma do ramion choc w sumie tez z grzywką na bok. A moja ciotka ma krótkie włosy bez grzywki, jej córka za ramiona z prostą grzywką

Moja córka ma długie, ja nigdy długich nie miałam. Ale ona ma delikatne blond włoski, a ja dość grube i ciemne, wiec nawet gdybym chciała ja so siebie upodobnić, to se ne da:-) Powiem wam, że jeszcze bardziej żałosne są te matki, co się ubierają tak samo. Albo raczej córki ubierają tak jak siebie, np. balerinki, rurki, tunika, żakiecik i wielki szal na szyi. Na pewno dziecku w tym wygodnie:-O

Ja się z moją mamą mamy kompletnie inne fryzurki.Ja mam półdługie brązowe włosy, zaś moja mama od wielu lat ma krótkie blond włoski.