Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjny pashtet

Ważę 70 kilo, a mimo to nie mam wielkie wzięcie u facetów

Polecane posty

Gość oksana zanim
coś napiszesz to pomyśl, dziewczynie do nadwagi brakuje 10 kg, oblicz jej BMI, i sprawdź

Gość klej wącham sobie
znowu ty - masz racje. już widzę 70 kilo w rozmiarze 38:) chyba amerykanskim:) 38 to rozmiar dla dziewczyny pi razy drzwi mierzacej 170 i wazacej 60 kg

Gość ave cezarrr
Oksana zazrości jej wzrostu :P mali ludzie są złośliwi, boją rozum blisko dupy :D

Gość hjjjjjjj
jasne kuooooorwaaaa 65 w tali przy 70 kilosach buahahahahahaha

Gość klej wącham sobie
myślę, że prowokację wymyśliła jakaś baba, co nawet 70 nie waży a jakieś 80 kg przy 160 cm i nie ma pojęciach o rozmiarach i wymiarach, bo już się dawno pogubiła w ludzkich proporcjach. sama jestem duża baba i jak słyszę ciągle o rozmiarach 34,36 i 38 to mnie szlag trafia. wygląda baba jak stodoła, szersza ode mnie, ale w życiu się nie przyzna do większego rozmiaru. wszystkie noszą 38. ja mam 174 cm, ważę 65 i noszę 40. 38 jest za małe i za krótkie. mniejsze rozmiary mają też proporcjonalnie krótsze nogawki i rękawy. no chyba że ktoś szuka na bazarze u wietnamczyka takich ubrań, żeby tylko była metka z rozmiarem 36 lub 38, bo z większą wstyd chodzić. moja koleżanka waży 78 przy 160 cm i nosi 46. tutaj by pewnie napisała że waży 60 kg i nosi oczywiście 38 :)

Gość a kaktusy tez robia?
ja waze niecale 70 przy 168 wzrostu, ale jestem bardzo ladna. i nie moge sie opedzic od facetow, w kazdym wieku :D ale duzo zalezy od osobowosci. jestem przykladem na to ze nie tylko wieszkai sie podobaja, az sama jestemw szoku ze mam takie powodzenie. a rozmiar mam 42, albo 44. i nie jestem pasztet :P:P

Gość estab
wszystkie się nie mogą opędzić a siedzą wiecznie na kafe

Gość Iza87
Ja tam mam 164, waze 64kg, wymiary tez mam takie sobie, a i tak mnie faceci non stop podrywaja, tylko ja im daje kosza, bo juz jednego mam. A ilu jest takich, co sie nie odwaza podrywac, bo znaja mojego chlopaka. Jakbym byla sama to bym pogla przebierac ile wlezie. Szczuple kobiety tak samo jak i okraglejsze, niskie i wysokie, blond, ciemne i rude, gruszki, klepsydry czy nawet chlopiece figury - wszystkie moga byc mega seksy. Trzeba tylko miec w sobie to cos. Nie wiem, co to jest (chyba kurviki w oczach, haha), ale ten seksapil sprawia, ze faceci na laski leca. A niektóre sa sliczne z wygladu, ale jakies malo seksowne, niesmiale czy cos i faceci na nie nie leca.

Gość tempyhu
a ja mam 178cm wzrostu i warze se 79kg i mam was gleboko w pytolu