Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxta

Nareszcie!!!

Polecane posty

Gość a ja się cieszę że
kobieto wyłącz się stąd bo "życzliwi " Cię zjadą równo.Na pewno uważają się za dobrych i kulturalnych. Ehh........

Gość kiyter
mój ma juz ze mna 10-letni staz i jeszcze nigdy się nie odważył,bo wie ,że by zaraz musiał opuscić dom ,czytamy twoje wypociny razem i śmiejemy sie z ciebie na cały głos

Gość maxta
Nie zabronię, to sąd już mu zabronił:P

Gość maxta
to tylko swiadczy o Tobie i Twoim męzusiu:P Pieprzony pantofel. wy to jakaś patologia w takim razie:)

Gość maxta
Kultura dla nich to obce słowo:) Jeden idiota pisze z kilku kont i wydaje mu się,że ma poparcie:P Zal mi tych ludzi bo kretyni do kwadratu:P

przepraszam, nie chce nikogo atakować ale nie macie prawa wydawać osądu, tępicie dziewczyne za błędy popełnione. uwierzcie mi ze pożadną lekcje juz dostala i wasze durne gadanie jest zbedne, jesli Ci nie odpowiada temat to go nie komentuj. z tego co czytam to po waszych wypowiedziach stwierdzam ze to własnie Wy jestescie tępymi idotami....;/ po prostu nie rozumiem. szczyt chamstwa...ja rozumiem ze Wy na Jej miejscu zrobilibyscie inaczej. ale jest jedna zasadnicza kwestia nigdy nie byliscie i nie bedziecie na jej miejscu!!!

Gość szeryfkkk
hahaha pantofel ....nie no lepszy twój stary ,który regularnie przy obiedzie dawał ci kopa w pysk hahahahahahahahahaha

Gość a ja się cieszę że
daj spokój, nie przej się.Fajnie, że się wyzwoliłaś i tylko to się liczy. Ciesz się wolnym od przemocy SWOIM życiem :)

A co wy się jej tak czepiacie!!! Może same nie możecie wyjść z podobnego związku hmm???? Głupie jesteście ale to tylko świadczy o Was i waszym wychowaniu wspaniałym!!!!!!!!!!! Ja gratuluje i życzę szczęścia w życiu!!!!!!!!!!!

Gość hyuiio
nie jeden ,nie trafiłaś ,w pracy mamy wspólny komputer i się z ciebie napierniczamy ofermo

Gość maxta
Cokolwiek nie myślą, mnie jest teraz dobrze i nie pozwolę,żeby jakaś tania idiotka zepsuła mi humor:) Mam cierpliowość do kretynów i debili, przez 5 lat to potrafiłam znosić a teraz wirtualnie to tylko śmiac mi się chce bo mysla,że mnie wkurzą:) Mnie to co piszeszcie rozbawia. Banda patałachów:P

Gość fjut owalny
nie brzmisz jakbyś dobrze się bawiła,no ale po tylu ciosach......pewno coś się uszkodziło

Maxta. nie czytaj tego:) olej to:) naprawdę dobrze zrobilaś! powodzenia! nie wiem czy mozesz usunąc temat, ale nie wchodz na niego, bo czytanie tych postow moze Cie tylko zdołować!!

Gość maxta
Oj, no proszę jakie wspaniałe małżenstwo;) Tylko pozazdrościć:) mam nadzieje,że Twój mężuś tym razem Ciebie nie zacznie naparzać, bo miec w domu patawiana co śmieje z problemów innych to dopiero wyzwanie! Nie masz pojęcia idiotko co Twoje dziecko spotka więc mnie nie oceniaj!

Gość maxta
Oki. poroszę o usunięcie. dziękuje za słowa otuchy:)

Gość polonnn,,k
wal się

Maxta jeśli chcesz pisać na akfe najważniejsza rada:D naucz się odróżniać prowokacje od normalnych wpisów:) gratulacje. ps. czemu nie mogłaś wczesniej do rodziców wrócić? ps2. on miał sprawy w sądzie? zgłaszałaś przemoc w domu?

Gość polonnn,,k
se proś , i tak ci nie usuną

Gość maxta
Ja nie mam rodziców, wychowałam się w Domu Dziecka, nie mam żadnej rodziny. Nie mogłam też pójść do pracy bo jestem w trakcie leczenia choroby nowotworowej. potrzebowałam czasu. założem jemu niebieską kartę, ma wyrok w zawieszeniu, i teraz zakaz zbliżanie sie do nas.

Gość geeerwe
nie nudź już

jezeli to wszystko nie bajka to gratuluje, nie zwazaj na idiotyczne wpisy to dzieci ktore nie wiedza jak w zycui mozna miec przesrane bo mama da , wypierze , pod nos podlozy a tate robote zalatwi ... tyle ze wieczory spedzaja cholicy tutaj ;-)

Gość maxta
ryracz:) Dziękuje. To nie prowokacja to fakty:)