Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimno tutaj troche

Mam 28 lat , jestem już stara , nic mnie nie czeka w życiu

Polecane posty

Gość Zimno tutaj troche

Przeraza mnie widok mlodszych kobiet i nastolatek ... Za kilkanascie lat bede w zaawansowanym wieku srednim a one zajmą moje miesce , mlode piekne ... A mi bedzie blizej do trumny i zmarszczek 😭 To co mialam osiagnac chyba osiagnelam , maz i dziecko ? Mam wrazenie,ze juz nic mnie nie czeka ciekawego ... Owszem beda mile chwile ,ale to nie to ... Gdy bylam dzieckiem i jeszcze 10 lat temu marzylam o karierze aktorki ? Prezenterki telewizyjnej albo pracy jako prawnik ... Smutno mi z tego powodu ,czas zbyt szybko płynie :(

Gość takasamaleczwcaiazsama
ciesz sie, ze masz meza i dziecko... :(

Gość Zimno tutaj troche
ciesze sie , to jedyne co mi sie udalo ... ale marzenia z młodosci zostaly i nigdy nie znikną... :O

osiagnelas cos, ja komletnie nic :(

Gość niektóre lubią niektóre nie
"Za kilkanascie lat bede w zaawansowanym wieku srednim a one zajmą moje miesce , mlode piekne" - no przecież ty już jesteś stara "w tym miejscu", a jak one je zajmą to będą młode i piękne ? Jak tam z logicznym myśleniem ? Też kiepsko. Faktycznie, przegrałaś życie :O

Gość leniwamalpa
ale masz męża i dziecko, masz dla kogo wstawac rano. ja mam tyle lat co Ty, ale nie mam męża, nie mam faceta, prtnera, nie mam dzieci, nie mam nikogo a czas nieubłaganie płynie i tracę nadzieję że w końcu będzie jakiś przełom w moim życiu, że coś się zmieni. szczęściara z Ciebie :)

noo kuźwa, osiąg. Chłopa do ołtarza zawlec i dzieciaka spłodzić. Łał. Za szybko się do tego zabrałaś. Trzeba było poczekać, zająć się spełnianiem marzeń a nie pchać się w pieluchy.

Gość nie docieniaszzzzzzzz
ty nic nie osiagnelas kobieto ja mam 28lat, zero facetow,zero sznas na dzieci zero seksu w ciagu moich 28lat to ja przegrala zycie nie TY nawet nie wiesz jak wiele masz

Gość kjjhhhh
niektóre lubię --- dziecko, spadaj do książek i wytrzyj sobie gluta zwisającego z nosa:O

kjjhhhh >>>> a tobie o co chodzi ? Też nie zrozumiałaś ? To pomyśl jeszcze raz.

nie doceniasz i leniwa malpa myslalam, ze tylko ja tak mam :(

Gość Ferdudurka
ja też mam 28 lat,sporo osiągnęlam i jeszcze więcej przede mną. Nie mam męża i dziecka też nie - ale to mnie akurat wcale nie martwi;) Jestem młoda, ogarnięta, rozwijam się - na co ty właściwie narzekasz?

Gość Nie chce cie martwic ale
trzeba bylo najpierw realizować marzenia ...a potem zajac sie szukaniem meza . nie chce cie martwic ,ale na kariere medialna jest troche za pozno , do tego trzeba osob zywiolowych ,przebojowych , bez balastu w postaci rodziny... jesli jestes atrakcyjna mozesz isc do agencji reklamowej do reklamy...

narzeka na to, że wepchnęła się w pieluchy i tzw. polski dom w związku z czym jest już złachana i czuje się staro. Ty nie skórciłaś sobie młodości i dlatego dużo w Tobie werwy i planow na przyszłość >>>> to do tej wyżej.

Gość kjjhhhh
nektóre lubią --- błysnęłaś już inteligencją jak złotym zębem? To spierdalaj i nie notuj już tutaj swoich górnolotnych przemyśleń, łałów, ochów i achów. Poszukaj topiku bardziej odpowiedniego do swojego poziomu i wiedzy o życiu

Gość Ferdudurka
do tych, które narzekaja na brak chłopów->> jak wy żyjecie na codzień? jesteście zadowolone z siebie, z pracy, hobby? czy też nieustannie smutne i żyjące w monotonii?

Gość kjjhhhh
boże jak mi jeebie z cipy...dlatego jestem taka agresywna :O

Gość ania32_78
Maz i dziecko to naprawde duzo. Ja jestem od ciebie 4 lata starsza. Zajelam sie nauka, kariera i co wracam do pustego domu dla kogo to zrobilam. Dla kobiety a przynajmniej to marzenie aby moc wrocic do domu w ktorym ktos na mnie czeka. Teraz wolalabym byc na bezrobociu i miec szczesliwa rodzine niz jak teraz dobra prace bez rodziny. Zle wybralam :(

Gość kjjhhhh
ekstra, jaki megaśmieszny podszyw!

Gość Ferdudurka
nie wysztkim zależy na rodzinie i dzieciach, kwestia priorytetów. Mam wrażenie, że często ludzie sami się ogranicząją poprzez własne zachowanie i przekonania.

kjjhhhh >>> ale to nie moja wina, że nie nadążasz. Twoje upośledzenie to twój problem. Tym bardziej, że nie powiedziałaś jeszcze ani słowa na temat tylko przysrałaś się do mnie :D

Gość Nie chce cie martwic ale
niektore lubia - racja , nie mam meza i dzieci i jestem rok młodsza ;) ROSALINDA- moj kolega probowal dostac sie kazdym sposobem do ''szoł byznesu'' ... Jest niesmialy ,ma 23 lata , probowal wszedzie , chodzil na castingi , zglaszal sie do roznych firm , osobiste wizyty w tvp i innych telewizjach i dupa ... Trzeba miec zajebisty wyglad jak Edyta herbus :O , super charakter ktory przyciaga ludzi , cos jak Ibisz , albo miec wtyki . Jesli ona przez tyle lat nie zrobila nic w tym kierunku ,do tego narzeka na swoje zycie to z czym do ludzi ? błagam ;O

ferdydurka... smutne :(

Gość Ferdudurka
co smutne?

Gość kjjhhhh
niektóre lubią ---- dziecko, twoje wypowiedzi nie są aż tak skomplikowane, by ktokolwiek miał problem z ich rozszyfrowaniem. Nie pochlebiaj sobie:D

kjjhhhh >>> takie są fakty. Musisz być tępa ja noga od stoła albo mieszkasz w dziurze zabitej dechami, skoro to co mówię wydaje ci się tak szokujące :D I może w końcu zabłyśniesz swoją wiedzą o życiu ? Bo na razie błyszczysz jak łysy w słońcu przyczepiwszy się (trudne słowo) do mnie :O

Gość Zimno tutaj troche
to ,ze mam rodzine to byl na poczatku nacisk otoczenia , mieszkam w malym miescie , tu nie wypada (zalosne :O ) byc panna w tym wieku . Rodzina ciagle mi powtarzala ,ze musze kogos poznac , potem przyjda pieniadze... Zawsze chcialam sie z tego wyrwać , zawsze bylam dziewczynką bujająca w oblokach , chcialam stac na czerwonym dywanie w pieknej sukni usmiechac sie do kamer , bywac na bankietach - niby glupie ,ale takie bylo moje marzenie i jest nim nadal... Drugim marzeniem byla kariera prawniczy -zawsze bylam swietna z historii , do tego inspirowal mnie serial ally mcbeal... potem poznalam obecnego meza ,kocham go ,ale gdy siedze sama w domu lub wracam z pracy , ogladam telewizjie marzenia sprzed lat sie odzywają . Czasami mam ochote rzucic wszystko zabrac coreczke i wyjechac 😭