Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimno tutaj troche

Mam 28 lat , jestem już stara , nic mnie nie czeka w życiu

Polecane posty

Gość dżejson.........
Prawda jest taka, że nigdy nie jest za późno by zmienić bieg wydarzeń, pomimo że brzmi to jak banał ;)

Gość Ferdudurka
a dlaczego teraz się nie rozwijasz i nie robisz tego, co sprawia tpbie przyjemnośc? co cięblokuje?

Gość niektóre lubią niektóre nie
"To ,ze mam rodzine to byl na poczatku nacisk otoczenia , mieszkam w malym miescie , tu nie wypada (zalosne ) byc panna w tym wieku . Rodzina ciagle mi powtarzala ,ze musze kogos poznac , potem przyjda pieniadze... Zawsze chcialam sie z tego wyrwać". No i cio durna piczo ? Miałam rację :D To do tej kretynki co się do mnie przy.pierd.oliła.

Gość fdsfsdf
mąż i dziecko to twoje ambicje :/ ? to powodzenia x_X

Gość ania32_78
Sa kastingi mozesz na nie jezdzic, podnosic kwalfikacje nie musisz zabierac od razu coreczki i wyjezdzac. Sproboj o tym porozmawiac z mezem. Moze jako pierwszy ruch to przeniescsiedo wiekszej miejscowosci

Gość kolejna ktora ...
nie umie czytac ze zrozumieniem :D

pisze przecież, że to nie były jej ambicje tylko nacisk otoczenia. Nie chciała tego ale jej wmawiali, ze to wstyd być panną w wieku dwudziestu paru lat. Wyraźnie chyba napisała ? Tak jest na polskich wiochach i w małych miastach - tylko mąż i dzieciak to cel życia kobiety - to wciska się młodym dziewczynom. A potem lament, że mam 28 lat, jestem stara i po ptokach. Standard.

Gość kjjhhhh
niektóre lubią - hmm, a mnie się całe życie wydawało, że określanie mianem starej kobiety przed 30-tką jest typowe dla osób z nizin społecznych, takich drobnomieszczańskich ciot:P Ergo, to co tu piszesz, nie jest szokujące, tylko zwyczajnie megadurne. Zgodnie z takim rozumowaniem, autorka chyba powinna już sobie powoli kwatery szukać na cmentarzu:O

Gość Zimno tutaj troche
Sprzedaje jabłka (gatunek lobo) na targu w Gorzowie Wlkp.

Gość Gracjan Roztockl
miec super charakter jak Ibisz :D oja cie pieeeeerdolee, oja cie pierdoleeeeeeee :D ale przygrzałaś

kjjhhhh >>>> boże, jaka ty jestem tępa, szok :O Naprawdę nic nie kapujesz :O A ironii to byś nie wyczuła nawet wtedy gdyby wyskoczyła z krzaków i kopnęła cie w doopsko :D Idź, już, idź... Pomyśl jeszcze, może do rana załapiesz o czym mówię.

Gość kolejna ktora ...
tez pochodze z malego 200tys? :D miasta . To samo . 20 lat bez chlopaka ? pewnie jest nienormalna , potem slub dziecko kredycik na mieszkanko w bloku . Teraz po latach gdy spotykam dawne znajome , widac przygasłe kobiety ktore stracily ambicje a zostaly im pieluchy i nowe mleczka w proszku . Istne pralnie mozgow :O

Gość ania32_78
Ale ta sytuacje mozna zmienic tylko trzeba zaczac dzialac a nie plakac

kjjhhhh >>>> boże, jaka ty jesteś tępa, szok Naprawdę nic nie kapujesz A ironii to byś nie wyczuła nawet wtedy gdyby wyskoczyła z krzaków i kopnęła cie w doopsko Idź, już, idź... Pomyśl jeszcze, może do rana załapiesz o czym mówię.

Gość kjjhhhh
niektóre lubią - uważaj, bo zaraz pękną ci zwieracze:D zalecałabym rozluźnienie pośladków i znalezienie sobie jakiegoś sensowniejszego zajęcia, zamiast jałowo produkować się na równie jałowym wątku no ale to przecież cię przerasta:D

Gość kolejna ktora ...
taaaak moherze... dla dziecka rezygnuj z marzeń , pasji , wszystkiego tylko zeby spłodzić :o

no, jeszcze sobie poszczekaj. Jesteś wielka, ale zabłysnęłaś :O A może jednak jeszcze zabłyśniesz swoją życiową mądrością i powiesz coś na temat ? Czy jeszcze nie załapałaś o czym mowa ?

kjjhhhh >>>> no, jeszcze sobie poszczekaj. Jesteś wielka, ale zabłysnęłaś A może jednak jeszcze zabłyśniesz swoją życiową mądrością i powiesz coś na temat ? Czy jeszcze nie załapałaś o czym mowa ?

Gość kjjhhhh
sieroto, nie jąkaj się i nie wysyłaj podwójnych odpowiedzi naprawdę mi wystarczy, gdy przeczytam twe wypociny jednokrotnie:D PS. Poszukaj w chacie pampersa:P

Gość kjjhhhh
no nie załapałam, nie moge sie skupić, bo OKROPNIE WALI MI Z BROCHY - MÓWIE PRZECIEŻ !!!!!!!

kjjhhhh >>> myślałam, że za drugim razem chociaż załapiesz. Ale gdzie tam :D Drugiej takiej kretynki jak ty próżno na świecie szukać. Ale to już twój problem.

Gość kolejna ktora ...
taak jestem egoistka :) mam inne cele niz spłodzenie potomka jak zwierzę - bo tego inaczej nazwac nie mozna , plodzenie sie jak kloliki przelduzanie gatunku sratata ... jesli cie to interesuje moherku mam zamiar w przyszlosci adoptowac dziecko , i tak wiele ich na swiecie samych porzuconych przed inne twoje kolezanki...pseudo moherki...a teraz won do kosciola ! modlic sie zebys nei zachorowala na osteoporoze 🖐️

moher to brzmi dumnie >>> a czy ty nie rozumiesz, że można i mieć swoje pasje, rozwijać się ale trzeba sobie najpierw dać szansę ? To znaczy przede wszystkim żyć swoim tempem, nie dać sobą kierować przez ludzi, podejmować decyzje świadomie, a nie ze strachu ? Można mieć dziecko, można być i z życia zadowolonym, realizować się i spełniać nie tylko w rodzinie. Da się, ale trzeba dać sobie czas.

Gość kjjhhhh
eeee....tego...co ja chciałam powiedzieć...acha, jestem głupia :)

Gość kjjhhhh
czy ktoś mi może wytłumaczyć o co tu chodzi ? :)

Gość kolejna ktora ...
widze ,ze autorce nie pomozemy dyskusja zeszla na tor kłotki i moherów ... 🖐️ i milego wieczoru :)

Gość kjjhhhh
nie podszywajcie się pode mnie :O Nieładnie nabijać się z kaleki :O

Gość bananachali
kosciol kazdego rozgrzeszy :))) ksieza bzykają sie miedzy sobą , pedofile , nieslubne dzieci ..ale co tam !! robcie dzieci !! bedziemy mieli z kim sie zabaweiac :D

No fakt , do mlodek Ty sie juz nie zaliczasz. Ale ktos wczesniej ci dobrze pisal ze ciesz sie tym co masz czyli rodzina. Wbrew pozorom to najawieksze dobro. Masz meza ktorego kochasz a wiesz ile jest nieszczesliwych malzenstw gdzie sa zdrady, przemoc, alkohol. a Ty z tego co piszesz zyjesz w szczesliwym zwiazku. A jak tak bardzo myslisz o karierze w show biznesie to wysylaj gdzies swoje zdjecia... nie wiem.... chodz na castingi itp. Ale przede wszystkim docen to co masz bo masz bardzo duzo.

Gość yhbgvuj
przeciętne 28 to już nie pierwsza młodość, ale ludzie się różnie starzeją, znam kobiete w wieku 35 lat która wyglada na 20 parę, więc bardziej w tej kwestii powinno sie brac pod uwagę wiek biologiczny