Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Pracownia Wspomnień - zdjęcia

Polecane posty

Gość sdasfdasdfa
ale jaja, to faktycznie jest miya z forum we dwoje ! ma tort za 6 tysiecy, sukienke za 12 i niewiadomo co jeszcze

Gość zbiegi okoliczności
i mamy kolejne zbiegi okoliczności.... po podaniu na kafeterii linku do forum goldenline i tematu dotyczacego Pracowni Wspomnień od razu pojawił się na tamtym forum po 8 mieisącach ciszy bardzo pozytywny komentarz dotyczący Pracowni wspomnień:) doprawdy bardzo ciekawe... i tak jest z każda firmą którą reklamuje zia86. ktoś objedzie daną firmę i od razu pojawiają posty zachwyconych klientów. ... bardzo ciekawe

Gość Wtopka
zbiegi okoliczności- ale też jest druga strona medalu. Tak jak chwali się i podnosi w rankingach fotografów tak samo się innych gnoi. Pamiętam tutaj kwietniową akcje zgnojenia jednego fotografa którego potem przypadkowo spotkałam i okazało się że jest to całkiem inny człowiek niż go tu przedstawiano. Zia86 to typowa reklama i wykorzystująca jej ślub do uwiarygodnienia jej wpisów. Dziwię się tym osobom które zaangażowały się w to co Zia pisze.

Wiesz co Zia86 - chciałabym mieć chociaż jednego Twojego fotografa, a zamiast tego muszę ciągle ciąć koszty, żeby mi na wymarzoną suknię starczyło(jedną). 2-och to chyba już przesada ...

obejrzałam galerię zdjęć Pracowni Wspomnień i jak na mój gust są strasznie sztuczne. zero naturalności. kolory mnie odstraszają, a większość ujęć odrzuca , są takie na siłę wyreżyserowane. Fakt, ja lubię naturalne ujęcia i kolory bez wielkiej obróbki w wszelakich programach obróbki zdjęć. wolę mieć głupią minę na zdjęciach niż być nienaturalna. Gusta są różne i tego typu zdjęcia trzeba naprawdę lubić.

Gość Potwierdza się to, co podejrze
podejrzewałam od jakiegos czasu- Zia ma ślub sponsorowany :O Na pewno ten slub nie jest reklamą jej przyszłej firmy- kto chciałby tak niezdecydowana konsultantke ślubną, która na forum pyta o zdanie? :O Za to reklamuje firmy w zamian za sfinansowanie ślubu :O

Gość Talarek
reklama dopiero zacznie się po jej ślubie w trakcie którego musi zmienić kilka razy suknię zatrudnić kilkunastu fotografów i videowców. W trakcie ceremonii kilka wizażystek cały czas będzie ja poprawiać. Sala co gorące danie będzie zmieniana na nową. Ludzie ale dajecie się mamić reklamą na forach internetowych. Czy tak trudno wam w google wpisać odpowiednią frazę lub wybrać jakiś dobry portal ślubny choćby www.waszslub.pl i szukać, przebierać, pisać zapytania do usługodawców ile tylko dusza tego zapragnie.

Gość czyli iiiiiiiiiii
w sensie puszcza sie za kase za reklamy?

Gość buehehheheh dobre to
chyba z gazeta na twarzy :P